kızlar bebegim...comdan geçen ay kazanmıştım ben, maille teyit istediler, telefonla aramadılar ama ürünler geldi
Günaydınlar Kandiliniz mübarek,Dualarınız kabul olsun.
modacı89
cezanız bittikçe buraya gelip garip yorumlarda,sataşmalarda bulunuyorsunuz,derdiniz ne çözemedim henüz...
kimsenin soyadını burada söylemeye hakkınız yok ksura bakmayın.
topiğin huzuru adına sadece paylaşımlarda bulunun ya da yararlanın lütfen
günaydın
amin hepimizin duaları kabul olsun:107:
Bunuda benim gibin hamişlere armağan ediyorum
Divan'dayız
Hediyeniz bugün Divan'da, saat 17:30'da sorulacak soruya ilk doğru yanıt veren takipçimiz bir Divan lezzeti kazanıyor!
Divan'dayız | Facebook
Sony Vaio Notebook çekiliş devam ediyor kızlaar
Piyangola.com - Kazandıran kampanyalar ve ücretsiz çekilişler.
Arzumun Sevgililer Gününe özel, Aşk Arzum ile Güzel uygulamasına katıl, sevdiğinle geçirdiğin keyifli anların fotoğrafını yükle! Arzumdan 10 Arzum Mırra Türk Kahvesi Robotu; 10 Arzum Patcorn Mısır Patlatma Makinesi; 10 Arzum Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi kazanma şansını yakala! Uygulamamız 03.02.2011 günü saat 15.00de başlayıp 12.02.2012 günü saat 24.00de sona erecektir. Tıkla ve hemen katıl !
Arzum | Facebook
Çizi
Hey Çizi Sever! Yarın gün içinde soracağımız sürpriz soruyu bilen ilk 5 kişiden biri ol, resimde gördüğün tasarım harikası Pinart senin olsun. İster elin, ister yüzün bakalım kazanırsan çivilere neyin kalıbını çıkaracaksın?
gunaydın kızlar.rufflesı dun gece 12 e yapacaktım unutmuşum şimdı baktım.
buldugum cevapları yazayım sıze.umarım doğrudur.emın değilim
david ketcap paketı 2.4
ütücü olan 72
bangı jampıng 42
köpek kaykay 19.6
paraşüt acılan bayrak 531
sorular değişirmi bilmiyorum
inş. burdan bırı kazansın
bunu yazmak yasakmı bilmiyorum ama kızlar face hesabımı çalmışlar düzeltemiyorum benim adıma mesaj falan gelirse benden değil
facedeki adım burcu kırbaş
katılıyorum.
huzursuzluk kaynağı resmen.
teşekkür canım beklemedeyim
bunu yazmak yasakmı bilmiyorum ama kızlar face hesabımı çalmışlar düzeltemiyorum benim adıma mesaj falan gelirse benden değil
facedeki adım burcu kırbaş
eğer mailininin şifresini değiştirmedilerse, faceni geri alabilirsin. şifremi unuttum butonunabas. mailine faceden yazı gelecek ve yönlendirecek seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?