Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar face ya da msn adreslerinizin çalınmaması için çok basit şifreler koymayın. Bu şekilde çok kolay çalabiliyorlar mesela kadınlarkulubü ya da 123654869 dediniz şifrenize bunlar şifre kırıcılarda çok kolay bulunabiliyor. Onun yerine kadnlar.+02kulubü54+.* vs. gibi şeyler yaparsanız yani harfleri, sayıları ve karakterleri bir arada kullanırsanız işlerini zorlaştırmış olursunuz. Bu şekilde çalınma ihtimali aza düşmüş oluyor.. Bunu bana bir arkadaşım söylemişti bende hep bu şekilde koyuyorum şifrelerimi. Umarım bundan sonra face ve msn adresleriniz çalınmaz kızlar.. Yaptıkları çok kötü bütün kişisel bilgilerimiz mevcut ister istemez. Durum böyle olduğunda çok üzücü oluyor. Geçmiş olsun kızlar umarım geri alabilirsiniz face adreslerinizi.

Son düzenleme:

sağol canım.bundan sonra kolay şifre asla koymam

bunu yazmak yasakmı bilmiyorum ama kızlar face hesabımı çalmışlar düzeltemiyorum benim adıma mesaj falan gelirse benden değil

facedeki adım burcu kırbaş

:26:çok sinir bozucu yaa ne anlıyo bu insanlar

Air ruffles lerin geldi mi
kaçını tüketebildin kaçını dağıtabildin bide onları koymak için depo falan kiralamışmıydın

gelmedi dahabeklemedeyim bi gelse paylaşılcak yer çok ailecek konuşuyoruz ben diyorum 1.25 tl lik paketlerden yollıcaklar ailem diyo 0.25 lik paketlerden yollarlar bi ortayı bulamadık gelince görcez
gelince foto koycam buraya
bu hafta kişi başı 60 ruffles falan düşcek şanslıymışız

Chevrolet Facebook sayfamızda Make It Happen uygulaması ile yakınlarınız ile bir araya gelme fırsatını değerlendirdiniz. Chevrolet Türkiye olarak bu fırsatı değerlendirdiğiniz için size bugünü hatırlacak Chevrolet Captiva model otomobili hediye etmek isteriz.

Adınızı, adresinizi ve telefon numaranızı bize eposta ile gönderebilirseniz, hediyenizi adresinize ücretsiz olarak göndereceğiz.

Chevrolet Facebook sayfasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Chevrolet Türkiye

arkadaşlar sizede böyle bir mail geldimi

kızlar biraz önce trendyoldan aldıım çanta geldi.kargocu bana bayadır gelmiyodum dedi.hep o geliyor.ne demek istedi sizce?ayıp oluyomu ki

kızlar biraz önce trendyoldan aldıım çanta geldi.kargocu bana bayadır gelmiyodum dedi.hep o geliyor.ne demek istedi sizce?ayıp oluyomu ki

Bende bazen böyle düşünüyorum ama işi bu. Ayıplık bi durum yok. Hem belki alışveriş yapıyorum. Ne getirdiğini nerden bilicek ki? Yada bilse nolur
Geçen geldiğinde benimde ismim B.... dedi.:26: Banane kardeşim.

Bizim kargocuyada annem ayıp oluyomu gibilerinden birşeyler demişti. Kargocu, işimiz bu hem kazansın kazansında bizde getirip para kazanalım demişti. Sanırım ek para kazanıyorlar böyle dağıtıma cıktıklarında. Bilmiyorum valla bizim kargocu öyle demişti.

aylardır essie butiğini bekliyordum, yarın markafoniye geliyormuş
ne çekim var ne de param of yaaaaaaaa
ağlıycam:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…