buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :d
kontrol paneli-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-mesaj editörü-gelişmiş düzenleyici - wysıwyg editörü
bu kadarrr
tam ben yazacaktım sen yazdın süpersinnn
:):) ayy biriside benim mesajımı alıntı falan yapıyor herkesle muhattap olmuyorum nasıl engelliyoruz burda birilerini bilen var mı
yalnız ne ezikmişim ben ya şuan okdr mutlu oldum ki ruh hastası mıyım neyimmm sayfalarca smile koyasım geliyor
:):) ayy biriside benim mesajımı alıntı falan yapıyor herkesle muhattap olmuyorum nasıl engelliyoruz burda birilerini bilen var mı
uppsss kontrol paneli yerine profilim yazmışımm:26: neyse düzelmiştir şimdii
:118: Seni alnından öpüyorum arkadaşım çok saol Servet varmış burda
engellemeyi bilmiyorum ama her konuşana cevap verirsen ooo... boşver canım görmezden gel yarası olan üzerine alınır
engellemeyi bilmiyorum ama her konuşana cevap verirsen ooo... Boşver canım görmezden gel yarası olan üzerine alınır
evet nedense aynı his bendede var görmemişin hesabıııIstediğin kadar koy canım bizim için mahsuru yok :128:
air kargon yola çıkmış,barkod nosunu vermemi istermsn??
kıslarrr ben bebeğime bakımdan az önce kazandım mail adresime adres teyit msjı göndermişler ama altında hediye göndermeyebiliriz diye bişi var bu nedemek bile var mıııı
evet ön eleme yapıyorlar aranmazsan kazanmadın demektir
msjın sonunda bu var
Katılımınıza teşekkür ederiz.
ÖNEMLİDİR:
bebegimebakim.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
bebegimebakim.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
Bu e-posta kişiye özel gönderilmiştir. Eğer sizi ilgilendirmeyen bilgiler içerdiğini düşünüyorsanız lütfen en kısa zamanda bu e-postayı ve eklerini siliniz
ararlarsa kazandın demek canm bu bilgilendirme oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?