Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çizi
Hey Çizi Sever! Yarın gün içinde soracağımız sürpriz soruyu bilen ilk 5 kişiden biri ol, resimde gördüğün tasarım harikası Pinart senin olsun. İster elin, ister yüzün bakalım kazanırsan çivilere neyin kalıbını çıkaracaksın?

:):) ayy biriside benim mesajımı alıntı falan yapıyor herkesle muhattap olmuyorum nasıl engelliyoruz burda birilerini bilen var mı

bana baksana sen senin arkadaşlık isteğini kabul etmedim diye bunları yapıyosun 100 tanede göndersen etmiyorum
madem muhattap olmıycaksın niye benim soyadımı kullanıyosun

canlarım Facebook tan kimkazandi.com sayfasını mutlaka beğenin ben oradan görüp yayınlıyorum yayınladıgım çekilişleri çünkü. hani gözümüzden kaçmasın yeni çekilişler,çekiliş sonuçları vs bir sürü şey var. hatta beğenip bakın benim görmediğim başka çekilişler mutlaka vardır.

kıslarrr ben bebeğime bakımdan az önce kazandım mail adresime adres teyit msjı göndermişler ama altında hediye göndermeyebiliriz diye bişi var bu nedemek bile var mıııı

msjın sonunda bu var

Katılımınıza teşekkür ederiz.
ÖNEMLİDİR:
bebegimebakim.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
bebegimebakim.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
Bu e-posta kişiye özel gönderilmiştir. Eğer sizi ilgilendirmeyen bilgiler içerdiğini düşünüyorsanız lütfen en kısa zamanda bu e-postayı ve eklerini siliniz

kıslarrr ben bebeğime bakımdan az önce kazandım mail adresime adres teyit msjı göndermişler ama altında hediye göndermeyebiliriz diye bişi var bu nedemek bile var mıııı

evet ön eleme yapıyorlar aranmazsan kazanmadın demektir

yasminim yok cnm merak etmee aynenn :) bebegm comdan telefon geldi mi tatlım yaptın dimi dünn

ararlarsa kazandın demek canm bu bilgilendirme oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…