Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yurtiçi oyuncaklarım geldi şimdi stres topu kazanmıştım ama yurtiçi arabası göndermişler çokta iyi oldu stresli biri değilim oğlum arabayla oynar hiç olmazsa

kızlar yurtiçi oyuncaklarım geldi şimdi stres topu kazanmıştım ama yurtiçi arabası göndermişler çokta iyi oldu stresli biri değilim oğlum arabayla oynar hiç olmazsa

benim eşime kardeşimede stres opu çıkmış. şaşırıpta araba bari koysalar sende olduğu gibi :) napam ben stres topunu :)))

Bende 4 tane stres topu kazanmıştım inş. banada araba gönderirler oğlum araba hastası bummm bummm diye diye bi hal oluyor arabalara

Bende 4 tane stres topu kazanmıştım inş. banada araba gönderirler oğlum araba hastası bummm bummm diye diye bi hal oluyor arabalara

ay valla benimkide 4 taneydi 2 si araba geldi teki anneme gelicek diğeride yiğenime gidecek inşallah onlarada araba gelir inşallah sizede :26:

guaydınlarrrrrrrrrr
hayırlı hafta sonları
durudan bnde kazanmısımmmmmmmm
gecmısı okudum ve cok uzuldum acıkcası

[/B]
inşallah canım benim de araba gelir

inşallah canım yaa yoksa stres topunu napak biz onu hediye diye göndermelerinde bile ben mantık bulamıyorum ki kaldıki bence bu arabayıda stres topuyla aynı fiyata mal etmişlerdir.Ama çocukların sevinmesi açısından araba çok hoş
ay oğlumu keşke şuan görme imkanınız olsa teki bi elinde öteki bi elinde çarpıştırıyo çocuğumun arabalarını hep kuzeni kırmıştı arabayı aylar sonra ilk defa görüyo yavrum napsın Yurt içinde Allah razı olsun oğlumu sevindirdi

Son düzenleme:

Yarışma Detayı

İçerisinde "Star Wars" geçen bir yazı paylaş ve bu yazıyı en çok kişiye beğendir.

Tam 3 gün boyunca sürecek olan bu yarışmada en çok beğeniyi alan kişiye 1. kişiye Star Wars: The Old Republic 30 günlük oynama süresi ile birlikte bizden hediye...

Yarışma Başlangıç Tarihi: 06 Şubat Pazartesi Saat: 10:00
Yarışma Bitiş Tarihi: 08 Şubat Çarşamba Saat: 15:00

Bilgilendirme: Yarışmaya katılım sayfamızda sol menüde bulunan "Star Wars: The Old Republic" bölümünden olacaktır.

ARALGAME - Star Wars: The Old Republic | Facebook

canım ya çok sevindim senin adına ben de çocukları böyle ufak şeylerle mutlu etmeye çalışıyorum çalışmayınca elimden gelen bu..eti cin oyuncaklarını elinden ayırmadılar dün

dün trendyol siparişlerimin bir kısmı geldi hepsi cuk oturdu harika

dün trendyol siparişlerimin bir kısmı geldi hepsi cuk oturdu harika

ben 8 tane alışveriş yapmıştım trendden 2 sini kuzen almıştı 6 sı benimdi. hepsi parça parça 1 haftada geldi. en sonuncusu dün geldi. hepsi söylediğin gibi harika şeyler. zaten trendden hep alışveriş yapardım ama bundan sonra başka yerden değil sadece trendden yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…