Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bunları geçmiş sayfalarda ben paylaşmıştım zaten. Yinede saol canım

deminden beri bakıyorum ama göremedim, yazıldıysa özür ama şu sorununkini bulamadım

4 5 SORU: Hangisi Gündüz Abi'nin en önemli üç özelliğinden biri değildir?
a. Mucit olması
b. Bakkal olması
c. Futbol aşığı olması
d. Enerjiye inanması

oh be buldum

sağolun kızlarrr, valla hiç katılmamıştım metroya , kafam götürmediydii
bi deneyeyim şimdi şansımı

bende katıldım metroya, ama bu sorulardan sadece beşini sordu hepsini sormadı kızlar. sonrada tebrikler 5 sorudan beşinede cevap verdiniz dedi.. eksik oldu dimi kızlar

Zaten 5 soru var canım. Herkese farklı sorular cıktığı için biz neredeyse tüm soruların cevabını yazıyoruz, içlerinden size gelen soruları seçip cevaplıyosunuz.

Metro'ya katılıpta kazanan kişiler; 1 defa katılmak yetiyormu? Yani birden fazla katılsak birden fazla çekiliş hakkımız oluyormu? Siz kaç defa katılıp, kazandınız?

arkadaşlar günaydın bugün limangoda kargo bedavaymış siteye girdim türkcellliler yaşadı diye bir bölün var türkcel numaramı girip şifre aldım indirim kazandınız diye msaj geldi ama ödeme yaparken fiyat aynı daha önce bu şekilde alışveirş yaptınızmı ben acaba nerede işlem yapmma lazım ki indirimden yaralanabileyim sorumu yanıtlayan arkadaşa teşekkür ediyorum

limangoda bir süredir hediye çeki ile kargo bedava kampanyası birarada kullanılmıyor.
ya çekini kullanacaksın ya da kargo bedava kampanyasını.

Markafonide çekler birleşir.10luk ve markmost kargo çekleri kullanılabiliyor

Limangoda genel bedava kampanyasında çek kullanılır.Butiğe özel bedavada çek eklenir ama bu sefer de kargoyu dahil eder.Yani bugün çeki eklenir ve bedava kargolu

bir de merak ettiğim konu limangodan davet eden kişinin üye olup alışveriş ettikten sonra kaç gün de hediyesi yükleniyor bilen varmı arkadaşlar

limangoda bir süredir hediye çeki ile kargo bedava kampanyası birarada kullanılmıyor.
ya çekini kullanacaksın ya da kargo bedava kampanyasını.

Limangodan 7 liralık çekim vardı ve kargo bedava kampanyasında kullanabildim,15 liralık bir ürünü çek indirimi ile 8 liraya aldım,sorun olmadı kızlar bilginiz olsun...

Cevap d. Enerjiye inanması

Limangodan 7 liralık çekim vardı ve kargo bedava kampanyasında kullanabildim,15 liralık bir ürünü çek indirimi ile 8 liraya aldım,sorun olmadı kızlar bilginiz olsun...

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİM DE 7 TL LİK ÇEKİM ÖYLESİİNE BEKLEYİP DURUYORDU.dalinden yumuşatıcı aldım 2 tane 4 tl ödedim hepsine

​çok makbule geçti teşekkürler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…