kkontess nerden buldun bu linki biz 20 tl kazandık ta bizi üye eden herhalde limangoyu üstüne aldı
face'deki markafonim sayfası yayınladıkkontess nerden buldun bu linki biz 20 tl kazandık ta bizi üye eden herhalde limangoyu üstüne aldı
asıl çekleri birleştirebildim ama misal coca cola ile tv kodunu birleştiremedimdi ben.kızlar, trendyolda kırmızı kasa şeysi ile hediye çekler birleştiriliyordu değil mi?
bi arkadaş öyle demişti sankimm:44:
..........................................
kızlar, trendyolda kırmızı kasa şeysi ile hediye çekler birleştiriliyordu değil mi?
bi arkadaş öyle demişti sankimm:44:
face'deki markafonim sayfası yayınladı
asıl çekleri birleştirebildim ama misal coca cola ile tv kodunu birleştiremedimdi ben.
bi bayan birleştirmiş,öyle yazmıştı.nasıl yaptı bilmiyorum.
bende 'yanlış kampanya seçtini' uyarısı vermişti
evet cnm birleştiriliyor. dilediğin kampanya ile birleştirebilirsin demşti trendyol bana..
bu link ile girip nereden üye olunuyor acaba ? mark royal sitesinden ?
yeni hat mı alıcaksın kız sırf bunun için
ya ben hani hatlar 3 lira 5 lira falansa alırım iye düşündüydüm.hani içinde 5 kontur falan oluyo ya.kız nolacakki.alrım walla.kullan at.böle çekler iyan oldumu cok üzülürüm aa ben.
ha kontes buna alışveriş manyaklıgı deniyo ayıca yazayım dedım.ha bu arada saol
ya ben hani hatlar 3 lira 5 lira falansa alırım iye düşündüydüm.hani içinde 5 kontur falan oluyo ya.kız nolacakki.alrım walla.kullan at.böle çekler iyan oldumu cok üzülürüm aa ben.
ha kontes buna alışveriş manyaklıgı deniyo ayıca yazayım dedım.ha bu arada saol
sen o manyaklığı gel bana sorsırf alışverişe 1 milyar veriyorum ayda
rica ederimmm
Kontesssssss çok teşekkür ederim haberdar ettiğin için..
İki takım pijama aldım
Salata kurutucusu - limon kabı
Kupa- reçellik
Limonluk sirkelik
aldım bunların hepsine 26 lira ödedimmm :)
Allah razı olsun senden ne muradın varsa versin inş :)
sağolun kızlar...
cola şifrem var ve davet etme şeysinden gelen çekim var onlar için düşünücem de bu olayı ama çekinde aktif olma süresi var..bekle babam bekle...
fakat bu hediye çekler vs.alışveriş olayı, kumar gibi valla,bulaştım mı bırakılmıyor..
arkadaşım o değil, diğer link.ayh
amin canımmgüle güle kullanasın hayrını göresin
ya sana katılmamak içten degıl.annem başlacem çekinden diyo.koçiş öyle desen kızıo.ya illet gibi hastalık gibi len.ma gel bana sor o kadar hoşuma gidiyoki sorma
markaroyal sitesine girdim zaten oradan limangoya tıkladım davet eden lımango gözüktü ama 20 tl gelmedi 12den önce?
ya sana katılmamak içten degıl.annem başlacem çekinden diyo.koçiş öyle desen kızıo.ya illet gibi hastalık gibi len.ma gel bana sor o kadar hoşuma gidiyoki sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?