Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dr.Hauschka Türkiye
Sevgili Dr.Hauschka takipçileri, yarın bizden hediye kazanmaya ne dersin? Deneme boyu temizleme sütü ve yüz toniği kazanmak için yarın saat 20.00 da soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 10 kişiden biri ol, dünyaca ünlü Dr.Hauschka markasıyla tanışma fırsatı yakala..

https://www.facebook.com/dr.hauschkaturkiye

kkontess nerden buldun bu linki biz 20 tl kazandık ta bizi üye eden herhalde limangoyu üstüne aldı
face'deki markafonim sayfası yayınladı
kızlar, trendyolda kırmızı kasa şeysi ile hediye çekler birleştiriliyordu değil mi?
bi arkadaş öyle demişti sankimm:44:
asıl çekleri birleştirebildim ama misal coca cola ile tv kodunu birleştiremedimdi ben.
bi bayan birleştirmiş,öyle yazmıştı.nasıl yaptı bilmiyorum.
bende 'yanlış kampanya seçtini' uyarısı vermişti

Limango'dan herkese 20 TL...

Üstelik bugün kargo ücretsiz.

(Sadece yeni üyeliklerde geçerlidir.)

http://goo.gl/0Gaey

Limango kampanyalarını görmek için tıklayınız.
MarkaRoyal.com | Dünyanın Markasını Biraraya Topladık

bu link ile girip nereden üye olunuyor acaba ? mark royal sitesinden ?

evet cnm birleştiriliyor. dilediğin kampanya ile birleştirebilirsin demşti trendyol bana..

sağolun kızlar...
cola şifrem var ve davet etme şeysinden gelen çekim var onlar için düşünücem de bu olayı ama çekinde aktif olma süresi var..bekle babam bekle...

fakat bu hediye çekler vs.alışveriş olayı, kumar gibi valla, bulaştım mı bırakılmıyor..

Kontesssssss çok teşekkür ederim haberdar ettiğin için..
İki takım pijama aldım

Salata kurutucusu - limon kabı

Kupa- reçellik

Limonluk sirkelik

aldım bunların hepsine 26 lira ödedimmm :)

Allah razı olsun senden ne muradın varsa versin inş :)

amin canımm güle güle kullanasın hayrını göresin

ya sana katılmamak içten degıl.annem başlacem çekinden diyo.koçiş öyle desen kızıo.ya illet gibi hastalık gibi len.ma gel bana sor o kadar hoşuma gidiyoki sorma

ya sana katılmamak içten degıl.annem başlacem çekinden diyo.koçiş öyle desen kızıo.ya illet gibi hastalık gibi len.ma gel bana sor o kadar hoşuma gidiyoki sorma

söz veriyorum kendime, bu son diye, yine yok..olmuyor..
azalttım derken, kartım yine doluyor ıvır zıvır rakamlarla

trendyol tv kodu şeysini tam 3 hafta sonra farketmiştim burda
bi 20 bi de 10 tl verdiğinde kullanmıştım
gerçekten hastalık çek oldugunda insanın almayacağı varsa alacağı tutuyor kızlar
bu arada az önce arkadaşıma haber verdim facede
yeni üye oldu onada yüklenmiş 20 tl çek hala btmemil yani

amanın sormayın alışveriş manyaklığını unn... trendyol ve limangoda yaklaşık 500 tl ye yakın çeklerim var bi aktifleşseler ben ne olacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…