mrkaroyala girme orda ne işin varrmarkaroyal sitesine girdim zaten oradan limangoya tıkladım davet eden lımango gözüktü ama 20 tl gelmedi 12den önce?
Çok teşekkürler
Sorulan herşeyi cevaplıyorsun ilgilisin paylaşımcısın daha ne olsun :)
valla tanışmıyoruz ama inan seviyorum seni..
Sağol limangoyu geç gördüm zaten ben görüp bakana kadar 12yi geçti kargo ücretli artık
sen de sağol canımmben de kargoyu kaçırmışım 7 tl ler için, kaldılar öylece, yazık oldu
ama 20 tl duruyo
kontescim sağolasın
kızlar herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın ben 20 tl mi kararsızlığım yüzünden kullanamadım:)10 tl ye reçellik aldım 3 lira ödeyip.
aslında bir tane bluz beğenmiştim ama bir baktım az önce kargo 6.90 diyor 12 yi geçmiş hiç farketmemişim. kısmet değilmiş demekki
bişey sorucam limangoda ücretsiz kargo olayı tekrarlanıyor mu ara ara
Eki Görüntüle 340819
kontes sağolsun limango çekimle bu çantayı 9.90 a aldım.tabı ki kargo ücreti olmamasıda cabası...:13:
Eki Görüntüle 340819
kontes sağolsun limango çekimle bu çantayı 9.90 a aldım.tabı ki kargo ücreti olmamasıda cabası...:13:
sen de sağol canımm güle güle kullan çok güzelmiş
[TD="class: xl24, width: 259, colspan: 4"]Kızlar; Hepimize kolaylık olsun diye METRO'da sorulan soruların cevaplarını aşağıya yazdım.
METRO BÜTÜN CEVAPLAR BURADA !!!!!!!!!
[/TD]
[TD="width: 64"][/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 3"]bakkalın adı gündüz bakkal[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 2"]423 kişi yaşıyor[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 2"]35 sokak lambası var
[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 3"]36 bisiklet farlarıyla aydınlatılıyor.[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Metro Enerji Testi reklamında hangi enstitü ile işbirliği yapılmıştır?-İTÜ Enerji Enstitüsü[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Gündüz Abi’nin dükkanının ışığını yaktığı top ne renktir? Kırmızı[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 6"]Büyük ışıksız derbisi sonrasında kupa töreni nerede yapıldı:Kahvede[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 4"]Gündüz Abi’nin babasının mesleği nedir? Hakem[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Arjantin forması giyen yumurcağın forma numarası kaçtır?:10[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Gündüz Abi’nin işe koyulduğu sahneden sonra görünen aracın plakası nedir? 34 AVZ 55[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Derbinin ortasında karanlık bastığında çocukları kim çağırmaya gelmemiştir? Gündüz Abi[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 6"]Gündüz Abi işe koyulmadan önce ilk ne yapıyor? Halkın desteğini topluyor.[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Işıksız Mahallesi sokaklarında karşı karşıya gelen traktörlerin renkleri nedir? Kırmızı Mavi[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 6"]türkiye çapında bir günde yaklaşık olarak kaç adet Metro tüketiliyor?-360 bin[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 3"]test 10 üniversitede gercekleşiyor[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Metro Enerji Tesi reklamında 6 gün boyunca toplam kaç kwh enerji üretildi?-17.5 kWh[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 4"]Metro enerjisinin kaynağı nedir?-Hepsi[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Aağı Mahalle takımın kalesini koruyan karpuz yunus[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 4"]d. Yer fıstıkları parçalanması zincirleme reaksiyonu[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Bisikletlerin farlarını en parlak biçimde yakma gücünü çocukların aileleri nereden almaktadırlar?-metrodan[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Gerçek bir derbi maçın en büyük özelliği nedir? gece yapılması[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 4"]Filmimizdeki kasabanın adı nedir? ışıksız[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 6"]Yukarı Mahalle takımının kalesinin file bekçisi kimdir? b. Kedi Hilmi[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Gerçek bir derbi maçın en büyük özelliği nedir? gece yapılması[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 6"]Hangi oyuncu Aşağı Mahalle takımı kadrosunda yoktur? Düz yakup[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]asagı ve yukarı mahalle Takımları : 6 sar kısıden olusuyor[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Annelerin bize bazı şeyleri anlatmak için başarıyla kullandıkları aletin adı nedir? terlik[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 6"]Işıksız Kasabası'nın çeşmesi hangi tarihte yapılmıştır? a. 06/06/2011[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 3"]metro enerjisini ölçen alet; metronom[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 4"]bir metro kolisnde kaç Adet vardır:i 144 adet[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Türkiye çapında bir dakikada kaç adet Metro tüketiliyor?- 250[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 3"]Klasik Metro kaç kaloridir?-185 kcal[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Enerji nedir? -Bir kişide veya cisimdeki iş yapabilme kapasitesi[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 4"]Metro nedir?-Dünyanın en lezzetli enerji kaynağı[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 3"]Metro’da kaç farklı tat vardır?-4[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]aşağıdakilerden hangisi Gündüz Abi'nin en sevdiği üç şeyden biri değildir?-ışıksız kasabası[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Metro Enerji Testi reklam çekiminde üretilen Metro enerjisi ile aşağıdakilerden hangisi yapılamaz?-10 adet elektrikli otomobil 1 saat süreyle çalışır[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 6"]Bir paket Metro’nun enerjisiyle neler yapılabilir?-Aklınıza gelen her şeyi[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Filmimizde aileler sahayı ne ile aydınlatıyor? Bisiklet farları [/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 7"]Işıksız Kasabası’nda kaç kişiye kaç sokak lambası düşmektedir? 12 kişiye 1 lamba.[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 6"]İki takımın kaptanları hangi formaları giymektedir? İngiltere_Arantin[/TD]
[TD="class: xl24, colspan: 5"]Filmimizin başında hangi hayvan gözükmektedir? Kedi[/TD]
sürekli markafonim sayfasına bak facede ne olursa orda yayınlıyorlar
kontes çok çokkk sağol sayende çeyizime güzelll çerezlikler aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?