Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

markaroyal sitesine girdim zaten oradan limangoya tıkladım davet eden lımango gözüktü ama 20 tl gelmedi 12den önce?
mrkaroyala girme orda ne işin varr
http://goo.gl/0Gaey

burdan üye olcaksın bak.

Sizi davet eden: lmnsprz diyecek

Çok teşekkürler
Sorulan herşeyi cevaplıyorsun ilgilisin paylaşımcısın daha ne olsun :)

valla tanışmıyoruz ama inan seviyorum seni..

Allah razı olsun canım onore oldum

kızlar herkes aldıklarını güzel günlerde kullansın ben 20 tl mi kararsızlığım yüzünden kullanamadım:)10 tl ye reçellik aldım 3 lira ödeyip.
aslında bir tane bluz beğenmiştim ama bir baktım az önce kargo 6.90 diyor 12 yi geçmiş hiç farketmemişim. kısmet değilmiş demekki
bişey sorucam limangoda ücretsiz kargo olayı tekrarlanıyor mu ara ara

kızlar bu 20 lik çekler için acele etmeyin son kullanma tarihi 31.12.12 daa o zamana kadar ne kargo bedavalar denjk gelir.özellikle bayram seyran sevgiller günü gibi ırt zırt günler falan oldumu yaapar daha

ben de kargoyu kaçırmışım 7 tl ler için, kaldılar öylece, yazık oldu
ama 20 tl duruyo
kontescim sağolasın
sen de sağol canımm

tüm butiklerde sık sık olmuyor ama günde 1-2 butikte kargo ücretsiz oluyor.
yalnız ücretsizken hediye çeki kullanılmıyordu normalde, bugün kullanıldı. neden bilemiyorum.
o yüzden riske atmamak adına bugün kullandım ben çeki

oğluşuma 3 tl ye bowl in bowl mama kabı aldım. bugün ebebekten az kalsın 10 tlye alıyodum. iyiki de almamaşım. çok iyi oldu bu duyuran arkadaşa tşkler.....

Son düzenleme:
trendyol ne zaman tv kodu vericek biliyor musunuz? limangoda 7tl çek arada veriyor da bugün bakana kadar tüm butiklerde kargo ücretsizi kaçırdık ne zaman yaparlar acaba ?

sürekli markafonim sayfasına bak facede ne olursa orda yayınlıyorlar

Son düzenleme:
kızlr iyi geceler.ben yatar.walla bugün pc tepesinde oturmaktn k.çım acıdı.of yoruldum walla.

çok sağol cnm. allah ne muradın varsa versin. senin sayende çekiliş hakkım oldu valla.
hep yanlış cvp verip duruyodum.

:13::13::13::13:

benn sürekli netten alşverş yapyrum amaa hiçç bu çklerdenn haberim olmuyoo varmıki şuanda geçerli olann bide nasıl alınıyo bu çeklerr acabaa

ben baktım ki başa çıkamıyorum, takip de edemiyorum katıldığım yarışmaları veya kampanyaları, yaptım excelimi rahatladım

en azından kendi katıldığım kampanyalar için kolaylık oldu bana,
tarihe göre filtreliyorum, çıkıyo hepsi karşıma sıralı
mesela bendeki listeye göre şunları kopyalayayım, belki işinize yarar, bari böyle bi faydam dokunsun size, sizin kadar tecrübeli değilim henüz
şimdiye kadar sizi haberdar edebildiğim tek şey trendyolun tv kodu oldu bir kez o kadar

----
yarın belli olacak olan face kampanyaları şunlarmış..
pritt
ADIL_ISIK
mekanist
çorap terzisi
yenilikmarketi.com
pera butik

bisse
(katılmak için son gün)

----
son katılım veya çekiliş tarihi 7 şubat-9 mart arası olanlar da şunlar (çoğu face)
asyashoponline
theramed
yeni çarşım sevgililer günü (site ü.-test)
tupperware dünyası ve sipariş
mahmure (site ü.)
altınbaş
avrupa networking
e-mey.com
ariş
arno mobilya
ayakkabicantaburada
pijama.com.tr (f+site.ü)
bonus
pierre cardin
vaselin türkiye
oriflame
kablosuz özgürlük
acer
askaynak
nescafe 3ü 1arada
dr oetker(site-şifreli)
yumoş

----
günlük-haftalık belli olan veya bitiş süresi net olmayan kampanyalar da şunlar (çoğu face)
cillit bang
ülker ducros
metro
duru
clean&clear
dove (twitter)
korayspor(site üyeliği)
nestle sıcak çikolata
büyülü papucs
saatvesaat

----
bu arada aylık olan kampanyalar da şunlar..(bunlar face değil, kendi sitelerinde)
bernardo
goldstore

bernardonun sonuçları her ay ayın 6sında star ve hürriyet gazetesinde yayınlanıyomuş, katılım koşullarında böyle yazıyor
nette veya başka herhangi bi yerde gördünüz mü hiç kızlar sonuçları?

edit : altınbaşla ilgili bir düzeltme yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…