banada anlık çek geldi önce baaak baakk bakkk bişey bulamadım beğendiğim ayakkabıların numarası bilem yoktu bida baktım birkeştirilmiyosaa amaan dedim boşver gitsin gene geliri
bende paraben yaptım ama soru neydiki onu göremedim ben
kontesim sen kesin biliyosundur, birşey sorsam?güle güle kullann baharatlar süpermişş
genelde xs-s / s-m / m-l olurlar ...
güle güle kullanasınnn
10tl
hanii haniiiiii
henüz bişey kazanamadım ama olsun en azından umudum var sayenizdee..sen ve paylaşım yapan diğer arkadaşlar...rica ederim cnm katkım oluyosa ne mutlu bana
üye olabilmişsin kuzum evet ama bana çek gelmesi için 2 seçenek var,
ya sen alış veriş yaptığında bana çek gelecek ki sen yapmıyormuşsun.
o zaman bekleyeceğiz ve siteler kendiliğinden çek verince ben senin hesaplara girip harcıycam
kontesim sen kesin biliyosundur, birşey sorsam?
Limangodan 20 tl lik çekimi kullandım alışveriş yaptım, sayende
Hemen arkasından bugün yapacağım alışverişlerde kargomun bedava olacağı uyarısını çıkardı
hemen arkasından da 7 tl çek verdiğini söyledi, bu geceye kadar geçerliymiş
çekin açıklama kısmında da "gunluk kargo bedava" yazıyor
ama sepetteyken çeki kullan dediğimde çeki düşüyo, ama kargo öylece kalıyo 6,95 şeklinde, kocaman
Niye böyle olduğu hakkında bi fikrin var mıdır acep?
Markafoni ve trendyoldan çok alışveriş yaptım ama limangodan ilk kez bugün yaptım, bilmediğim bişey mi var acaba bunlarda, sitenin yardım bölümünde de bi cevap bulamadım
adiL_ISIK
Sorumuza doğru cevap veren şanslı takipçimiz 483. sıradaki HAMZA ATASEVER...
Tebrikler Hamza Bey...
( En kısa zamanda iletişim bilgilerinizi bize ulaştırmanızı rica ederiz. )
T-box
Sevgililer Günü için size bir süprizimiz var. Hazır mısınız? Takipte kalın!
bende aynı sorunu yaşıyorum ve hiç bişi anlamadım
kontesim sen kesin biliyosundur, birşey sorsam?
limangodan 20 tl lik çekimi kullandım alışveriş yaptım, sayende
hemen arkasından bugün yapacağım alışverişlerde kargomun bedava olacağı uyarısını çıkardı
hemen arkasından da 7 tl çek verdiğini söyledi, bu geceye kadar geçerliymiş
çekin açıklama kısmında da "gunluk kargo bedava" yazıyor
ama sepetteyken çeki kullan dediğimde çeki düşüyo, ama kargo öylece kalıyo 6,95 şeklinde, kocaman
niye böyle olduğu hakkında bi fikrin var mıdır acep?
markafoni ve trendyoldan çok alışveriş yaptım ama limangodan ilk kez bugün yaptım, bilmediğim bişey mi var acaba bunlarda, sitenin yardım bölümünde de bi cevap bulamadım
bende aynı sorunu yaşıyorum ve hiç bişi anlamadım
tamam tabiiki veririm ben hiç yapmıyorum çünkü:)
Ayşam maggiden kazanmışsın tebrikler
hımm evet normalde dediğin gibidir doğrudur canımçünkü kızlar kargo ücretsiz hakkınız ile hediye çekinizi aynı anda kullanamazsınız.
limango öyle bi uyuzluk yapıyor
dün yapmamıştı, nedenini anlamamıştım.
o yüzden hazır ses çıkarmıyorken harcamıştım çekimi ama normalde dediğim gibi çek ile kargo ücretsiz beraber kullanılmıyor.
çeki kullanırsan kargoyu ekler, kargo bedava hakkını kullanırsan çeki siler
nescafe 3ü 1 arada cnm pardon :))neyin kazananı canım bunlar, ismim var benim ama hatırlamadım:26:
benim de iki kere var :44::44::44:k.valide ve eşim adına kazanmışım ama ikisinin ismi de 2şer kez var listede kazananlarsizin isimleriniz de mi 2şer kez yazılmış :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?