Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ducros videolu (reklam filmi galiba) soru sormuş hatunlar, ama kolay zaten

Ülker Ducros baharatları ___________ özel paketinde__________ kilit altında.

3 katlı / tazeliği

benim kızım Martta dogacak şimdiden biriktirsem anca bana sadce prima yolladı 1 pakette ben aldım baska bezi yok bebegimin

bu premium care in büyük boyları var mı 4 numara falan?

canımmm hiç bilmiyorum bende baslıcam 1 ay sonra kullanmaya,bebiş daha dogmadı

nescafeden bende kazanmışım adımı bulana kadar neler çektim arife değil de arıfe olarak kaydetmişler:26:

merhabalar

bu yarışmalara nerden katılıyorsunuz:) hediyeleri promosyonları nerden buluyorsunuz banada söylermisiniz ?? benimde kızım var .teşekkürler.

benim kızım Martta dogacak şimdiden biriktirsem anca bana sadce prima yolladı 1 pakette ben aldım baska bezi yok bebegimin

baby stardan ve molfix ten numune isteyebilirsin.Bana bu gün geldi ikiside ayda bi kendi evime,annemlere ve ablamlara istiyorum.onlarda biriktiriyo bana vericekler
bide zamanında huggies 8 li pakette organik bezinden yolluyodu her hafta ilk bilmem kaç kişiye
her hafta annem adına eşim adına ablam adına kendi adıma geliyodu bayağı oldu yani bezimiz

ahhh ahhh kuzum hepsinden istedim ama yollamadılar güle güle kullan bezlerini inşallah. biriktirmek şart yoksa valla ocagımız söner fena pahalılar yaaa
ama dur ben bi takip edim neden yollamadılar bana üçkagıtcılar

gözlerim şaştı ama sanırım nescafe kazanamamışım

facebook money club

Bebekli Kazananlar Kulübü üyeleri yaşadı! Hep BirLİNKte’ye katılan ilk 5500 kişiden biri olun, Prima Premim Care bebek bezini %40 indirimle alın.
Money Club Kart - Hep BirLİNKte | Facebook
Tebrikler
Kampanyadan Facebook üzerinden paylaştığınız Money Club, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kartınız ile yararlanabilirsiniz. Kampanya kampanyasında 1 adet Prima Premium Care Ikiz Maxi (7-18 Kg) Beden 4 ürününü Migros, Macrocenter, Tansaş mağazaları veya Sanal Market’ten 6 – 20 Şubat 2012 tarihleri arasında %40 indirimli olarak alabilmek için kartınızı Facebook uygulamaları üzerinden doğru paylaşmanız gerekmektedir. Kampanya kartınıza anında tanımlanacaktır

oldumu şimdi kızlar kazanmışmıyım %40 ı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…