[h=6]Gülaylar
[/h][h=6]Gülaylar Pırlanta Kalp Kolye Hediye Ediyor!
Hemen Aşağıdaki Adımları İzle Gülaylar� dan Pırlanta Kalp Kolye Kazanma Şansını Yakala!
Kampanya Koşulları:
� 06-10 Şubat 2012 tarihlerinde her gün 1 kişi 1 adet Pırlanta Kalp Kolye kazanacaktır.
� 06-10 Şubat 2012 tarihlerinde kampanya her gün saat 18:00�de yenilecektir.
� Aşağıdaki adımları tamamlayan 1 kişi seçimle Pırlanta Kalp Kolye kazanacaktır
1. Gülaylar Facebook sayfasını beğen (http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...VirüsVirüsVirüsVirüs/Gulaylar/107226582655371)
2. Kampanyayı profilinde paylaş
3. Gülaylar Online Satış Mağazasına üye ol (www.gulaylar.com)
4. İlk 3 adımı tamamladıktan sonra kampanya yorum alanına (Yorum yap) ilk 3 adımı tamamladığını yaz (Gülaylar Facebook sayfasını beğendim, Kampanyayı profilimde paylaştım ve Gülaylar Online Satış Mağazasına üye oldum)
[/h]
şartları tamamlayanlar arasında çekilişle cnmcanım çekilişle mi belli olcak yoksa belli bir sıraya göre mi,ben katıldım facebooka yazdım inşallah kazanırım çok güzelmiş:)
benim de iki kere var :44::44::44:
ayın 10 una kadar hergün 1 kişiyeymiş cnm sen sayfayı takip et...ne zaman açıklanır peki?
güle güle kullann baharatlar süpermişş
genelde xs-s / s-m / m-l olurlar ...
güle güle kullanasınnn
10tl
hanii haniiiiii
k.valide ve eşim adına kazanmışım ama ikisinin ismi de 2şer kez var listede kazananlarsizin isimleriniz de mi 2şer kez yazılmış :44:
Kızlar limangoda kıyafet bedeni kısmında 1-2-3 yazıyor. Ne bunlar anlamadım? Ne beden oluyorlar yani? :26:
facebook money clubMoney Club Kart - Hep BirLİNKte | Facebook
Bebekli Kazananlar Kulübü üyeleri yaşadı! Hep BirLİNKte’ye katılan ilk 5500 kişiden biri olun, Prima Premim Care bebek bezini %40 indirimle alın.
Dr.Hauschka Türkiye | Facebookbugün 8 de bir yarışma vardı unuttum ama kim yapacaktı. cilt bakım ürünü firmasıydı sanırım ilk 10 kişiye hediye vardı. facebook taydı ama hatırlamıyorum siz hatırlayan var mı?
bende hemen görünce katıldım burda da paylaşacaktım sen yazmışsın
markette 21.90 tl %40 indirimle 13.14 tl ye gelicek
Kimse bilmiyomu ?
hehehehe bende bendebebek bezi cok pahalı
ben de katılıyorum hemen :))hehehehe bende bendebebek bezi cok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?