Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım çekilişle mi belli olcak yoksa belli bir sıraya göre mi,ben katıldım facebooka yazdım inşallah kazanırım çok güzelmiş:)

benim de iki kere var :44::44::44:

2 paket mi gelir dersiniz

veet sistemi değiştirmiş :))

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Veet Türkiye

Sevgililer Günü'nde "Benimle olsun" dediğin sevgili hangisi olurdu?

Sevgilin en azından Veet'in bir özelliğine sahip olsa hangisi olsun isterdin?
Veet hediye sepeti kazanma şansı için tıkla, soruyu cevapla!
Hayalindeki sevgili Veet gibi olsa... En azından Veet'in bir özelliğine sahip olsa hangisi olsun isterdin?

A: Hiç pürüz çıkarmayacak kadar aşık!

B: Uzun süre beni etkileyecek kadar yakışıklı!

C: Hayatımı kolaylaştıracak kadar marifetli!

D: 3 dakikada her istediğimi yapacak kadar çılgın!

"Ülker Ducros hangi özelliği sayesinde mutfakta saklama ve kullanım kolaylığı sağlar?" sorusuna "Ayakta durabilen ve kilit sistemine sahip paketi" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede! Kazananlar:1- Ali Emre Aksoy2- Dilek Öztürk3- Elif Terzici4- Fatma Ocak5- Filiz Kara6- Füsun Saygılı7- Gonca Izderimder8- Hacer Koca9- Hatice Evsen10- İsmail Seyitoğlu11- İsmail Savran12- Kerim Şanlı13- Leyla Bostan14- Mehmet Ermiş15- Nergis Ayteker16- Özden Akyol Hoyladı17- Serpil Ünal18- Songül Kurt19- Şükrüye Yıldırım20- Tuğba Karpat

güle güle kullann baharatlar süpermişş

genelde xs-s / s-m / m-l olurlar ...

güle güle kullanasınnn

10tl

hanii haniiiiii

saol canm

ben görmedim ama geldiğini okudum ve sordum arkadaşlara gelmiş ve çok kaliteliymiş inşallah bizimkilerde hemen gelir

ÇEKİLİŞ İÇİN SON SAATLER: Ajanda Dergi'den SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ!...... Altın kaplama Melek Kolye!.... İsterseniz şıklığınızı tamamlayın isterseniz sevdiğiniz kişiye armağan edin:)........ Çekilişe katılmak için
1) Sayfamızı "Beğen"in
2) Bu yazıyı Profilinizde "Paylaş"ın
3) Masal Atölyesinin facebook sayfasını "Beğen"in (http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/Masal-Atölyesi/168184663270171?ref=ts )
4) Aşağıya yorum bırakın
Çekiliş sonucu 6 Şubat akşamında açıklanacak........... BOL ŞANS DİLİYORUZ...
NOT:Çekilişe bir kez katılınabilir.
www.ajandadergi.com
Ekleyen: Ajanda

bugün 8 de bir yarışma vardı unuttum ama kim yapacaktı. cilt bakım ürünü firmasıydı sanırım ilk 10 kişiye hediye vardı. facebook taydı ama hatırlamıyorum siz hatırlayan var mı?

hehehehe bende bende bebek bezi cok pahalı

he yaa sorma
oğluma kullanıyorum 4.5 ayım kaldı kızım geliyo yandım ki ne yandım
ordan burdan numune bez topluyom şimdiye kadar kızımın ilk 2 aylık bezi birikti doğana kadar ilk bir yıllık bezi toplamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…