bunda süre 1 dakikadan geriye saymıyomu? 58 sn kala bitiren var. nasıl oluyoda 2 sn de 10 soruya cvp veriyolar. kesin hile var.
eti cine ne zaman katılmıştık cnm hatırlıyomusun. ben 3 ay oluyo adres değiştirdim. 3 ay öncesindeyse adres güncellemem gerek ya...
merhaba arkadaslar referansimla trendyoldan alisveris yapacaklara kola 10 tl ceki verebilirim.
Limangoda 20 tl lik cekimi cep onaylayacak kisiye cep onaylamasi gerektiren bir 20 tl lik kupon yuklu hesap verebilirim. (iki tane ayri cep numarasi gerekiyor)
son zamanlarda gelen kargolarım
bugünde eticin ve yurtiçiden kargom geldi
kızım eticin oyuncağını görünce çığlık atmaya başladı
oyuncağı sevdi ama tek bir sorun var çok plastik kokuyor ama çok şirinmiş:)
diğer fazla gelenleri ise dağıtacağım
prima 4 adet bez denedim biliyorumda kaşık ise milupa üyeliğimden geldi
Eki Görüntüle 341333
ay trendyola çok ihtiyacım vaarr
alabilir miyimmmm
ay referansınla mı, benim zaten tüm mail adreslerim oraya üye. bi daha olacak adresim yok
elimdeki 20tl çek ile birleştireceğim eğer verirsen
kızlar arçelikten ben aranmadım ya. halbuki iletişim bilgilerimi doldurup göndermiştim. benim durumumda olan varmı?
bide şu bebeğime bakım dan gelen organicare setin son kullanma tarihine dikkat edin.
benimkinin temmuz 2012 son kullanma tarihi.
yaaaa.benm sampuan da kremde 2013 baktım
kızlar bu nescafe ne veriyomuş.ilen varmı
kızlar bu nescafe ne veriyomuş.ilen varmı
bunda süre 1 dakikadan geriye saymıyomu? 58 sn kala bitiren var. nasıl oluyoda 2 sn de 10 soruya cvp veriyolar. kesin hile var.
eti cine ne zaman katılmıştık cnm hatırlıyomusun. ben 3 ay oluyo adres değiştirdim. 3 ay öncesindeyse adres güncellemem gerek ya...
çok cicilerr ben de eti cin ve yurtiçi araba bekliyorum eti cin hangi kargo ile geliyor gelse de oğlum oynasa
hayrını göresin yavrummmson zamanlarda gelen kargolarım
bugünde eticin ve yurtiçiden kargom geldi
kızım eticin oyuncağını görünce çığlık atmaya başladı
oyuncağı sevdi ama tek bir sorun var çok plastik kokuyor ama çok şirinmiş:)
diğer fazla gelenleri ise dağıtacağım
prima 4 adet bez denedim biliyorumda kaşık ise milupa üyeliğimden geldi
Eki Görüntüle 341333
heheh kaçırmadım ama referans işini yapamam çünkü mail adresim yok boşta:26: 20 tl kuponumla birleştiricem eğer gönlünden koparsa arkadaşıntühh kontes kaçırdı demiştim içimden
nescafekızlar bu nescafe ne veriyomuş.ilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?