Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yihhuuuuuuu. bugün kazandığımı öğrendiğim 3.yarışma
1)maggi
2)nescafe (kontes benim de ismim 2 kere yazıyor nedense)
3)Dr.Hauschka

raporlu ik günüm pek bereketli geçti

Çorap Terzisi Değerli Katılımcılar... Çekiliş videomuzdan da görebileceğiniz gibi HHBŞ - HHBH 2. hafta talihlimiz Sn. Yasemin Muratoğlu. Kendisini tebrik ediyoruz.

kontes 20 tl ve 7 tl hediye çek birleştirilemiyor malesef ben yapamadım yani:44: ama istersen 7 tl çeki göndereyim sana özelden mail ni at bana işine yarasın

yihhuuuuuuu. bugün kazandığımı öğrendiğim 3.yarışma
1)maggi
2)nescafe (kontes benim de ismim 2 kere yazıyor nedense)
3)Dr.Hauschka

raporlu ik günüm pek bereketli geçti

tebrik ederim canım,ben hiç şimdiye kadar bi yarışmayı kazanamadım. trendyol yarışmalarını özellikle takip ediyorum ama yok :) valla maşallah sana

kontes 20 tl ve 7 tl hediye çek birleştirilemiyor malesef ben yapamadım yani:44: ama istersen 7 tl çeki göndereyim sana özelden mail ni at bana işine yarasın

yok kuzum limango için demedim ben, trendyol için dedim. onda birleşiyor
sabahtan beri 1 çantaya vuruldum, bekliyorum melül melül

tebrik ederim canım,ben hiç şimdiye kadar bi yarışmayı kazanamadım. trendyol yarışmalarını özellikle takip ediyorum ama yok :) valla maşallah sana

teşekkür ederimmm. umutsuz olma mutlaka çıkar cnm
yok kuzum limango için demedim ben, trendyol için dedim. onda birleşiyor
sabahtan beri 1 çantaya vuruldum, bekliyorum melül melül

artık trendyol tv kampanyası yapmayacak mı acaba uzun zaman oldu yapmayalı...:44:

canım yalnız değilsin beni de aramadılar.bekliyorum bir ümitle gönderecekler diye:26:

Ülker
Sevgililer gününde ne alacağını düşünen Ülker hayranlarına güzel bir önerimiz var; Carrefour, Kipa ve Real’ de 5’li paket Caramio alan herkese özel sevgililer günü kupası hediye!

Ruffles Türkiye
Bu haftaki Bilen Bilene sevgililer için! Cuma gününe kadar bu mesajı kaç kişi PAYLAŞırsa, o kadar Ruffles 14 Şubat'ta sevgililere hediye!

Duvar Fotoğrafları | Facebook

6 Şubat Ariş Pırlanta Kampanyamız Başladı!
Yapacağımız çekilişle, 1 şanslı üyemize Ariş'ten Pırlantalı Bluetopaz Gümüş Kolye hediye ediyoruz.

Duvar Fotoğrafları | Facebook

nescafe bnde kazanmışım eşim ve kendi adıma
trendyol olsada alsam bşyler :))

tv kampanyasını sordum

Tv kampanyamız başladığında ana sayfamızda banner yayınlıyoruz. Bizi izlemeye devam et :)* dedi

yani türkçesi yok diyor bence

yeniçarşı.com-hürriyet aile den ütü kazanmışıımm
düğün üzeri öyle güzel oldu kiiii, zaten 3-5 parça kalmıştı, listeden bir satır daha eksildiii
braun marka olması da ayrı bi güzel olduuu

burada hangi hatuncum paylaştıysa sağolsun valla

sağol yavri

günde 1 keremi çözüyosunuz yoksa daha fazlamı

bu arada hayırlı olsunnn güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…