Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

de boy ile ilgili olanda çok zorlandım. iki farklı faceden cevapladım soruları ama b boy sorusunda ikisinden de emin değilim
neyse şans artıkk

kızlar
Keisha ve Wilco dünyanın EN uzun çifti olarak tarihe adlarını yazdırdılar. İkisinin boyunun toplamı kaç metre eder?
cevabı bulan var mı :18:

Offf yaşı yaparken tarihe bekmak hiç gelmedi aklıma ( Boy meselesi de karışık , 13 5 i çevirdiğim zaman 40,9 çıkıyor ama böyle bir şık yoktu , en yakınını yaptım (

kızlara kervanın sayfasında şu an hareket yok hep beraber oraya gidelim beğenelim bakalım aramızdan biri alsın 50 tl yi yeter sayımız

3508 de takılmış kalmış

Son düzenleme:
İngiltere'de yaşayan Wilco Van Kleef-Bolton ve karısı Keisha, Guiness Rekorlar Kitabı'na giren dünyanın en uzun çifti oldu. 29 yaşındaki Wilco Van Kleef-Bolton'ın boyu 2,128 metre ve 31 yaşındaki karısı Keisha'nın boyu da 1,976 metre toplamı yapar 4.104 o da yok seçeneklerde

Kervan ı ben daha önce beğenmiştim , beğeniyi geri çekip tekrar mı beğeniyoruz.?

Ruffles için 14 şubatta sevgiline gönder yazıyor .

ben bugün kervandan 50 tl çek kazandım olmayınca beğenimi geri çekiyorum sayı 2 kişi kalınca beğeniyordum bugün tuttu.

sağolll canımmmm benim bebişin gelmesine 1 ay kala ilaç gbi olur valla

canımmm inşallah çeki sen kazanırsın minik bebişine güzel ciciler alırsın
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. çok güzel bir duygu bende 9 ay önce tattım o duyguyu

Son düzenleme:

inşallah hayatım yaa bizden biri kazansın da hangimiz olursak artık. evet şuana kadar mükemmel bir de kucağıma alsaydım hayırlısı ilee. Allah sana ve miniğine uzunn mutlu bir ömür nasip etsin inşallah

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Facebook’ta yarattığımız uygulama üzerinden, SWISS Havayolları uçaklarıyla arkadaşlarına gönderdikleri mesajlar arasından en yaratıcı olanı Amerika Boston’a gidiş-dönüş uçak bileti kazanır. Ayrıca kampanyaya katılan her 100. Kişiye özel SWISS Havayolları tasarımlı usb bellek hediye edilecektir. Tıkla ve hemen katıl !

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 139"]
[/TD]
[TD="width: 18"]
[/TD]
[TD]https://apps.facebook.com/ucuranmesaj/[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ankara da ikamet edip twitter kullanıcısı var ise

Ankara İş Hayatı portalı Business Ankara, 15. Ankara Caz Festivali Basın Sponsoru oldu.

Festival kapsamındaki birbirinden farklı etkinliklere davetiyeler kazanma şansı sizi bekliyor. Tıkla ve hemen katıl !

Twitter

Sade Doping’le internet için telefon aboneliğine ihtiyacın yok. Gelecek nesillere bu bilgiyi eğlenceli bir şekilde aktarmak için cevabı Sade Doping olan bir bilmece sorman gerekse, bu bilmece ne olurdu? Mesela: Telefon hattına ihtiyaç duymaz, Sade’liğinden kuşku duyulmaz Internete onunla girildi mi tadından doyulmaz! Cevap : Sade Doping. Tıkla ve hemen katıl !
http://www.facebook.com/adsldoping

inşallah hayatım yaa bizden biri kazansın da hangimiz olursak artık. evet şuana kadar mükemmel bir de kucağıma alsaydım hayırlısı ilee. Allah sana ve miniğine uzunn mutlu bir ömür nasip etsin inşallah

Aminn inşallah tatlım... Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…