Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın kızlar

AVONUN EN ÇOK SATAN PERCEİVE BAYAN PARFÜMÜ 1 KİŞİYE HEDİYE EDİYORUZ.SADECE BEĞEN VE PAYLAŞ
SADECE BEĞEN VE PAYLAŞ .AVONUN EN ÇOK SATAN PERCEİVE BAYAN PARFÜMÜ 1 KİŞİYE HEDİYE EDİYORUZ.
Avon Türkiye | Facebook

Durance Türkiye
İKİNCİ çekiliş YARIN saat 14:00! Facebook'ta Paylaşan 2 kişi ve Twitter'de RT eden 2 kişi MİS HEDİYELER KAZANACAK!!! Paylaşın lutfen:)

kızlar 5000 kişiye avon genics serum dağıtılmıştı ama kargo şirketleri bazılarını geri gönderdiği için elimize ulaşmamıştı bir numarayı arayıp istemiştik tekrar onlar geldi mi size acaba?

Pelinne Ayakkabı
ETİKETLEME YARIŞMAMIZ BAŞLAMIŞTIR

Yarışma albümünde bulunan fotolarda en çok arkadaşını etiketleyen 2 kişi bizden hediye kazanacaktır

HEDİYELER:
1.oxford babet ayakkabı
2.çanta kazanacaktır

YARIŞMA KURALLARI:

1-Etiketleme yaptığınız fotonun altına mutlaka isminizi yaznınız.1 foto sadece bir kişiye aittir,lütfen boş fotolarda etiketleme yapınız.

2-Sadece bayan arkadaşlarınızı etiketleyiniz.İsimler tek tek kontrol edilecektir,aynı kişiyi etiketlemeyiniz.

ÖNEMLİ:Erkekler,Kampanyalar ve yabancılar'ı etiketlemeyiniz,sayılmayacaktır.

KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ:15 MART SAAT:22.00

BÜTÜN KATILIMCILARIMIZA TEŞEKKÜR EDER,BOL ŞANS DİLERİZ...

Onu ilk defa nerede gördün? İlk bakışmanızda neler hisettin?
Tanışmanızın romantik, eğlenceli, sıradışı bir
hikayesi mi var?
Hikayenizi yaz, arkadaşlarınla paylaş ve
beğenileri topla! En çok beğeni alan 3 tanışma
hikayesine birbirinden güzel hediyeler
Kütahya Porselen'den.

Kütahya Porselen - Sevgililer Günü | Facebook

[h=6]Vileda Türkiye
[/h][h=6]Hafta sonuna tertemiz girmek isteyenler bugün Twitter’da buluşuyor, 10 şanslı Vileda sever Vileda’dan hediye paketi kazanıyor. Unutmayın, Vileda hayatı Twitter’dan da kolaylaştırıyor. :)[/h]

[h=6]BUGÜN NE PİŞİRELİM
[/h][h=6]GÜRAL PORSELENİN SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ İÇİN TEK SORUM OLACAK İLK YANITLAYAN KİŞİYE VERECEĞİZ.

PAZARTESİ GÜNÜ ... SORUMU SORACAĞIM ... BİLGİNİZE YEMEK TARİFİ YAYIN SIRASINDA ... KAZANILACAK HEDİYE 36 PARÇA GÜRAL PORSETEN YEMEK TAKIMI[/h]

slm kızlar hayırlı cumalar bu rufflesın cvplarını bulan varmı bakındım bulamadım çok zor yav

kızlaarrrrrr dünn kervandan 100 liralık çek kazandımmm ayrıcaaaaaa arçelik hediyemm bugünn geldii kahve makinemin yanına bide kahve koymuşlar sağolsunlarrr

kızlar bişey sorucam mailine zoosk dye bi yerden mesaj gelen var mı?? üye olmadım bişey yapmadım mesaj geliyo devamlı. acaba kampanya için üye olduğumuz bişey yüzündenmi oluyo mail adresleri parayla satılıyo gibi bişey söylenmişti bi ara. korktum bnde açıkçası. ayrıca bu zooskta arkadaşlık sistesiymiş

bana her gün öle mesajlar geliyo ı love bilmem ne dear başka bi mesajda good friend :26: bende siliyorum hepsini nişanlım görse öldürür beni her yere yazıyoruz ya bloglara falan ben ondan oluyo diye düşünmüştüm:26:

bide bugün gelen mesaj posta kodu eksik diye gelmiş acaba adresler falandamı verdiler morelim bozuldu çok annemin adına açtığım adrese geliyo ayrıca ve açalı 1 hafta falan oldu

PeraButik

‎10-12 Şubat Abercrombie kampanyamız başladı!
Yapacağımız çekilişle, 3 şanslı üyemize Abercrombie üst eşofman hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.

1- PeraButik'i Facebook'ta beğenin.
2- Profilinizde paylaşın.

[h=6]Gondol
[/h][h=6]Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü! Saat 15.00’da soracağımız soruya en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi arasında olmak istyorsanız takipte kalın! :)[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…