nescafe 3ü 1 arada hala devam ediyor biliyorsunuz demi şimdi annem ve babam adına da kayıt oldum kazananlara baktım aynı soyadla bi sürü kişi katılmış
evet devam ediyor ama aynı IP numarasından en fazla 2 kişiye yolluyorlarmış. bende kendime eşime anneme abime girmiştim. ama listede sadece annem ve ben vardık
Onu ilk defa nerede gördün? İlk bakışmanızda neler hisettin?
Tanışmanızın romantik, eğlenceli, sıradışı bir
hikayesi mi var?
Hikayenizi yaz, arkadaşlarınla paylaş ve
beğenileri topla! En çok beğeni alan 3 tanışma
hikayesine birbirinden güzel hediyeler
Kütahya Porselen'den.
Kütahya Porselen - Sevgililer Günü | Facebook
[h=6]Gondol
[/h][h=6]Bugün Bol Bol Gondol Yarışma günü! Saat 15.00’da soracağımız soruya en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi arasında olmak istyorsanız takipte kalın! :)[/h]
oleyyy bu ne hız. şimdi duru dan kazandığım bornozum geldi çokkk güzelmiş
vallaha ellerine sağlık
evet devam ediyor ama aynı IP numarasından en fazla 2 kişiye yolluyorlarmış. bende kendime eşime anneme abime girmiştim. ama listede sadece annem ve ben vardık
ben hala bekliyorum zip dağıtım demi canm aradılar mı seni bu arada adres için beni çarşamba aramışlardı
cevaplar bana göre şöyle emin olmayan kendisi baksın
261
100
60
88
4.2 li olan şık
dün sabah aradılar bugün geldi.aras kargo getirdi.
darısı başına canım
[h=6]la roche-posay - türkiye
[/h][h=6]günaydınlar! La roche-posay ile günün sorusu bugün de devam ediyor... Saat tam 16:00'da sayfamızda yayınlayacağımız soruyu kaçırmayın![/h]
günaydın kızlar
avonun en çok satan perceive bayan parfümü 1 kişiye hediye ediyoruz.sadece beğen ve paylaş
sadece beğen ve paylaş .avonun en çok satan perceive bayan parfümü 1 kişiye hediye ediyoruz.
avon türkiye | facebook
[h=6]gondol
[/h][h=6]bugün bol bol gondol yarışma günü! Saat 15.00da soracağımız soruya en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi arasında olmak istyorsanız takipte kalın! :)[/h]
nescafe 3ü 1 arada hala devam ediyor biliyorsunuz demi şimdi annem ve babam adına da kayıt oldum kazananlara baktım aynı soyadla bi sürü kişi katılmış
mavi jeans
mavi aşka geldi! Sevgililer günü yarışmamıza katılın sevgilinizle birlikte yepyeni bir jean kazanma şansını yakalayın! öpücüğünü sevgiline mavi ile yolla o da sana öpücük ile geri dönsün 25 şanslı çiftten biri olun bu sevgililer gününe yepyeni birer jean ile girin! Yarışma için --> https://apps.facebook.com/mavisevgili/:54:
cevaplar bana göre şöyle emin olmayan kendisi baksın
261
100
60
88
4.2 li olan şık
dün sabah aradılar bugün geldi.aras kargo getirdi.
Darısı başına canım
facebook'a hoş geldin - giriş yap, kaydol veya daha fazla bilgi al
çekiliş hediyeleri | facebook
bu sayfalarda çekilişe katılan ama burada yayınlamayan arkadaşlardan
soruların cvpları ıcın sagol tatlım
benı ne durudan neden arcelıkten aramadılar
hm she deodarantı gelenlerde olmus
bana bısı gelmedı
ben hala etı cın oyuncagı ve nestleden yastık yada takvım beklıorum
offffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?