Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

1.soru 261
2.soru 100
3.soru 60
4.soru 87
5.soru 4.245 ben bu şekilde yaptım..
gunies rekorlar kitabında en uzun birlikte olan çiftin yılı 86 die geçiyormuş ben 86 yaptım.en uzun çifti ise çok acaip rakamlar buldum.en sonda bende 4.425 yaptım..diğerleri doğru

Son düzenleme:
1.soru 261
2.soru 100
3.soru 60
4.soru 87
5.soru 4.245 ben bu şekilde yaptım..

gunies rekorlar kitabında en uzun birlikte olan çiftin yılı 86 die geçiyormuş ben 86 yaptım.en uzun çifti ise çok acaip rakamlar buldum.en sonda bende 4.425 yaptım..diğerleri doğru

sağolun kızlarr :78:

sonuncu soruyu anlamadım ama? aklımı karıştırdın sevfurkereym çünkü
4.425 diye şık yok

mahmure anket
Gezex'ten hediye kazananlar;

İlker Gülcan (PeraTulip Otel Beyoğlu)
Sezen Polat (Buket Cave Otel Kapadokya)
Şahap Çolak (Sultanahmet Arden Park Otel)

Triumph hediye kazananlar;

Fidan Akarsu
Selam Tektaş
Melahat Baykal
Aysun Efil
Cansu Çakır
Beste Kolsuz
Yeliz Balcı
Duygu Büke
Selin Bir
Gülsen Şimşek

Hepsiburada.com'dan 50 TL değerinde hediye çeki kazananlar;

Osman Karaca
Meral Bektaş
Hakkı Baysal
Zülal Oğuz
Bengü Güzel
Susen Gözde Helva
Şeyda Özkök
Mehmet Yılmaz
Hakikat Kabakçı
Gülay Enileri

Ev Hikayesi
Sevgililer gününe özel Hediye kampanyası! 500 kişi içerisinden çekilişle yapılacak olan kampanyada hediyenizi sevgilinizle paylaşın.Çekilişi kazanan kişiye aşk hikayesi yastık hediye.''evhikayesi''

Ev Hikayesi - Duvar | Facebook

Ak Mağaza Tesettür Fırsat Sitesi
TURKCELL’den AKMAĞAZA üyelerine özel bomba gibi bir kampanya geliyor! Turkcell avantajlarına Akmağaza farkıyla sahip olma şansını yakalamak için acele edin!

Bu iletiyi facebook sayfasında paylaşan 5 kişiye Turkcell’den 100 TL (250 dakika) değerinde konuşma hakkı!
*Yarışmamız 10.Şubat Cuma saat 19:00’da başlayacak ve 13.Şubat Pazartesi saat 15:00’a kadar sürecektir. Yarışma bitiminde kazananlar Akmağaza resmi facebook ve twitter sayfaları üzerinden duyurulacaktır!
Ak Mağaza Tesettür Fırsat Sitesi | Facebook

kızlar akavm yazın face e orada bi yarışma var hemen g mail hesabı açın ve siteyi beğenip +1 leyin ben de hemen açıyorum hesabı 19 kişi kalmış koşunnnn

Sedoş'ça örgü&bebek tasarım
‎19.ŞUBAT 2012 TARİHİ saat 18:00 e KADAR BU BAĞLANTIYI SAYFAMIZLA BERABER BEGENİP PAYLAŞAN ve YORUM YAZAN 1 KİŞİYE YAPILACAK ÇEKİLİŞLE BU PEMBE SEPET HEDİYE.

ÇEKİLİŞ SONUCU 20 ŞUBAT SAAT 10:00 DA AÇIKLANACAKTIR
BAĞLANTIYI PAYLAŞMAYI UNUTMAYINIZ

kızlar ups kargodan mail gelmiş.
glade dağıtımı başladı sanırım yarın gelecekmiş.maillerinize bakın

Elitkampanya
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=269098723160698&

set=a.269098719827365.58156.231358886934682&type=1&theater

BÜYÜK KAMPANYAMIZ BAŞLADI 2 KİŞİYE HEDİYE VERİYORUZ....

BU RESMİ BEĞEN PAYLAŞ FOTONUN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP YORUM BEĞENİSİ TOPLUYOSUNUZ HER 25 BEĞENİ +1 ÇEKİLİŞ HAKKI OLACAK ŞEKİLDE( 50 YORUM BEĞENİSİ +2 ÇEKİLİŞ HAKKI )ÇEKİLİŞLE KAZANAN KİŞİYE ÇANTA HEDİYEMİZ OLACAK

AYRICA EN ÇOK YORUM BEĞENİSİ TOPLAYAN BİR KİŞİYE AYAKKABI HEDİYE EDİYORUZ KARGO FİRMAYA AİT KAMPANYAMIZ 29 ŞUBAT TA SONA ERİYOR...

kızlar ups kargodan mail gelmiş.
glade dağıtımı başladı sanırım yarın gelecekmiş.maillerinize bakın

evet aynı mail banada gelmiş glade mi o cannım :44:

glade johnson wax ın benim başka beklediğim bişi yok zaten:)

bende glade kazanmistim ama bana oyle bir mail gelmemis, dikkat edin kizlar daha once bana ups den mail gelmisti, bende tabii actim okudum meger virusluymus pc zor kurtardik dikkat edin :18::18:
bende kazanmıştım ama kargo maili gelmemiş.başlamışsa gelir nasılsa.bide istanbuldamısınız.hava şartlarından dolayı önce istanbul içine veriyo olabilirlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…