Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bugün taaaa ekim ayında molpedden istediğim numuneler gelmiş içinde 1 gece 1 normal ped 2 tane de günlük ped var

Borajet | Facebook

Sevgililer günü aşkın günü, güzel sözlerin günü...

Bu özel günde siz de sevdiklerinizden özel sözler duymak, onlara özel sözler söylemek istersiniz değil mi?

Sevgililer Günü’nde Sevgilinizden duymak istediğiniz üç kelimeyi; bu yazının altına yorum olarak yazın...

Yazdığınız yorum en çok beğeniyi alsın, Borajet’ten çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanın

arçelik kahve makinem geldiçok güzelll.eşimle keyif kahvemizi içtik az önce bol köpüklü oldu vallayanına da kahve koymuşlar sagolsunlar

Darphin Ideal Resource uygulaması kazananları belli oldu! Kazananların tüm listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Sude Ertekin

Nilüfer Ergün

Yasemin Canbazoğlu

Utku Dönmez

Aylin Atakan

İncinaz Çavuş

Tezcan Tülay

Leyla Barutcu

Nilüfer Akman Doğan

Nebiye Borluk

Saliha Temiz

Mehtap Onar

Ebru Mutlu

Tuğçe Ertan

Önemli Not: Kazananların uygulamada bıraktıkları mail adreslerine bilgi mesajı gönderilmiştir. “Ideal Resource” uygulamamızdan kazanılan hediyeleri ulaştırabilmemiz için isim soyad, adres ve telefon bilgilerinizi maile cevap yolu ulaştırmanız gerekmektedir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

çok merci cnm

Hiç üzülme. yakın bir zamanda en büyük hediyeyi kazanırsın inşallah

hayırlısı olsun cnm

sağol

haha

çok mu oynadın sahide yaaa

ben hiç bulaşmasammı neee

bugün oynamaya başlamıştım bende oysaa:44:

YAREEEEEEN

cnm sen nasıl kazandın bornozu süreklimi oynadın düzenli şekildee

[h=6]AKavm.com
[/h][h=6]Gmail'e özel olarak düzenlenen Sellini veya Rosa cüzdan hediye yarışmamızın kazananları "Berna Baçkır" ve "Mehpare Ölmesek" i kutluyoruz.
Lütfen "Cüzdan Hediyem" konu başlıklı mailinizi iletişim bilgilerinizi, telefon numaranızı ve hangi cüzdanı istediğinizi belirterek destek@akavm.com adresine gönderin. Kendilerini bir kez daha tebrik ederiz.
[/h]
berna tebrikler

beni dün tlf aramışlardı.en kısa sürede gelicek ve adres teyiti için.eğer sende geçen hafta kazananıysan bende izmirdeyim ozaman yarın benimde elimde olur

garip anam, çilekeş anam yine kazanmış..meleğiiim...

ama nasıl olcak bu sıpa masacı bilmiyom..:98:babam anamı keser de göndermez sıpa masacına

hediye kazananları tebrik ediyorum kızlar...bu yasaklı site bana ii gibi geldi 30 lira birikmiş ve birlestirip kullanabiliyomuşuz....
bugün çokta üzgünüm uzaktanda olsa tanıdığım bi genç kaçırılıp öldürüldü..sonuda çok acı bi ölüm...ii geceler

başınız sağolsun:18:

günaydınnn

çok teşekkürler zarigan sabah sabah mutlu haberi sen verdin
akşam görmemiştim ben
çok sağol canım

burdan akşam haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim sayesinde katıldım
darısı hepinize inşallah kızlar

beni dün tlf aramışlardı.en kısa sürede gelicek ve adres teyiti için.eğer sende geçen hafta kazananıysan bende izmirdeyim ozaman yarın benimde elimde olur

bu glade diye biliyorum ben burdan bir arkadaş öyle söyledi
glade den beni hiç aramadılar ki canım :26:

sen hangi yarışmayı diyorsun :44:

ZuZu Kurabiyeleri
ZUZU KURABİYELERİ '' SEVGİLİLER GÜNÜ '' KAMPANYASI SONUCUNA GÖRE
KAZANAN TALİHLİMİZ ........DEMET YALÇINKAYA........
Tebrik ediyorum ,Demet hn sizi. Şans, şimdi olduğu gibi, her zaman yüzünüze gülsün.
(En yakın zamanda bilgileriniz bekliyorum.Kurabiye sepeti ile çekilmiş bir resminizide ,face'te yayınlamanızı rica ediyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…