duru nun duvarına kazananlar listesinin altına insanlar yazmş.
İstersen oraya yaz cevap vermişler çoğunluğa
bu arada güle güle kullan hediyeni.
arçelik kahve makinem geldiçok güzelll.eşimle keyif kahvemizi içtik az önce bol köpüklü oldu valla yanına da kahve koymuşlar sagolsunlar
kızlar bugün taaaa ekim ayında molpedden istediğim numuneler gelmiş içinde 1 gece 1 normal ped 2 tane de günlük ped var
aynen canım ya sabahtan beri pc başındayım bende. şimdiye kadar bi tek lens solüsyonu kazandım o da gelmedi hala
artık katılıdığım yarışmaları karıştırdım valla :) ama dua ederim senin için de :))
Hiç üzülme. yakın bir zamanda en büyük hediyeyi kazanırsın inşallah
ahh duru gece gündüz demeden oynadım seni 1 hafta tatildim okullar başlamadan kazanayım dedim,sabah uyandım aklımda ilk sen vardın gece yatarken yine sen ,ama ne senden ne diğerlerinden hiçbir şey kazanamadım.AŞK olsun sana hıhHadi diğer kampanyaları geçtim senden çok umutluydum o kadar değer verdim ama fazla değer vermemek lazımmış şımardın sende !
Daha da duru oynamam :117:
Gidiyorummm durunun kokularııı üzerimdeee....:111:
Gider marketten bi koli alırım arkadaşşşşKazananları tebrik ederim
beni dün tlf aramışlardı.en kısa sürede gelicek ve adres teyiti için.eğer sende geçen hafta kazananıysan bende izmirdeyim ozaman yarın benimde elimde olurgelen mail türkçe.
ups olarak ve kargo Gönderen : JOHNSON WAX A.S. olarak gözüküyor :26:
gerçek yani canım virüs falan değil.istanbuldan verilmiş kargoya yarın elimizde olacakmış
ben izmirdeyim canım istanbulda değilim
Darphin Ideal Resource uygulaması kazananları belli oldu! Kazananların tüm listesini aşağıda bulabilirsiniz.
Sude Ertekin
Nilüfer Ergün
Yasemin Canbazoğlu
Utku Dönmez
Aylin Atakan
İncinaz Çavuş
Tezcan Tülay
Leyla Barutcu
Nilüfer Akman Doğan
Nebiye Borluk
Saliha Temiz
Mehtap Onar
Ebru Mutlu
Tuğçe Ertan
Önemli Not: Kazananların uygulamada bıraktıkları mail adreslerine bilgi mesajı gönderilmiştir. Ideal Resource uygulamamızdan kazanılan hediyeleri ulaştırabilmemiz için isim soyad, adres ve telefon bilgilerinizi maile cevap yolu ulaştırmanız gerekmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
hediye kazananları tebrik ediyorum kızlar...bu yasaklı site bana ii gibi geldi 30 lira birikmiş ve birlestirip kullanabiliyomuşuz....
bugün çokta üzgünüm uzaktanda olsa tanıdığım bi genç kaçırılıp öldürüldü..sonuda çok acı bi ölüm...ii geceler
çok merci cnm
YAREEEEEEN
cnm sen nasıl kazandın bornozu süreklimi oynadın düzenli şekildee
[h=6]AKavm.com
[/h][h=6]Gmail'e özel olarak düzenlenen Sellini veya Rosa cüzdan hediye yarışmamızın kazananları "Berna Baçkır" ve "Mehpare Ölmesek" i kutluyoruz.
Lütfen "Cüzdan Hediyem" konu başlıklı mailinizi iletişim bilgilerinizi, telefon numaranızı ve hangi cüzdanı istediğinizi belirterek destek@akavm.com adresine gönderin. Kendilerini bir kez daha tebrik ederiz.[/h]
berna tebrikler
beni dün tlf aramışlardı.en kısa sürede gelicek ve adres teyiti için.eğer sende geçen hafta kazananıysan bende izmirdeyim ozaman yarın benimde elimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?