bende kazanmıştım ama kargo maili gelmemiş.başlamışsa gelir nasılsa.bide istanbuldamısınız.hava şartlarından dolayı önce istanbul içine veriyo olabilirlerde
Playskool Anneleri nin kazananları belirlenmiş. BEn resim eklememiştim ama oy vermiştim. Maalesef kazananlar arasında yokum.(
https://www.facebook.com/PlayskoolAnneleri?sk=app_343807198982393
kızlarr
kervan kafayı yemiş dün gece 3500. talihliye 100 tl verdi şimdi yine 3500. talihliye ödül vermiş :44:
bana da gelmemiş mail. gelen mail türkçe mi ve ups mi usps mi?
daha önceden bana da usps den gelmişti ebay kargo beklediğim için gerçek sanıp açmıştım :18:
bende kazanmıştım ama kargo maili gelmemiş.başlamışsa gelir nasılsa.bide istanbuldamısınız.hava şartlarından dolayı önce istanbul içine veriyo olabilirlerde
Kia Türkiye
‎"Sevgililer Günü"nü KIA'nın sürprizleriyle karşılayın... "KIA Rio ile Uyumluluk Testi"ni sevgilinizle çözün hediyeler kazananın... Yarışmaya katılmak için Kia Türkiye - KIO RIO ile Uyum Testi | Facebook
Ev Hikayesi
Sevgililer gününe özel Hediye kampanyası! 500 kişi içerisinden çekilişle yapılacak olan kampanyada hediyenizi sevgilinizle paylaşın.Çekilişi kazanan kişiye aşk hikayesi yastık hediye.''evhikayesi''
Ev Hikayesi - Duvar | Facebook
kızlar ups kargodan mail gelmiş.
glade dağıtımı başladı sanırım yarın gelecekmiş.maillerinize bakın
bana da gelmemiş mail. gelen mail türkçe mi ve ups mi usps mi?
daha önceden bana da usps den gelmişti ebay kargo beklediğim için gerçek sanıp açmıştım :18:
UPS yazıyor ayrcıa kişisel bilgilerimde var. Virüs değil yani
bugün durudan kazananlara mail geldi mi? ben kazandım ama mail gelmemiş..
geldiyse ne dıye gelıyor ısım aratayım bakalm
daha önce duru duş jeli kazanan varmı? numune şeklindemi geliyor jeller?
orjinal gelıyor cnm numune deil. 3 çeşitinden.
ama bana mail gelmemiş ya(
ben bornoz kazandımD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?