Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sabah girdim herşey normaldi .şimdi ise sitenin şekli şemali değişmiş..

bende kazanmıştım ama kargo maili gelmemiş.başlamışsa gelir nasılsa.bide istanbuldamısınız.hava şartlarından dolayı önce istanbul içine veriyo olabilirlerde

bana da gelmemiş mail. gelen mail türkçe mi ve ups mi usps mi?
daha önceden bana da usps den gelmişti ebay kargo beklediğim için gerçek sanıp açmıştım :18:

kızlarr

kervan kafayı yemiş dün gece 3500. talihliye 100 tl verdi şimdi yine 3500. talihliye ödül vermiş :44:

Kervan
Sevgi Aksoy hanimi tebrik ediyoruz:) 3.500. talihlimizdir...100 liralik Kervan Hediye Cekinizi keyifle kullanin...
Beğen · · Paylaş · 28 dakika önce ·

Kervan ‎3.500 talihlimiz...100 liralik Kervan Hediye Cekinizi iyi gunlerde kullanin:) kervan@krvn.com.tr adresine iletisim bilgilerinizi yollarsaniz cekiniz kargo ile yollanacaktir..
Dün, 22:08 · Beğen ·

işte bu arkadaşım biri dün diğeri biraz önce :44:

bana da gelmemiş mail. gelen mail türkçe mi ve ups mi usps mi?
daha önceden bana da usps den gelmişti ebay kargo beklediğim için gerçek sanıp açmıştım :18:

bende kazanmıştım ama kargo maili gelmemiş.başlamışsa gelir nasılsa.bide istanbuldamısınız.hava şartlarından dolayı önce istanbul içine veriyo olabilirlerde

gelen mail türkçe.
ups olarak ve kargo Gönderen : JOHNSON WAX A.S. olarak gözüküyor :26:
gerçek yani canım virüs falan değil.istanbuldan verilmiş kargoya yarın elimizde olacakmış

ben izmirdeyim canım istanbulda değilim

kızlar ups kargodan mail gelmiş.
glade dağıtımı başladı sanırım yarın gelecekmiş.maillerinize bakın

AKavm.com - Hoş Geldiniz | Facebook

kızlar koşun yarışmaya cüzdan hediyeli :)

bnde 2 tane kazanmıstım sadece 1 tane gelmıs maıl
upstan
13 subatta teslım etmeyı dusunuyoruz yazıor ama benm maılde

bugün durudan kazananlara mail geldi mi? ben kazandım ama mail gelmemiş..
geldiyse ne dıye gelıyor ısım aratayım bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…