dün ben bunu duru için yazmıştım canımbu glade diye biliyorum ben burdan bir arkadaş öyle söyledi
glade den beni hiç aramadılar ki canım :26:
sen hangi yarışmayı diyorsun :44:
günaydınnn
çok teşekkürler zarigan sabah sabah mutlu haberi sen verdin
akşam görmemiştim ben
çok sağol canım
burdan akşam haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim sayesinde katıldım
darısı hepinize inşallah kızlar
dün ben bunu duru için yazmıştım canım
dün metrolarım geldi çokkkk sevindim 15 tane ve çok tatlı küçük bir çntanın içinde oğlum hepsini görünce sevincinden zıp zıp zıpladı
glade gelecek cnm banada gelmiş.teslim aşamasındaymışKızlar ups kargodan mail gelmiş ön bildirim maili gönderen JOHNSON WAX A.S. yazıyor ne gelicek acaba bilen varmı ?
ohh afiyetle yiyin
ECE BANYO | Facebook dan sen kazanmıştın sanırım öyle hatırlıyorum :44:
geldimi hediyen canım
Kızlar ups kargodan mail gelmiş ön bildirim maili gönderen JOHNSON WAX A.S. yazıyor ne gelicek acaba bilen varmı ?
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al KIZLAR YARIŞMA VAR BURADA :)))
Borajet | Facebook
Sevgililer günü aşkın günü, güzel sözlerin günü...
Bu özel günde siz de sevdiklerinizden özel sözler duymak, onlara özel sözler söylemek istersiniz değil mi?
Sevgililer Gününde Sevgilinizden duymak istediğiniz üç kelimeyi; bu yazının altına yorum olarak yazın...
Yazdığınız yorum en çok beğeniyi alsın, Borajetten çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanın
[h=6]AKavm.com
[/h][h=6]Gmail'e özel olarak düzenlenen Sellini veya Rosa cüzdan hediye yarışmamızın kazananları "Berna Baçkır" ve "Mehpare Ölmesek" i kutluyoruz.
Lütfen "Cüzdan Hediyem" konu başlıklı mailinizi iletişim bilgilerinizi, telefon numaranızı ve hangi cüzdanı istediğinizi belirterek destek@akavm.com adresine gönderin. Kendilerini bir kez daha tebrik ederiz.[/h]
berna tebrikler
arkadaşlar facede kurabiye atolyesi buldum ordada linki duvaranda paylaşana kurabiye varmış ben temmuz annelerinde paylaştım bile facede :)
https://www.facebook.com/groups/268171496585246/
Arkadaşlar, facebookta,twitter da, vb. sosyal ağlarda sayfamızı duyurun. Çekilişle nefis kurabiyeler kazanın :))
https://www.facebook.com/mutlu.anneler
Mutlu Annelik Rehberi | MutluAnneler.com
Agu Bugu'LarLa Yarısma
EVET MERHABAAA :))) SAYFAMIZ TEKRAR AKTİF OLMAAYA BASLADI TAKİP EDİN YAENİ YARISMAMIZ OLUCAK İNŞŞ..HERHANGİ BİR GÜN BELLİİ DEĞİLL TAKİPTE KALIN :)
Agu Bugu'LarLa Yarısma | Facebook
Közen Bijuteri
‎29.02.2012 çarşamba günü yapılacak cekilişle bir kişiye ücretsiz hediye gönderilecektir kargo bedeli kazanan talihliye ait olacaktır. basarılar. sayfamızı Beğenmek ve paylaşmak yeterlidir.
Közen Bijuteri | Facebook
Gümüş
Günaydın.... Yarışmamız devam ediyor... Son iki gün... Katılmak için tıklayın ! Gümüş - Kampanya | Facebook
Gümüş | Kampanya
ahh duru gece gündüz demeden oynadım seni 1 hafta tatildim okullar başlamadan kazanayım dedim,sabah uyandım aklımda ilk sen vardın gece yatarken yine sen ,ama ne senden ne diğerlerinden hiçbir şey kazanamadım.AŞK olsun sana hıhHadi diğer kampanyaları geçtim senden çok umutluydum o kadar değer verdim ama fazla değer vermemek lazımmış şımardın sende !
Daha da duru oynamam :117:
Gidiyorummm durunun kokularııı üzerimdeee....:111:
Gider marketten bi koli alırım arkadaşşşşKazananları tebrik ederim
günaydınnn
çok teşekkürler zarigan sabah sabah mutlu haberi sen verdin
akşam görmemiştim ben
çok sağol canım
burdan akşam haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim sayesinde katıldım
darısı hepinize inşallah kızlar
Kızlar ups kargodan mail gelmiş ön bildirim maili gönderen JOHNSON WAX A.S. yazıyor ne gelicek acaba bilen varmı ?
glade gelecek cnm banada gelmiş.teslim aşamasındaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?