Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tüm aileniz için unutulmaz bir hatıra videosu oluşturmak ister misiniz? Çocuğunuzla çektirdiğiniz ve kendi çocukluğunuzda annenizle çektirdiğiniz fotoğraflarınızı ‘3 Neslin Hikayesi’ uygulamamıza yükleyin,
ve sonuna kendi mesajınızı ekleyin.
En beğenilen videoyu yapın, bir sonraki reklam filminde yer alın:)
Annenin Günlüğü - Duvar | Facebook

kizlar oncelikle kazananlari bende tebrik ederim
az once gliss turkiyede anketi yaptim ve gonderdim sonunda tebrikler gliss sansini yakaladiniz, hediyeleriniz en kisa sure icerisinde adresinize gonderilecektir dedi
kazandimmi yoksa herkese aynisimi cikiyor :26:

kızlar ne oyunu bu ya merak ettim

Club Okey - Aşk Testi | Facebook

cevap japonya kızlar kazansın birazda hep erkekler kazanıyo onların daha çok ihtiyacı var herhalde ondan

[h=6]Yumoş
[/h][h=6]Birbirinden güzel çiçekleri toplayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Sürpriz Karışımlar tam size göre! Yumoş - Yumoş'la Sürpriz Karışımlar | Facebook[/h]

teşekkürler

emeğinize sağlık kızlarr

bu arada benimde glade im geldiii.

missler gibi kokuyorçok beğendim

mavi ambalajlı

:13: tebrikler kazanmışsın sanırım bende öyle yazmamıştı çünkü

suppppeeerr kazandim yani sonunda yaa gunlerdir bisey kazanamiyordum cok mutlu oldum

keske hemen denemeseydin canim cunku az once ben kazandim, biraz zaman gecsin oyle deneyin cunku her 50. kisi diyor

tebrikler cnm kazanmışsın çünkü bana şu yazı belirdi...http://w3-media.net/mvc-03/Content/img/kazanamayan.jpg

aynen ya kaç kere denedim gliss i yok işte yokk
şimdiye kadar hiç bişi kazanamadım şu yarışmalardan. amaan yarışmalarda kaybeden aşkta kazanırmış

tesekkur ederim
bana cikan yazi ise boyle:
Eki Görüntüle 344867

ruffles'tan kazanmışım hiçbişey kazanamıyordum çok şaşırdım
hepinize ayrı ayrı tebriklerr.bornozların böle güzel olduğunu tahmin etmiyodum.gözüm yoktu demiştim ama baya güzelmiş.iyi günlerde kullan cnm

gayet açık yazıyor canım, trendyol 20tl çek yollamış sana
nesini anlamadın?

kızlarrr oğlum ruffles kazanmış :119::119::119: hiç ümidim yoktu tamda artık hiç bişeye katılmıcam nasılsa kazanamıyorum diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…