Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yapı Kredi World
‎"Nick Cassavetes’in yönettiği, başrollerinde Ryan Gosling ve Rachel McAdams’ın oynadığı aşk filminin adı nedir?" sorumuza "The Notebook" cevabını en hızlı vererek birinci Oktay Murat, ikinci Atilla Başaran, üçüncü Maria Angela oldu :)

Katılan herkese teşekkürler. Kazanma şansınız devam ediyor!

ruffleslerin bizlerden birine çıkmasına çok sevindim doğrusu

en azından biliyorum yabancıya gitmediğinii

afiyetle mutluluk la yiyin inşallah canlarım

Misssgibi
Sevgililer günü kurabiyesini kazanan şanslı okurum @Nilgün Mutcalı Yangınoğlu Nilgün Hanım tebrik ederim. Eğer istediğiniz kurabiyeyi seçerseniz (2 adet seçebilirsiniz) yapıp paketleyip en kısa zamanda size göndereceğim. Şimdiden sevdiklerinizle afiyetle yiyiniz.

ayyyyyy ben üçüncü olmuşummmmmmmmm çokkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmm

kızlar yapı krediye ben face adımla katılmışım hediye gönderirken o isimi yazarlarsa ben hep nişanlımın adresi veriorum oraya gelsin hediyeler die nasıl olcak acaba maria angela mı yazarlarki gönderirken

Tebrikler kızlar. Ben de Ödül kazananlar bizim aramızdan olunca yabancıya gitmedi diye seviniyorum Bir de hile olmadığından emin oluyor insan

Şu duru bornozu çok istedim onu tutturamadım, metrodan kazanamadım, cillit bang, veet, dettol sürekli kazanacağıma inanıp elim boş döndüklerim :2:
Bir de twitterı olanlar dove hergün unutmasın

Kervan Buradaki herkes sayfamizi begendi mi:) begeni sayisi 100 olunca cok basit bir soru soracagim ve ilk cevabi veren 50 liralik kervan hediye ceki alacak:)

Hediyedenizi
Sorumuzu saat 21:50 de soracağız. Basit bir soru olacak. Tek yapmanız gereken dikkatli ve hızlı davranmak. Bir kere cevap veren kişi ikinci kez cevap yazamayacak. İki kez cevap verenler doğru cevaplasalar bile hediye kazanamayacaklar!

Son düzenleme:

link bulamadım yazarmısınız

Hediyedenizi
Dilek Murat, Hanife Kök, Ozan-Hatice Avıalan, Kübra Bağbaşı, Oktay Murat. Tebrik ederiz. İsim Soy isiminizi iletişim bilgilerinizi ve sitede yer almasını istediğiniz Notu mail ile yesim@hediyedenizi.com adresine gönderiniz.

dove un ne kampanyası var canım benim twitterım var da :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…