kızlarrr oğlum ruffles kazanmış :119::119::119: hiç ümidim yoktu tamda artık hiç bişeye katılmıcam nasılsa kazanamıyorum diyodum
şaka maka rufflessları biz toplamışız o zaman
selam kızlar bende kazanmısım ruflesstan esımın adına
şaka maka rufflessları biz toplamışız o zaman
Yapı Kredi World
‎"Nick Cassavetesin yönettiği, başrollerinde Ryan Gosling ve Rachel McAdamsın oynadığı aşk filminin adı nedir?" sorumuza "The Notebook" cevabını en hızlı vererek birinci Oktay Murat, ikinci Atilla Başaran, üçüncü Maria Angela oldu :)
Katılan herkese teşekkürler. Kazanma şansınız devam ediyor!
kızlarrr oğlum ruffles kazanmış :119::119::119: hiç ümidim yoktu tamda artık hiç bişeye katılmıcam nasılsa kazanamıyorum diyodum
selam kızlar bende kazanmısım ruflesstan esımın adına
ayyyyyy ben üçüncü olmuşummmmmmmmm çokkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmm
tebrikler canımmm
Hediyedenizi
Sorumuzu saat 21:50 de soracağız. Basit bir soru olacak. Tek yapmanız gereken dikkatli ve hızlı davranmak. Bir kere cevap veren kişi ikinci kez cevap yazamayacak. İki kez cevap verenler doğru cevaplasalar bile hediye kazanamayacaklar!
Tebrikler kızlar. Ben de Ödül kazananlar bizim aramızdan olunca yabancıya gitmedi diye seviniyorumBir de hile olmadığından emin oluyor insan
Şu duru bornozu çok istedim onu tutturamadım, metrodan kazanamadım, cillit bang, veet, dettol sürekli kazanacağıma inanıp elim boş döndüklerim :2:
Bir de twitterı olanlar dove hergün unutmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?