Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar günaydın.3-4 gündür çok stresliyim.adetim geciktiği için doktora gittim gebelik testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı.Yalnız beta hcg degerim 3678 oldugu halde kese görünmedi ultrasondadoktor çarşamba yeniden idrarını tutarak gel dedi.idrar kesesi dolu olmadıgı için görünmeybilir dedi.Dıs gebelikten korkuyorum.Bilgisi olan var mı bu konuda.Lütfen yardımcı olun dua edin bana.Diğer topikleri inceledim.Beta hcg 1500 üstünde oldugu halde kese görünmezse dış gebelik olabilir diye yazmışlar.çok korkuyorum

canım korkmana gerek yok benim hcg 5000di gözükmedi 7.haftadan sonra gözükebilir bence hiç dert etme..

jinekoloji konu başlığında yardım bulabilirsin dostum...

endişelenmen için çok erken usg karından mı vaginal mı vaginal usg de gözükmesi daha kolay bekle zaman en doğrusunu gösterir

canım korkmana gerek yok benim hcg 5000di gözükmedi 7.haftadan sonra gözükebilir bence hiç dert etme..

sagol canım yaklaşık 4 haftalık.çarşamba 5 haftalık olcakmış.Bu topik bunun yeri değil ama diğerleri aktif değildi.O nedenle buraya yazdım.Çok şey paylaştım çünkü burda.Allah razı olsun senden.İnşallah dediğin gibi görünür ağrım falan da yok gayet iyiyim arada bir bulantım oluyor işte..

endişelenmen için çok erken usg karından mı vaginal mı vaginal usg de gözükmesi daha kolay bekle zaman en doğrusunu gösterir

karından canım vajinal değil.Ne bileyim 1500 üstünde oldugu halde görünmezde dış gebelik riski var yzmışlar hep.O nedenle sordum canım

ayrıca beta hcg ne zaman yaptırdıysan tam 2 gün ekle üstüne aynı yerde bu önemli farklı yerler farklı sonuç verir kullanılan malzemeden dolayı tekrar beta hcg baktır 2 katı çıkarsa iç gebelik eğer azıcık yükselme ya da gerileme varsa ya dış gebelik ya da düşük riski var demektir hakkında hayırlısı olsun

sağolasın canım öğrendim sayenizde bişeyler..hadi bakın siz kampanyalara,ben bakamıyorum artık ,hepinize bol şans

kızlar bbanada glis kazandınız dedi bakalım inşallah gelir yada gelirsede numune yollamazlar inşallaah o an çok komik geliyor ban işde bu arada duru bornoz için twitter hesabı nerede linki nerede ben bulamadım bir türlü ????

Doğadan
Doğadan ile ilişkini duyurmak hem de sürpriz hediyeyi kazanmak için 14 Şubat'ta sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

merhaba,
uzun zamandır sizleri takip ediyorum.sayenizde hediyeler de kazandım.tüm paylaşımcı arkadaşlara teşekkürler.
hakkınızı helal edin...
ben de paylaşımlarınıza katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…