Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tatlım bunu burger kıngın sıfrelerınden mı kazandın ?

bu sorunun cevabı ne olacak acaba

Merhaba yepyeni ve bol ödüllü kampanyamızla yine karşınızdayız. Sevgililer gününe özel kampanyamızda 10 adet 2li kupamız , 2 adet 7'li çerez takımımız, 1 adet 2li fincan setinden oluşan çok güzel ödüllerimiz bulunuyor.

Bu ödülleri kazanmak için yapmanız gereken; 1.Sayfamızı beğenmek
2.Kampanyayı profilinizde paylaşmak 3.paylaştığınıza dair bir yazı yazıp bu yazıyı 20 kişiye beğendirmek
Her 20 beğeni 1 çekiliş hakkı demektir. Herkese bol şans :)

Çekiliş 16 şubatta yapılacaktır.

Kadının Sesi Gazetesi Sevgililer Günü Kampanyası | Facebook

LOREAL LANCOME RUBYROSE FLORMAR İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
YARIŞMAMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYORR
1-KATILIMCILAR İLK OLARAK SAYFAYI SONRA RESMİ BEĞENMELİDİR.
2-BU YARIŞMA RESMİNİ DUVARLARINDA PAYLAŞMALIDIR.
RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZILMALI
HEDİYEMİZ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ SUYA DAYANIKLI ASLA AKMAYAN BU MuHTEŞEM RİMEL
BİTİŞ TARİHİMİZ 17ŞUBATTIR HERKEZE BOL ŞANS

1 HAFTALIK BEĞEN PAYLAŞ KAZAN YARIŞMASI

Sayfamızı beğenip, “GT Radial 2012 Kataloğu” isimli albümü
profilinde paylaşan takipçilerimizden 1 kişi 13 Şubat 2012
Pazartesi günü yapılacak çekilişle bizden 1 adet Nikon Coolpix L23
dijital fotoğraf makinası + 5 kişi birer adet
Goldmaster mp3 player kazanacak.

GT Radial Türkiye - Duvar | Facebook

Letoonia Life
Yaratıcı Sevgili Başkadır

Twitter kampanyamıza katılın, aşkınız için düşündüğünüz en yaratıcı fikri, sözü ya da hediyeyi #YaraticiSevgili hashtag'i ile paylaşın, romantik Letoonia tatilini siz kazanın!

Detaylar ve katılım için tıklayın: https://twitter.com/letoonialife

Oriflame Dünyasi
BEĞEN PAYLAŞ CEKILIŞE KATIL
SAYFAYI VE RESMİ BEĞEN PAYLAŞ YAPARAK BU RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP ÇEKİLİŞE KATILACAKSINIZ HEPSİİ BU KADARRR....
BU 3 GÜZELORİFLAME ÜRÜNLERİNDEN BİRİNİN SAHİBİ SİZ OLABİLİRSİNİZ....
KAMPANYA ŞARTLARI

1- Kampanya 12/02/2012 salı günü başlayıp 28/02/2012 günü
saat 24.00 da sona erecektir.
2- Kampanyada en önemli koşul, katılan kişinin iletiyi ve sayfayı beğenip paylaşmasıdır.
... Sadece beğenmiş olmak veya sadece paylaşmak yeterli değildir.
3- Kampanyada 1 talihli hediye kazanma şansı elde edecektir.
4- Kazanan kişi sayfamızda duyurulacaktır. Daha sonra sayfamızı beğenip paylaştıkları duvarlarından veya sayfalarından kontrol edilecektir. Gerekli şartlar oluşmadığında yani beğenme ve paylaşmayı birlikte yapmadıkları görülürse hediye kazanma şansını yitireceklerdir.
5- Yurtdışından katılan kişiler hediye hakkı elde edemeyeceklerdir fakat bu haklarını Türkiye sınırları içinde herhangi birini bize bildirmek suretiyle o kişiye devredebileceklerdir.
6- Belirtilen gün ve saatler içerisinde başvurular yapılmadığı takdirde hiçbir hak talep edilemez.
7-Sadece bayan yarısmacılar kabul edılecektır.Yeterli sayıda katılım olmadığı takdirde yarışmamız iptal edilecektir.ORİFLAME DÜNYASI .Sevgiler...
YARIŞMAAAAAA :))

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Aklıma coşkun sucuk faciası geldi

Markalimo
Takipçilerimiz için yarışma vakti!!! "Boğaziçi Hediyelik" kampanyamızdaki, görselde bulunan çerçevenin ürün kodunu markalimo@gmail.com adresine gönderen 1. , 25. , 50. ve 100. yarışmacılarımız Markalimo'dan bu şık çerçeveyi kazanacak.Lütfen markalimo'ya kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!

[h=6]Braun beauty Türkiye
[/h][h=6]Sevgililer Günü'nde herkesin elleri kolları doluyken, sen hediyesiz mi kalacaksın? Sevgilin yoksa iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta seninle olan dostların var! Haydi dostlarınızla "Biri Bana Braun Alsın" uygulamasına gelin, özel kartlarınızı ve Braun'dan istediğiniz hediyeleri seçip birbirinize yollayın, Sevgililer Günü'nde hediyesiz kalmayın! Braun beauty Türkiye - Biri Bana Braun Alsın | Facebook[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…