7 katlı vakumlu ambalaj
[h=6]Jurassic Land
[/h][h=6]Jurassic Land ile adrenalin ve heyecan dolu bir maceraya çift kişilik bilet kazanmak ister misin? Yarışmamıza katıl, çift kişilik bilet kazanan 10 şanslı isimden biri sen ol!
Maceraya giriş için tıkla! ---> https://www.facebook.com/JurassicLand?sk=app_229426777115473[/h]
[h=6]Kimkazandi.com
[/h][h=6]‎81 İle 81 Otomobil VakıfBank 81 İle 81 Otomobil - Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya[/h]
[h=6]Nestle Damak
[/h][h=6]San Marco meydanında şık bir akşam yemeği, ardından gondolla rüya gibi bir gezinti... Muhteşem bir Venedik tatili için şifreniz promosyonlu DAMAK çikolata ambalajının içinde :) Nestle Damak - Damak'la Venedik | Facebook[/h]
Desa Fashion
‎Pink Freud , DESA tutkunları ile aşkın rengini seçiyor! 'Sizce aşkın rengi nedir? Neden? ' sorusunu Büyük an geldi!... | Facebook 'den cevaplayın, Sevgililer Günü için özel üretilen birbirinden renkli deri makyaj çantalarından birine sahip olma şansını yakalayın.
gliss anketinde eşimin hesabından yaptım, tebrikler, kazandınız hediyeniz adresinize gelecek falan yazısı çıktı..
evde siyah glisin kremi vardı,verilen hediye de şampuan ve sıvı sprey kremmiş, seti tamamladım..
ama arada sırada gliss sayfasına yazıyordum ,
siyah glissler için yarışma yapılsın diye..
evrene de, glise de mesajım gitmiş demek..
ohh beee, yılbaşından beri doğru dürüst bişey kazananmamıştım..:119::119:
tabii yurtiçinin kargo arabalarınıve nestlenin magnetli takvimini saymazsak
garip anam, yiğit anam,çilekeş anam dün şansımı tekrar açtı
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
güle güle kullan canım
ben de bi çok hesaptan yaptım ama kazanamadım :2::2::2::2:
[h=6]Teknosa
[/h][h=6]Sevginizi Facebook kapak fotoğrafınıza taşımak ister misiniz? Aşk için Teknoloji ile en beğendiğiniz görseli seçin, aşkınızı anlatan mesajınızı yazın, iPad 2 veya MP3 Çalar kazanma şansını kaçırmayın! Teknosa - Aşk İçin Teknoloji | Facebook[/h]
[h=6]Braun beauty Türkiye
[/h][h=6]Sevgililer Günü'nde herkesin elleri kolları doluyken, sen hediyesiz mi kalacaksın? Sevgilin yoksa iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta seninle olan dostların var! Haydi dostlarınızla "Biri Bana Braun Alsın" uygulamasına gelin, özel kartlarınızı ve Braun'dan istediğiniz hediyeleri seçip birbirinize yollayın, Sevgililer Günü'nde hediyesiz kalmayın! Braun beauty Türkiye - Biri Bana Braun Alsın | Facebook[/h]
aırlıkfer benımde cok kargom var yhaaaaaaaaaa
kızlar nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?