Markafonim
Markafoni için kargo çeki kodu: MML562RTL
LOREAL LANCOME RUBYROSE FLORMAR İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
YARIŞMAMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYORR
1-KATILIMCILAR İLK OLARAK SAYFAYI SONRA RESMİ BEĞENMELİDİR.
2-BU YARIŞMA RESMİNİ DUVARLARINDA PAYLAŞMALIDIR.
RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZILMALI
HEDİYEMİZ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ SUYA DAYANIKLI ASLA AKMAYAN BU MuHTEŞEM RİMEL
BİTİŞ TARİHİMİZ 17ŞUBATTIR HERKEZE BOL ŞANS
1 HAFTALIK BEĞEN PAYLAŞ KAZAN YARIŞMASI
çekk için tşkler canmcımmm
kızlar bornoz ihtiyacım var nerden kazanılıyor yahu kimse önemsemiyor beni ama((
bu yarışmaya nerden katılabiliriz
bu yarışmaya nerden katılabiliriz
çok tşkler ne alakaysa ben twitterda arıyorum sabahdan beri nedense twitterdan kazandım yazdı biri gibi geldi geçmiş sayfalarda hay allahım yawwww sağolasınn
bi kaç gün bekle cnm kazanma sırasına göre mail gönderiyorlarduru'dan kazanıpta mail gelmeyen varmı. bana mail göndermemişler.
yazıyorum yazıyorum cevap vermıyorlar sinir oldum iyice..
gelenler mail adresını yazabılırlermi
PeraButik
‎10-12 Şubat Abercrombie kampanyamız başladı!
Yapacağımız çekilişle, 3 şanslı üyemize Abercrombie üst eşofman hediye ediyoruz. Kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.
1- PeraButik'i Facebook'ta beğenin.
2- Profilinizde paylaşın.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
çekiliş hediyeleri | Facebook
bu sayfalarda çekilişe katılan ama burada yayınlamayan arkadaşlardan
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
14 Şubat yaklaşıyor. Peki kimler sevgilisine güzel bir sürpriz yapmayı planlıyor?
Sevgililer Gününde dimesbahçesi, hem senin hem de sevgilinin hoşuna gidecek bir sürpriz hazırlıyor! Takipte kalın!
Hacı Sayid | Facebook
Siz sevgilinize hangisini hediye ederdiniz?
Bunlardan birini kazanmak için bugün twitter sayfamızı takip edin.
https://www.twitter.com/hacisayid
eller klavyeye please!
Moda Bahçesi
KAZANAN SEN OLABİLİRSİN...
BEĞEN PAYLAŞ YORUM YAZ CEKILIŞE KATIL
SAYFAYI VE RESMİ BEĞEN PAYLAŞ. YAPACAĞIN BU RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP ÇEKİLİŞE KATILMAK HEPSİİ BU KADARRR....KAMPANYA 10-29 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA (1 Mart günü kazanan talihli açıklanacaktır...)
SÜPER KAMPANYA....
Moda Bahçesi | Facebook
JoJo BeBe (JoJo BeBe | Natural Bamboo and Organic Cotton Baby Clothing 0-24 months)
HEDİYE ZAMANI !
Kampanya resmini arkadaşlarınızla paylaşın. Yorum kısmına isminizi yazın ve arkadaşlarınızın yorumlarınızı beğenmesini sağlayın. 20 beğeni alan 1 kişi resimde gördüğünüz BAMBU KOT SALOPET kazanma şansı elde edecektir.
Hediye ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın : Bambu Kot Salopet | JoJo BeBe | %100 Organik Pamuktan ve Bambudan Yapılmış Bebek Kıyafetleri
Son Katılım 29 Şubat 2012
Kia Türkiye
‎"Sevgililer Günü"nü KIA'nın sürprizleriyle karşılayın... "KIA Rio ile Uyumluluk Testi"ni sevgilinizle çözün hediyeler kazananın... Yarışmaya katılmak için Kia Türkiye - KIO RIO ile Uyum Testi | Facebook
Sizde űcretsiz Apple iPhone 4S veya Apple Macbook Air kazanmak istermisiniz? Hemen şimdi http://www.sendebuyur.com/ a űcretsiz űye olun ve kazanın. Tűm çekilişlerimiz Milli Piyango izni ile dűzenlenmekte ve noter huzurunda gerçekleşmektedir.
Gondol
Gondol'u ne kadar seviyorsunuz?
Hadi yaratıcı ev hanımları! Gösterin marifetlerinizi..."Gondol'da Aşk Başkadır" yarışmamıza katılmanız için tek yapmanız gereken evinizdeki mutfak ürünlerinden en güzel "Gondol" yazısını yazmak ve Gondol'da Aşk Başkadır uygulamasıyla sayfaya yüklemek! En fazla beğeni alan 20 fotoğraf finale kalacak ve Gondol jürisi tarafından seçilecek ilk 10 fotoğraf ödül kazanabilecek. Herkese bol şans. :)
Uygulama linki: Facebook'ta Gondolda Aşk Başkadır | Facebook
Ev Hikayesi
Sevgililer gününe özel Hediye kampanyası! 500 kişi içerisinden çekilişle yapılacak olan kampanyada hediyenizi sevgilinizle paylaşın.Çekilişi kazanan kişiye aşk hikayesi yastık hediye.''evhikayesi''
Ev Hikayesi - Duvar | Facebook
arkadaşlar facede kurabiye atolyesi buldum ordada linki duvaranda paylaşana kurabiye varmış ben temmuz annelerinde paylaştım bile facede :)
https://www.facebook.com/groups/268171496585246/
Közen Bijuteri
‎29.02.2012 çarşamba günü yapılacak cekilişle bir kişiye ücretsiz hediye gönderilecektir kargo bedeli kazanan talihliye ait olacaktır. basarılar. sayfamızı Beğenmek ve paylaşmak yeterlidir.
Közen Bijuteri | Facebook
Duvar Fotoğrafları | Facebook
Sevdiğiniz kişiye değer verdiğinizi göstermek için 14 Şubattan daha doğru bir gün olabilir mi? Uygulamamıza katılın, sevgilinize kalbinizi yollayın. Harika ödüller kazanma şansı yakalayın.
Beko Türkiye - Beko Sevgililer Günü | Facebook
Gliss Türkiye
‎'Gliss Şansım' başlıyooor!
Kendini şanslı hissedenler 'Gliss Şansım'da buluşuyor.
Siz de Gliss dokunuşuyla benzersiz bir fark yaşamak istiyorsanız hemen uygulamaya girin; Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook soruları cevaplayan her 50. kişiden biri olun, Gliss Ultimate Repair Şampuan ile Çift Fazlı Onarım ve Parlaklık Spreyi sizin olsun!
Gliss Türkiye | Facebook
Desa Fashion
‎Pink Freud , DESA tutkunları ile aşkın rengini seçiyor! 'Sizce aşkın rengi nedir? Neden? ' sorusunu Büyük an geldi!... | Facebook 'den cevaplayın, Sevgililer Günü için özel üretilen birbirinden renkli deri makyaj çantalarından birine sahip olma şansını yakalayın.
[h=6]Burger King Türkiye
[/h][h=6]Burger King Monopoly Çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor!
31 Mart 2012 tarihine kadar bu çılgınlığa katıl;
10 Adet Chevrolet Aveo, 50 iPad 2 veya 20 adet akülü arabadan birini kazanma şansını yakala!
Ayrıntılı bilgi için: Monopoly Burger King®'de adresini tıkla!
[/h]
Best Western Türkiye Sevgililer Günü Kampanyasına katılın, Paco Rabanne One Million ya da Lady Million parfüm kazanma şansını yakalayın.
Katılmak için tıklayın ... Best Western Turkey - 14 Şubat Sürprizi | Facebook
Tebrikler
Ponylerden haber çıkmamış hiç, ümidi kesmiş artık arkadaş
Onu haber vereyim dedim
tşk ederim babycimtebrikler siremim
hayır cnm hürriyet emlakdantatlım bunu burger kıngın sıfrelerınden mı kazandın ?
Acer Bilgisayar
Haftanın son gününü şanslı bir şekilde kapatmaya ne dersin? Hemen Acer Bilgisayar - Kazandıran Kalpler | Facebook buraya tıkla, ACER Iconia Tab A100 tablet kazanma şansını yakala!
Acer Bilgisayar
www.facebook.com
Sayfamızı beğenip, GT Radial 2012 Kataloğu isimli albümü
profilinde paylaşan takipçilerimizden 1 kişi 13 Şubat 2012
Pazartesi günü yapılacak çekilişle bizden 1 adet Nikon Coolpix L23
dijital fotoğraf makinası + 5 kişi birer adet
Goldmaster mp3 player kazanacak.
GT Radial Türkiye - Duvar | Facebook
[h=6]Teknosa
[/h][h=6]Sevginizi Facebook kapak fotoğrafınıza taşımak ister misiniz? Aşk için Teknoloji ile en beğendiğiniz görseli seçin, aşkınızı anlatan mesajınızı yazın, iPad 2 veya MP3 Çalar kazanma şansını kaçırmayın! Teknosa - Aşk İçin Teknoloji | Facebook[/h]
[h=6]Braun beauty Türkiye
[/h][h=6]Sevgililer Günü'nde herkesin elleri kolları doluyken, sen hediyesiz mi kalacaksın? Sevgilin yoksa iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta seninle olan dostların var! Haydi dostlarınızla "Biri Bana Braun Alsın" uygulamasına gelin, özel kartlarınızı ve Braun'dan istediğiniz hediyeleri seçip birbirinize yollayın, Sevgililer Günü'nde hediyesiz kalmayın! Braun beauty Türkiye - Biri Bana Braun Alsın | Facebook[/h]
bi kaç gün bekle cnm kazanma sırasına göre mail gönderiyorlar
çekk için tşkler canmcımmm
kızlar bornoz ihtiyacım var nerden kazanılıyor yahu kimse önemsemiyor beni ama((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?