yurtiçi hediyesi gelemyen var mı bnm hala gelmedii
Markalimo
Takipçilerimiz için yarışma vakti!!! "Boğaziçi Hediyelik" kampanyamızdaki, görselde bulunan çerçevenin ürün kodunu markalimo@gmail.com adresine gönderen 1. , 25. , 50. ve 100. yarışmacılarımız Markalimo'dan bu şık çerçeveyi kazanacak.Lütfen markalimo'ya kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!
[h=6]Markalimo
[/h][h=6]Tebrikler!!! Yarışmamızın kazananları Berna Uçar, Arzu Balçın,Yasin Peksen,Berna Baçkir'i kutluyoruz.Kazananlar lütfen Yarışma konu başlıklı maillerinde iletişim bilgilerini ve telefon numaralarını markalimo@gmail.com adresine göndersinler.Kazanan takipçilerimizi kutluyoruz keyifli alışverişler diliyoruz.[/h]
tebrikler berna
hangi butikten almıştın cnmkızlar limangoda 2 şubatta verdiğim siparişim hala kargoya verilmemiş kaç gün içinde teslim etmeleri gerekiyor? nereye yazabilirim iletişim adresi var mı? tşk
Aynen bende smart butiğinden aldım hala sipariş aşamasında görünüyor. Yarına geleceğini hiç sanmıyorum. Trendyol hiç böyle değil beğenmedim limangoyu. Alışveriş de yapmam bundan sonra.benimde smart butiğinden aldıklarım öyle bekliyo bakalım ne olacak:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?