Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Banada Glade geldi bugün,sarmış sarmalamışlar ama içinden 1 tanecik çıktı bari makinesi ile gönderselermiş evde makinesi var ama içi dolu

Trendyol, bazı kullanıcılarına 29 Şubat'a kadar geçerli 10 Tl hediye çeki... Hesaplarınız kontrol ediniz.

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bol kazanclı br hafta olsun ınsalah
benımde sımdı oda spreyım geldı

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bol kazanclı br hafta olsun ınsalah
benımde sımdı oda spreyım geldı

günaydınn canımmmm,bol kazanclı hafta olsun haklısın,inşallahhhhhh

Geldi gerçekten geldi blackberry telefonum geldi Kendimi şu an tam olarak böyle hissediyorum :111::111:

güle güle kullannnnnnn canımmm dileğin gbi çıldırabilirsinnnnn

Ben daha bir çöp kazanamadım, sen telefondan bahsediosunnn:)) tebrik ederim valla, Allah hepimize versin:))

Teşekkürler

Yurtiçi Kargonun Arkadaş Haritasından kazandım , sevgililer günü hediyesi olacak eşimin çünkü kendi telefonu iflasın eşiğindeydi ve yenisinide alamıyorduk. Nasıl denk geldi anlatamam yani

Ben daha bir çöp kazanamadım, sen telefondan bahsediosunnn:)) tebrik ederim valla, Allah hepimize versin:))

İşin aslı uzuuuun bir süredir ben de hiçbirşey kazanamıyorum , bu telefon da nasıl çıktı hala inanamıyorum. Ama öyle bir hediye geldi ki gelmeyen tüm hediyelerin olumsuz düşüncelerini sildi süpürdü. :) Yani pes etmek yok hepimize çıkar inşallah ( üye olmadan dışarıdan izleyenler hariç )

hayırlı olsun canım güle güle konuşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…