günaydın kızlarrrr
dün, bitmesine 3-4 saat kala bir blog çekilişi bulmuş ve katılmıştım.
ben kazanmışım
laura mercier marka bir rujum olduuu
güzel günlerde kullan canımmmmmm
Banada Glade geldi bugün,sarmış sarmalamışlar ama içinden 1 tanecik çıktı bari makinesi ile gönderselermişevde makinesi var ama içi dolu
teşekkürlerrrr
hangi kargo ile geliyordu o ?
ben de bugün bi bakayım
Geldigerçekten geldi blackberry telefonum geldi Kendimi şu an tam olarak böyle hissediyorum :111::111:
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bol kazanclı br hafta olsun ınsalah
benımde sımdı oda spreyım geldı
Geldigerçekten geldi blackberry telefonum geldi Kendimi şu an tam olarak böyle hissediyorum :111::111:
Teşekkürler
Yurtiçi Kargonun Arkadaş Haritasından kazandım , sevgililer günü hediyesi olacak eşimin çünkü kendi telefonu iflasın eşiğindeydi ve yenisinide alamıyorduk. Nasıl denk geldi anlatamam yani
Ben daha bir çöp kazanamadım, sen telefondan bahsediosunnn:)) tebrik ederim valla, Allah hepimize versin:))
Teşekkürler
Yurtiçi Kargonun Arkadaş Haritasından kazandım , sevgililer günü hediyesi olacak eşimin çünkü kendi telefonu iflasın eşiğindeydi ve yenisinide alamıyorduk. Nasıl denk geldi anlatamam yani
İşin aslı uzuuuun bir süredir ben de hiçbirşey kazanamıyorum , bu telefon da nasıl çıktı hala inanamıyorum. Ama öyle bir hediye geldi ki gelmeyen tüm hediyelerin olumsuz düşüncelerini sildi süpürdü. :) Yani pes etmek yok hepimize çıkar inşallah ( üye olmadan dışarıdan izleyenler hariç)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?