Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba hanımlar.
Bu kampanyalar,yarışmalar sadece facebook kullanıcıları için mi geçerli?

Fırsat Daveti

Moda spor kulübünde sevgililer gününe özel eğlence % 50 indirimle fırsatdavetinde hızlı olun bu kampanyayı kaçırmayın..

[h=6]KFC TURKIYE
[/h][h=6]Bir menü alıyorsunuz, bedavaya iki menü oluyor. "KFC'den aldık bir tane..." şakası yapmak istemiyoruz ama şartlar bizi buna zorluyor :)[/h]

çok uzun süredir girmiyordum bu topiğe, zamanında birçok şey gelmişti.. la roche posay cevabı selenyum , tekin acar facede jean paul parfüm hediyeli sorunun cevabı fransadaki horoz.. bi de tavsiyem benefit , burt's bees türkiye vs.. gibi aşırı üyesi olmayan sayfalardaki yarışmaları da takip edin şansınız daha çok oluyor..

bir de önceki sayfalara bakamadım ama trendyolda,limangoda vs.. çek var mı bu aralar? bi de trendyolun tv kampanyasından 4 kere faydalandım çok ucuza geldi ürünler,tvde çıkınca kod burada da paylaşılıyor mu?

Son düzenleme:

şuan limangoda kargo bedava

şuan limangoda kargo bedava
çok tşk canım,kargo bedavalar da iyi oluyor ama şöyle 20 tllik filan çek olunca süppper oluyor.. en son limango 20 tllik 2012 sonuna kadar geçerli bedava çekten edinmiştim geçen hafta galiba,eşe dosta da söyledim herkes hesap açtı

Eki Görüntüle 345979

glade elime ulaştı mis gibi kokuyo
Benimkide geldi bugün 2 tane kazanmıştım ama 1 tanesi geldi..:26:
glade geldi kıyamet koptu bugün
bu topiğe veda ediyorum
sağlıkla kalın.hakkınızı helal edin. .
Neden ki??
Çıkmaz ama yapalım bakalım.

evet ben ondan geçen 4 tane edindim annem babam ben ve nişanlım adıma 3ünü kullandım 1 i kaldı

Benimkide geldi bugün 2 tane kazanmıştım ama 1 tanesi geldi..:26:

Neden ki??

Çıkmaz ama yapalım bakalım.

bilmem ki :26:güle güle kullan canm

.......................................................

ben bu yıl katılmayı unuttum geçen yıl parfüm seti kazanmıştım sevgililer günü hediyesi kampanyasından, mahmure .com un bu yılki kazananları açıklanmış, inşallah aranızdan kazanan vardır

moralim çok bozuk telefonum suya düştü çalışmıyor sonra sevgililer günü için hiç bi hediyede kazanamadım offf yaaaaaaa

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Arko Men ile Sevgililer Günü öncesinde sürprizlere hazır mısın? Yarın sen de sayfamıza gel, Arko Men ürünüyle birlikte fotoğrafını yükleyen ilk ve her 10.kişiden biri ol, 100 Arko Men Ice Mint setinden birini kazanma fırsatını yakala!

AKER EŞARP
Cumartesi günü yayınladığımız www.akeronline.com ile ilgili duyurumuzu paylaşanlar arasında yaptığımız çekiliş sonucu, AkerOnline'dan 50 TL'lik hediye çeki kazananlar; YASEMİN CÜNİ ÇİÇEK ve NİLGÜN YILDIRIM YILMAZ Hanımlar oldu.

Ayrıca Aker İpek Şal kazananlar; EBRU KARADS ve AYFER KOÇAK KAYA Hanımlar oldu. Kazananları tebrik eder, hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını dileriz.

Kitap Network
Bugünün "Günaydın İletisi" talihlileri :)

1- Burhan Gündüz
2- Yeliz Şaşmaz
3- Elif Doğan

Günün kazananlarına hediyeleri yarışma katılım formunda belirttikleri adreslerine gönderilecektir.

NOT: Değerli Kitap Network dostları, sabahları yapmış olduğumuz çekilişimize katılmak için ''Yarışma Katılım Formunu'' doldurmuş olmanız ve ''günaydın iletimizi'' beğenmeniz, paylaşmanız ya da yorum yapmanız gerekmektedir.

''Yarışma Katılım Formunu'' sayfa içinde sol üst köşeden veya bu linkten doldurabilirsiniz. Kitap Network - Yarışma Katılım Formu | Facebook

JUSS
14 Şubat Sevgililer Günü Yarışmamıza en beğenilen mesajı yazıp, Tuluyhan Uğurlu’nun Sevgililer Günü Konseri’ne çift kişilik bilet kazanan üyemiz; “Canım eşim hayatımızın her gününü bana Sevgililer Günü olarak yaşattığın için teşekkür ederim.” mesajıyla Emin Akdağ olmuştur.

ToyzzShop
Muppet Show’un yönetmenliğini ve ev sahipliğini yapan resimdeki kurbağanın adı nedir? sorulu yarışmamız sona ermiştir.( Doğru yanıt : Kermit )

Yarışmamızın kazananları sırasıyla Duru (Firdevs) Aydın - Aysel Çınar - Tülay Kara - Seda Özer - Derya Olcay - Ayşegül Bağcı - Özlem Öztan'ı tebrik ederiz. Hediyelerini göndermemiz için kendilerine atılan maile yanıt olarak adres bilgilerini yazıp geri dönmelerini rica ederiz.

Yarın yapılacak olan yarışmamızda görüşmek üzere iyi akşamlar

BiBebek Aile Kulübü
Katılım için son gün! Hello Kitty hediyesini kaçırmayın! 4 kişiye hediye Hello Kitty! Maille katılın,paylaşın kazanma şansınızı arttırın!

Gülaylar
‎10 Şubat 2012 Gulaylar Pırlanta Kalp Kolye talihlisi,

Elif-Onur Ağaver.

Tebrik eder, iyi günlerde kullanmanızı dileriz!

Lütfen İletişim bilgilerinizi musteri.hizmetleri@gulaylar.com adresine gönderiniz.

Hacı Sayid
Bu hafta yarışmanın kazananları;

1. Fatmagül Aksu
2. Gülşah Kara, Hasan Doğan
3. Sezer Çalık

Lütfen iletişim bilgilerinizi (ad-soyad,adres, telefon) "yarisma@hacisayid.com" adresine gönderiniz.

Gondol
Gondol'u ne kadar seviyorsunuz?

Haydi yaratıcı ev hanımları! Gösterin marifetlerinizi... Mutfağınızda en yaratıcı "Gondol" yazısını siz yazın, fotoğrafını yükleyin, Gondol'un sevgililer günü'ne özel Microsaver seti'ni ve sürpriz "Gondol" hediyelerini siz kazanın! "Gondol'da Aşk Başkadır" yarışmamızda sadece "Gondol" yazılı fotoğraflar yayınlanacaktır. "Gondol" yazmayan fotoğraflar onaylanmadan silinmektedir. Tek yapmanız gereken mutfağınızdaki herhangi bir ürün ile (çocuğunuza yaptığınız makarnanın üzerine ketçapla gondol yazmak vs. gibi) "Gondol" yazıp, fotoğrafını çekip, sayfamıza yüklemek.

Dipnot: Gondol ekibi olarak belirtmek isteriz ki, adil bir yarışma olmasına özen gösterdiğimiz "Gondol'da Aşk Başkadır" yarışmamızda fake hesaplar tarafından yüklenen ya da beğenilen fotoğraflar teknik ekibimiz tarafından ip adreslerinden tespit edilip, elemektedir. Bu konuda içiniz rahat, yaratıcılığınız bol olsun. Herkese bol şans. :)

Uygulama linki: Facebook'ta Gondolda Aşk Başkadır | Facebook

Gümüş
‎"gumuscu.net" Sevgililer Günü Özel Yarışmasını Kazanan İsimler " Mine Cesurlar (İstanbul)" "Nurgül Adıktı (İzmir)" ve "Seda Şahin (Zonguldak)" İyi günlerde kullanın :)

Paşabahçe
Yeni yarışmamız yarın sabah 10.00'dan akşam 5'e kadar bu sayfada gerçekleşecek. 25 takipçimiz Borcam'dan yemek kitabı kazanacak!

Kamil Koç
Kamil Koç'un 14 Şubat sürprizi bu gece 24:00’de açıklanıyor.

Colin's
Sevgililer Günü hediyeniz Colin’s’ten! Colin's Twitter sayfasındaki Tweet’i RT et, şanslı 14 kişi arasına gir, sevgilin için özel tasarım bayan t-shirt’ü kazan!

Onur Air
Sevdiğiniz bir kişiye uçak bileti hediye etme fırsatı sunan Onur Air’in Sevgililer Günü Kampanyası bugün başladı!

Kampanya başvuru tarihleri: 13-14 Şubat 2012
Kampanyanın geçerli olduğu tarihler ve hatlar: 17 Şubat-31 Mart 2012 tarihleri arasındaki Onur Air'in tüm yurt içi ile Kıbrıs ve Odessa uçuşları

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak ve hemen başvurmak için tıklayınız: Onur Air - Sevgililer Günü Kampanyası | Facebook

Kendilerini tebrik ediyoruz. Kazanamayanlar üzülmesin, yarışmamız bugün saat 18:00'da tekrar başlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…