Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugünlerde "Aşk Arzum ile Daha Güzel” !

Arzum’un “Sevgililer Günü’ne” özel bol ödüllü yarışmasının talihlileri belirlendi!

Kazanan talihlilerimizin listesi aşağıda yer almaktadır. Kendilerinin moderator@arzum.com'a mail atarak güncel iletişim adreslerini bize iletmelerini rica ederiz.

Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

Ekmek kızartma makinası kazananlar:
1- Sibel Çalışkan Uçar
2- Serkan Fulya Duran
3- Kübra Güngör
4- Dilek Kurt
5- Abdullah Güral Köksoy
6- Nesli Yıldız
7- Ebru Balık
8- Mehtap Güneş
9- Nejla Hatipoğlu
10- Naz Görgün

Kahve makinası kazananlar:
1- Merve Sağlamer
2- Korhan Ataışık
3- Birsen Kazaz
4- Sait Öztürk
5- Havva Göktaş
6- Gülşen Güney Akbulut
7- Kübra Koyun
8- Feride Yücel
9- Derya Erdoğmuş Gök
10- Güneş Yıldızbaş

Mısır patlatma makinası kazananlar:
1- Güler Tunç
2- Aydın Erikçi
3- Cevdet Yücel
4- Aysun Özyurt
5- Mustafa Dedeoğlu
6- Buse Doğan
7- Neşe Demiray
8- Yusuf Tetik
9- Neslihan Ablak
10- Ecem Tan

kızlar dvd flim kazanmıştımya bugün aramışlar nişanlımı maria_angela sizmisiniz die oda bi yok sonrada evt demiş kadın gülmüş sonra adresi vermiş rezil ettin beni kadına dedi

kızlar dvd flim kazanmıştımya bugün aramışlar nişanlımı maria_angela sizmisiniz die oda bi yok sonrada evt demiş kadın gülmüş sonra adresi vermiş rezil ettin beni kadına dedi

yazık çocuga yaaa düşündümde amann alıssın artık,bana hitap ettikleri isim hiçç önemli degil tüm rumuzlara acıgım yeter ki hediyelerim gelsin

yazık çocuga yaaa düşündümde amann alıssın artık,bana hitap ettikleri isim hiçç önemli degil tüm rumuzlara acıgım yeter ki hediyelerim gelsin

bencede cnm bosşver zaten hep onun adıyla onun telini adresini veriom ona gelsin hepsi bana gelemio napıyım yurt dışından katılıom hep hediyeler ona gidio gidince izleriz işte flimi oturup

kızlarrr trendyolda şu an aktif 2 çekim var yarın 3 çekim daha aktifleşecek toplamda kaç çeki aynı anda kullanbiliyorum bilen var mı?

[h=6]LC Waikiki
[/h][h=6]LC Waikiki’den 20 kişiye kadın tişörtü kazandıran sorumuz bugün 20.00-21.00 saatleri arasında Twitter’da. Yarışma heyecanını LC Waikiki ile yaşamak için bizi Twitter’da takip edin! www.twitter.com/lcwaikiki[/h]

[h=6]Elit Çikolata
[/h][h=6]Sevgililer Günü'ne girmeye hazırız! Çikolatanın 'Ustası' Elit'in de siz değerli dostlarına güzel bir sürprizi olacak. Bugünden itibaren geçerli olacak olan uygulamamız az sonra yayına girecek. Sürprize hazır olun![/h]

[h=6]OXXO
[/h][h=6]‎*** 23.59'DA BAŞLIYOR ***
www.oxxo.com.tr üzerinden yapacağınız 50 TL'lik her alışverişinizin 20 TL'si OXXO'dan HEDİYE! Üstelik birden çok katılma hakkınız da bulunuyor! :)
www.oxxo.com.tr online mağazamıza hemen ÜYE OLUN, fırsatı kaçırmayın! :)[/h]

[h=6]Doluca
[/h][h=6]‎13 Şubat ve 14 Şubat tarihlerinde günde 10 adet Delice Sevenler Hatırası Kalp Yastık kazanma şansınız devam ediyor.
DeliceSevenler.com'da ona hislerini anlat, resmini paylaş Delice Sevenler Hatırası Kalp Yastık kazan...
www.delicesevenler.com[/h]

tebrik ediyorummmm canımmmmm güle güle yat neyse bende bugün eli boş dönmedim Maggi kazandım.
çoookk teşekkür ederim.ben ilk hafta kazandım maggi ama dağıtım hala başlamadı.inş kış bitmeden gelirde içeriz
ayy çok güldüm.sen bunu ilk yazdığındada adımı maria gibimi sölerler falan die ne olcak die merak etmiştim.yine neyseki nikin bi isim ya başka bişe olsaydı daha kötü olurdu ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…