Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Silk & Cashmere twitter sayfasında 6 kelimede aşk hikayeni anlat, en çok senin yorumun RT edilirse 50 TL hediye çeki kazan.Ayrıntılar için kampanyayı inceleyiniz.

bugün gladelerim (2 tane) limangodan aldığım tişörtlerim (hediye çekiyle aldım bana 1-2 liraya geldi kalitesi de çok güzelmiş) ve siremims in bloğundan kazandığım sabunum geldi güne güzel başladım bakalım devamı gelecekmi

Limangodan ne zaman sipariş verdin cnm? bende aldım ama gelmedi de.. Tebrikler bu arada

arçelikten robotum geldiiiiiii [/QUOTE]

gözün aydın canım ben robottan ümidi kestim artık o kadar yazıyoruz cevap bile vermiyorlar kızıma da facede yayınlanan resimleri göstermiştim bu robottan gelicek diye her zil çalışta koşturuyo çocuk "yobotum gedi" diye gelmezse çok üzülücek

merhaba kızlar
glade yarın elime geçecek
iş bankasından bardak geldi bana da

yurtiçi hala gelmedii nedense çok üzüluyorum ona aslında büyük bişey de değil stres topu ama olsun üzüldüm işte

yurtiçi hala gelmedii nedense çok üzüluyorum ona aslında büyük bişey de değil stres topu ama olsun üzüldüm işte

Canım hediyenin büyüğü küçüğü olmaz , genel müdürlüğü arayıp bilgi iste. Ben de aradım ses çıkmayınca , tel no mu bırakmıştım. Geri döndüler , oldukça ilgililer yani.

Canım hediyenin büyüğü küçüğü olmaz , genel müdürlüğü arayıp bilgi iste. Ben de aradım ses çıkmayınca , tel no mu bırakmıştım. Geri döndüler , oldukça ilgililer yani.

şimdilik facebook sayfasında yazdım ama ilgilenirler m bilmiyorum olmazsa braz daha ısrar ederimm göndersinler bnm stres arabamıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…