Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gladelerrim geldibenim de.gerçekten hoş kokuyorlar bildiğin temiz çamaşır kokusu bu kadar mı benzetilir adına :))))

bu arda neva color dan boya kazanıp da gelen var mı?ay gelmicekse ssaçlarımı boyıcam artık onu bekliyim derken dip falan komple gitti saçlarımm

iyi akşamlar kızlar
benimde3 gladem geldi ve sonunda cillit bangtan kazandım

acaba migros çeki her çeşit ürün alışverişi için mi geçerli yoksa sadece cillit bang ürünü almak için mi

iyi akşamlar kızlar
benimde3 gladem geldi ve sonunda cillit bangtan kazandım

acaba migros çeki her çeşit ürün alışverişi için mi geçerli yoksa sadece cillit bang ürünü almak için mi

ne istersen alabılırsın cnm.. güle güle harca inş.banada çıkar :))

teşekkür edrim

inşallah sana da çıkar.inatla kazandım sinir olmuştum çıkmıyor diye

Kızlar evmanyadan mail gelen var mı aranızda
Bana mail gelmiş,
Merhaba,

Evmanya.com Facebook yarışmasına katılımınız için teşekkür ederiz. Koleksiyon'dan özel üretim Risus Şarap kazandınız. Hediyemizi gönderebilmemiz için iletişim bilgilerinize ihtiyacımız var. Gönderirseniz hediyenizi size ulaştırmak istiyoruz.

İyi günler dileriz, saygılarımızla.

böyle bir şeye nezaman katıldım onu da bilmiyorum ya .. :44:

Trendyol tv kampanyası istiyorummm.
Limango kargo ile çeklerin birleşmesini istiyorummm..Çok şey mi istiyorumm

paylaşan arkadaşıma teşekkürler .. kazandımmm

ben hep yazıyorum ama kazandım die maalesef daha arkadaş edinemediğimden herhalde kaale alan olmuyor.ben geçen hafta kazanmıştım.bugunde geldi baharatlarımm

Canım kaale alınmamak olur mu, ben de bu forumda yeniyim, arkadaşım dayok, sadece bazı isimlere aşinayım o kadar
ben kazandım ve geldi hatta burdada resmini paylaşmıştım çok güzel bi paket geldi

aramızdan birilerinin kazanmış olmasına sevindim, sizin yazdıklarınızı muhakkak görmüşümdür ama kazanan az olduğu için aklımda kalmamış demek ki. Bir de her şeyi okuyorum ben de ama boş yazmamak, sayfayı doldurmamak için cevap yazmıyorum çoğu zaman, ödül kazanan herkese tebrikler

Ben de bornoz, baharat, cillit bang çek, metro, bir kaç şey daha vardır.. bunları ısrarla istiyorum

Sayın ...
Alışveriş yaptığınız Smart Life kampanyasının sevkiyat işlemleri hakkında sizleri kısaca bilgilendirmek isteriz.
limango'dan sipariş verdiğiniz ürün/ürünlerin sevkiyat işlemleri, markanın limango'daki kampanyası bittikten sonraki bir hafta içinde başlamaktadır.
2012-02-02 tarihinde başlayan Smart Life kampanyasından satın almış olduğunuz ürün/ürünlerin kampanya bitiş tarihi 2012-02-07 dir. Siparişinizin sevkiyat işlemleri 2 iş günü içinde gerçekleşecek, sevkiyat işlemleriniz tamamlandığında size bir bilgilendirme maili gönderilecektir. Gönderilen bu bilgilendirme maili ile birlikte kargo takibinizi yapabilirsiniz.

Limangodan mail gelmiş smart life siparişiyle ilgili

bende duru dan duş jeli kazanmısımm..tam bosu bosuna derken bi maggi bi de duş jeli kazandım..mutluyum gururluyumm

güle güle kullanın arkadaslar..

bu kampanyadan bende mama kabı almıştım. bugün geldi kargom.

bende duru dan duş jeli kazanmısımm..tam bosu bosuna derken bi maggi bi de duş jeli kazandım..mutluyum gururluyumm

güle güle kullanın arkadaslar..

duru'dan mail geldımı sana. bi gelmeyen benmiyim ya
mail göndermedim diye hediyemi göndermezlerse diye korkuyorum sinir oldum açıklamada yok

slm neva colur sayfaya yazmıs fabırıka tasınıyomus o yuzden gecıkecekmıs bence bekleme sen ne zaman gelecegı bellı degıl cumartesıden kazandıkalrım geldı senın geldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…