Dediğim gibi twitterdan dene, daha rahat iletişim sağlayabilirsin
money yaptım teşekkürler bugün moneyi unutmayın kutu kola var
kervanı bir tutturamadım
moneyi nasıl yaptın ben kullanmayı pek bilmiyorum twitterrı
nasıl mesaj yazıp money numaramı gonderecem?
twitterden takip ettim cnm sonra yanıtla deyip
@MoneyClubKart #moneyclubkart Sevgilimle, benim aşkımın Mood’u tutku yazdım
sonra da msj gönder seçeneğini buldum
kart no yazdım
benimki normalkızlar yetişinnnn limangodaki hesaplarımın hepsi silinmiş noolmuş yaaa sizde bi baksanıza sizinkiler ne durumda? beklediğim kargolarımda gözükmüyo..
ben o no olmadan çok fazla iade yaptım limangoyakızlarrrr limangodan porselen çerezlik almıştım fakat kargodan kırık çıktı kargocu refarans numarası alın öyle alalım iadeye dedi bende mail attım limango ya iade et butonuna basın refarans numarası çıkar diye mail atmışlar ama iade et butonuna basınca onların bahsettiği gibi refarans numarsı çıkmadı tekrar mail attım cvp bekliyorum. Başına daha önce böyle bir sorun gelen oldumu ve bana yardımcı olabilirmisinizzz:26::26::26:
bambiden 4-5tane ayakkabı aldım hiç böyle bi şey yaşamadım.önce mail at sonra duruma göre geri gönder derimBambi kampanyasından aldığım bot bugün elime geçti. Ama hem ürünün kutusunda hem de botun içerisindeki etikette Bambi değil, R'S diye bir marka var. Daha önce Bambi'den ürün alıp da bu logoyu gören oldu mu? Evdeki diğer tüm Bambi ürünlerinde Bambi yazıyor. Acaba ürün orijinal değil mi? Ne dersiniz? Daha önce Trendyol'da böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
at cnm cevp yazıolar bende bugun urunum nerde kaldı dıye yazmstım
elınıze 1 2 gune kadar olur dıye cvp atmıslar
ve bugun geldı
Gladem gelmiş ama geri gitmiş, ev adresimi vermişim.
Ups kargo da adres değişikliği yapmıyor.
Firmayı arayıp söyleyin onlar yapsın adres değişkliğini diyor, şubeden de gelip alamazsınız diyo sinir odlum
Glade adres değişikliği yapan var mı aranızda?
hangi maille iletişime geçtiniz..?
Gladem gelmiş ama geri gitmiş, ev adresimi vermişim.
Ups kargo da adres değişikliği yapmıyor.
Firmayı arayıp söyleyin onlar yapsın adres değişkliğini diyor, şubeden de gelip alamazsınız diyo sinir odlum
Glade adres değişikliği yapan var mı aranızda?
hangi maille iletişime geçtiniz..?
bilmem ki kız öyle dedi, :26: ay sinir oldum tekrar ariycam :sşubeden neden alamıyormuşsun:26:
yani sonuçta kimlikle alıyoruz, ben şunları tekrar ariyım.Nek benim de dün geldi eve gladeim saat 8.30 civ. olay dan krem kazandığımdada adresi bulamışlardı evin. Ben işyerine getirin dediğimde tedarikçi firmayı aramanız lazım dediler ben gelip alim dedim gittim aldım sorun çıkmadı zaten kimlikle alıyorsun.
Bu arada duru duş jellerimde geldi mis mis hepsii özellikle karamela şekerine bittim..
Az önce de polo dan hediye istemiştik ya ordan geldiler bi makyaj çantası birde bozuk para cüzdanı geldi hoş kargo ücreti bize aitti sadece. Fiyatları biri 39.99 diğeri 49.99 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?