Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aa ruffles lar ufak tefekmiş öle okudum bir yerde:26:hemen biter ki o tüm hayallerim yıklıdı

cnm siparişler geliyor mu diye o aklıma takıldı bi kaç yerde olumsuz yorum okudum da:44::44:

sparişler sorunsuz geliyo.olumsuz yönü bazı sparişlerim geregınden fazla uzun sürede geldi.ama problem deil di acil bişey degildi.baya alışveriş yaptım.sparişin geç gelebilir ha acelem yok disan farketmz.ben alıyorum ya.ama dedigim gibi hemen gelebilirde

sağol cnm acelem yok gelsin de geç gelsin
bi de kendi hesabımdan başka hesabı davet edip alışveriş yaptım ama hediye çeki gelmedi:18::18:

acaba aynı bilgisayardan olduğu için mi yoksa geç mi geliyor ?

sağol cnm acelem yok gelsin de geç gelsin
bi de kendi hesabımdan başka hesabı davet edip alışveriş yaptım ama hediye çeki gelmedi:18::18:

acaba aynı bilgisayardan olduğu için mi yoksa geç mi geliyor ?

mutlaka geliyo çekler.ama sparişi ne zaman verdiğine bakma.kargo ne zaman sana teslim etmişse ondan 1 ay sonra yükleniyo çekin.mail hesabına bilgi geliyo.

ha bu arada fikirmetre daybuydayın kargo bedava oldugu zaman testı kapıyo.yılbaşında kargo bedavaydı .çek alayım diye uye olayım dedim testı kapamış.bugunde ole oldu sanırım

yok canim ben simdi aldim 10 tl mi, ilk anketi doldurduktan sonra mail geliyor tekrar link var o linke tiklayip tekrar baska anket aciliyor onuda dolduruyorsun sonra cek kodu maile geliyor

ben de çekim neden yuklenmiyo diyorum

benimde davetten gelen 20 lik çekim vardı 2 tan ekrep tavası aldım 5 lira verdim.
ha bu arada limangoda kargo bedavaymış.çekler kullanılıyomu bi bakın

selam kızlar ruflessın paket boyunu soranlar olmus alıntılamayı unuttuo en kuuck boydan yollamıslar ama bence zaten normalı bu :) bunları yemesı daha kolay az az sık sık yerız dıye ıste :) aras korgo getırıyor...

ben napım yha
gene sana 140 gelcek
bana 65 tanecıkkkkkk :))))

olsun ya hayırlısı

şşşşşşşşşş

bir daha duymıyım bu sözlerii

bize bi danecik bilem yokken bunları konuşmanız hemde yanımızda

çok aip

tüm hayallerim yıkıldı :2:

benimde davetten gelen 20 lik çekim vardı 2 tan ekrep tavası aldım 5 lira verdim.
ha bu arada limangoda kargo bedavaymış.çekler kullanılıyomu bi bakın

limangoda kargo bedava değil bu arada nerden gördün:26:

fikrimühimden sek ile ilgili mühim paketim geldi.
süt kutusunu elime bi aldım içi bomboş.süt müt yok yani. :86:
acep dolum hatasımı. :26:yoksa öylemi.
bi kutu sütü çok mu gördüler bee
ama içinden birsürü %50 indirim kuponu çıktı
bi arkadaşa daha gelmişti bu paketten acep onunki de boş mu?

KIZLARRR

fikirmetreden anket doldurup daybuday için 10 tl çek kazandım yükledim kargo bedavadan da faydalanıp 90 kuruşa tişört aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…