afiyet olsun canımkaç paket geldi bende bekliyorum bu gün gelir inşallah
Orjinal canım 4.50 ödedim ben ürünler etiketleri ile geldiler toplam 90 tl lik ürün gönderdiler yani.. Öyle olmasa bile 4.50 a bi makyaj çantası bile alamazsın düşünKalitesi güzel fakat makyaj çantası fazla büyük değil ruj rimel falan 3-5 parça sığar ancak
Slm kızlar bu aralar giremiyorum kulube ben pek yarışmalarada katılamıyorum ama en azından kazandıklarım geliyor yavaş yavaş :))) rufleslarım geldi :))) aras kargo getiriyor :))
Eki Görüntüle 346622 Eki Görüntüle 346623
Selam kızlar bunlarda benım 180 paket rufflessım hemen uretım tarıhıne ve son kullanma tarıhıne baktım 01/02 uretım kızlar tazecık :)
Herkese bol hedıyelı gunler...
Selam kızlar bunlarda benım 180 paket rufflessım hemen uretım tarıhıne ve son kullanma tarıhıne baktım 01/02 uretım kızlar tazecık :)
esraaaaaaa güle güle kullan cnmm
duş jellerinin kokusu burnuma burnuma geliyorrrrrr
[h=6]Kervan
[/h][h=6]Bugün Kervan'dan aldiginiz hediyeye bir not yazacaksiniz elbette:) sevgilinize ya da esinize '10 kelimelik yazacaginiz iletiyi' ilk paylasana 100 liralik hediye ceki:) ama lutfen yazdiklarinizi paylasin:) Kervan Hediye Cekini keyifle harcayin:)[/h]
esracım bu durudan günlük 1 kere bitirsek oyunu yetiyormu fazla mı oynamak lazım acaba?
bücürük basladı
Slm kızlar bu aralar giremiyorum kulube ben pek yarışmalarada katılamıyorum ama en azından kazandıklarım geliyor yavaş yavaş :))) rufleslarım geldi :))) aras kargo getiriyor :))
face money sayfasında bugune özel biscolata mood verio kızlar bakın bi
ooo süper. Güle güle kullan cnm. Ama şimdi baktımda hediye isteme bitmiş. Kaçırdım desene
Afiyet olsun cnm. Kaç paket geldi. Bende 65 pk bekliyorum.
kızlar daybuyday dan alış veriş yapan var mı güvenilir mi ?
fikirmetre ye üye olduğun maile kod gönderiyorlar cnmsana 10tl çek yüklenmişmi bende yok da
fikirmetre ye üye olduğun maile kod gönderiyorlar cnm
kızlar daybuyday dan alış veriş yapan var mı güvenilir mi ?
cnm siparişler geliyor mu diye o aklıma takıldı bi kaç yerde olumsuz yorum okudum da:44::44:devamlı yapıyorum alışveriş.neyi merak ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?