Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınn canlarımmmm
dünden cok ümitliydim ama elim bomboş döndüm,canım kocamda olmasa herhalde piskoya bağlardımmm
umarımm bugün sansımız bol olurrr

bana ilk hafta 2 oynayışta geldi duş jeli. hem de sanıyorum birinde başaramamıştım.

günaydın kızlarr

limangoya prima gelmiş 7 paket ıslak havluya 7,25 tl ödedim zaten 6,95 i kargo bebekli anneler bakınderim geçenlerde yüklediğimiz çeki kullandım

GÜNAYDINLAR ARKADAŞLAR... BEKODAN SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KAZANMIŞIM..SABAH SABAH SEVİNDİRİK OLDUM VALLA... DÜN AKŞAM DA POLO'DAN MAKYAJ ÇANTAMLA PARA CÜZDANIM GELMİŞ...ÇOK HOŞUMA GİTTİ..SÜPER VALLA...

Her ne kadar kupa kazansam da iyi yaptılar yarışmayı..Kutluyorum onları da

bekodan katı meyve sıkacağı ve kupa kazandımmm

bılseydık bu sekılde hedıye vereceklerını bır suru hesaptan brbırımıze yollar dururduk kalp
ne bılelım
kısmet ıste,
ınsallah hemen gelırde hedıyelerımız bızı ugrastırmazzzz
herkese hayırlı bır gun dılıyorum
ınsallah daha gusel seyler kazanırızzzzz hayırlısıylannnnn
ayrıca bugun saat 15.00da ARKO acıklanackmıs
ınsallah varımdır
cunku hcbırsey kazanamadım sımdıye kadar
bugun evde olmıcam
durununda son gunu BUGUN ..ınsallah kazanırsınızzz

günaydınnnn
hediye kazanan herkesiiii kutlarımmm.
ben birşey kazanamadım bekodan 1 hesaptan gidim ondada bişey çıkmadı.başka hesaplarıda kullanmak varmış.kısmet değilmiş demek

bakalım bugün neler olacak.1-2 parça bişey kazansak bariii

günaydın kızlarrr
güne yine hoş bir haberle başladım.
bir blogtan iki kişilik amerikan servisi seti kazanmışım ki vintage tarzında ennn bayıldığım şeydirrr

trendyoldan da çeklerimi harcadım, 1 cap 1 kaban aldım kotondan.
ana hesabıma bi 20tl daha geldi
çeklerin yarısı geri geldi yani

günaydınlarrrrr

ruffles gelen kızlar bilmem dikkatinizi çektimi bana gelen cips kolisinde 80 pk. yazıyor. ben 65 pk. bekliyodum. kabaca sayayım dedim hakkatende 80 pk cips göndermişler.

Son düzenleme:
günaydın herkese

hediye kazanan herkes güle güle kullançok güzel sın hediyelerini ,bende bugün ilk hediyemi aldım anneboyutunda anket doldurmuştum şekerlik kazanmışım biraz büyük bir şekerlik sanırım hem süs hem şekerlik:) çok sevindim bu benim ilk hediyemtekrar herkese hayırlı olsun

twiterde moneyclubkart

MoneyClubKart @MoneyClubKart
Sevgilin yoksa eğer Biscolata Pia yanında. Boşluğu #moneyclubkart ile birlikte doldur, bizi takip et, Money Club Kart numaranı mesaj at!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…