günaydın herkese
hediye kazanan herkes güle güle kullançok güzel sın hediyelerini ,bende bugün ilk hediyemi aldım anneboyutunda anket doldurmuştum şekerlik kazanmışım biraz büyük bir şekerlik sanırım hem süs hem şekerlik:) çok sevindim bu benim ilk hediyemtekrar herkese hayırlı olsun
günaydınlarrrrr
ruffles gelen kızlar bilmem dikkatinizi çektimi bana gelen cips kolisinde 80 pk. yazıyor. ben 65 pk. bekliyodum. kabaca sayayım dedim hakkatende 80 pk cips göndermişler.
kızlar ya avondan aile bakım seti gelen varmı aramızda ???
şubat 1'de bilgilerimi istediler ama hala ortada bişi yok. Mail attım cevapta yok....
yaa kızlar ben iki haftadır takip etmeye çalışıorum ama daha hiç bişey kazanamadım :2::2:
al benden de o kadar bende bir şeyler kazanmak istiyorum artık
günaydın kızlarrr
güne yine hoş bir haberle başladım.
bir blogtan iki kişilik amerikan servisi seti kazanmışım ki vintage tarzında ennn bayıldığım şeydirrr
trendyoldan da çeklerimi harcadım, 1 cap 1 kaban aldım kotondan.
ana hesabıma bi 20tl daha geldi
çeklerin yarısı geri geldi yani
günaydın kızlar uzun zamandır takipteyim sayfayı bende henüz bişey kazanamadım, dün sadece fikir metreden daybuyday dan 10 tl hediye çeki kazandım ama alacak bişey bulamadım.kupon 22 şubata kadar geçerliymiş ben netten kredi kartıyla alışveriş yapamadığım için eğer aktarma şansım varsa bir arkadaşa vermek isterim
Kadir gecesi doğmuşsun Kontescim
Royce Energy Drink
Royce Sevgililer Günü Kampanyası - Kazananlar :
Nuray Çakmak, Sibel Altundağ, Serhat Özyurt, Esra Takım, Yasemin Muratoğlu, Ceyda Kazaz, Ergün Karaman, Arzu Yıldız, Onur Paşalar, Ayça Oktar.
Kazananları Tebrik Ediyoruz :)
Kampanyamıza Katılan Herkese Teşekkürler, Saygılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?