Beko tırt ya bu kadar guzel hedıyeler verdıgını bılseydım butun aılenın hesaplarından yapardım walla ne bılım benüzüldüm yane bi katı meyve sıkacagı ceyıze ıyı olurdu yani .. kısmet.. kazananlara tebrıklerr gule gule kullannın ınsalah.
kızlar hemenevinde.den kazanan oldu mu hiç kargoyu biz mi ödüyoruz onlar mı sanki alıcı ödüyormuş gibi görmüştümde yanılıyorum herhalde bir sorayım dedim
ben ayın 6 sında kazandım gerçi daha gelmedi nasıl hemen evindeyse ama bana söylenen onlar ödüyormuş bizden kargo ücreti alınmayacakmış
ne oldu kuzum sen kazandın mı?
Arno Mobilya
Sorumuza son doğru cevap veren katılımcı Selcan Uluocak Cebeci bizden sürpriz bir hediye kazandı. Bu küçük hediyemizin iletilebilmesi için lütfen iletişim bilgilerinizi eniyiuyku@arnohome.com adresimize gönderin. Kutluyor, katılımınız için teşekkür ediyoruz..
selcan tebrikler bacım
saol bacım gece gece sevindirik oldum valla :))) süpriz hediyeleri çoook merak ediyorum ya bugün 2.oldu süpriz hediyem :))
Tebrikleeeer
teşekkür ederim cnm ne olabilir acaba valla çoook meraklandım yaaaa :)))
hata veriyor :S
Kenzek Bal Gerçek Bal
Makdis.com sitemize ait facebook sayfasını BEĞENEN VE PAYLAŞAN 5 kişiye Sermin Kollu Battaniye ve 5 kişiye de Sermin Termal Kemer hediye ediyoruz.
Sonuçlar kura ile belirlenecektir. Kazanan kişiler eğer 20 nin üzerinde beğeni toplamışlar ise ekstra olarak PBM Pembe maske de kazanmış olacaklardır.
Son Tarih: 28 Şubat
Beğenilecek Sayfa: https://www.facebook.com/​pages/Makdis-E-Ticaret/​320995967928061
hata veriyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?