Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Benim de görünmüyor.Dediğin gibi olabilir.:44:

tebriklerr cnmmm

ne güzelllllll,harika bir hediye oldu sana güle güle kullan

kızlarr ya benim yurtiçi arabam gelmicek galibaa bugn yurtiçi kargo geldi ama arabamı gtrmedi

bende yanı senin gibi yaptım,ama malesef kampanya vs tarzı kodlarla yapılan alışverişlere çek gelmiyor yazıyor davet ettiklerim kısmında idi yanılmıyorsam dolayısyla bana da gelmedi..

Dediğin şey yazmıyor cnm sayfalarında :44::44:

Nasıl hediye çeki kazanabilirim?

Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın daybuyday.com üyesi olarak yaptıkları ilk alışverişte siz de 20 TL'lik hediye çeki kazanırsınız. Yani daybuyday.com ailesine ne kadar çok arkadaşınız katılır ve alışveriş yaparsa, sizin de kazancınız o kadar fazla olur.

Davet ettiğim arkadaşım üye olduğunda ben bir şey kazanacak mıyım?

Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın üyelik sürecini tamamlaması sonrasında yapacağı ilk alışverişten 20 TL tutarında hediye çeki kazanacaksınız.

Kazandığım hediye kuponlarımı birleştirebilir miyim?

Kazandığınız hediye çeklerini birleştirebilirsiniz. Sadece yapacağınız alışveriş tutarının hediye çeki tutarınızdan fazla olması yeterlidir. Kampanya, promosyon ve/veya dönemsel kampanyalarla hediye çeki birleştirme opsiyonu uygulanmayabilir. daybuyday.com hep kazandırır!

Hediye çeklerinizi nerede görebilirim?

Hediye çeki bilgilerinizi "Hesabım" bölümünde yer alan "Hediye Çeklerim" seçeneğinden takip edebilirsiniz.

Hediye Çeklerimi nasıl kullanabilirim?

Sepetinize ürün ekledikten sonraki ilk aşamada hediye çeklerinizi kullanabileceğiniz bölümü görebilirsiniz.

Hediye çekimi parça parça kullanabilir miyim?

Hediye çekimi tek seferde kullanabilirsiniz.

Siparişimi, kampanya süresi bitmeden "online" olarak iptal ettiğimde, hediye çekimi yeniden kullanabilir miyim?

Siparişinizi online olarak iptal ettiğinizde, kullanmış olduğunuz hediye çekiniz yeniden aktif hale gelir.

Bir alışverişte en fazla kaç adet hediye çeki kullanabilirim?

Alışverişlerinizde dilediğiniz kadar hediye çeki kullanabilirsiniz. Fakat kullandığınız hediye çeklerinin toplamı, alacağınız ürün ya da ürünlerin toplam fiyatını geçmemelidir.

hediye çeklerim bölümünde yazıyor canım aynen kopyalıyorum ...

Hatırlayın! Hediye kuponları ve özel fırsatlar dışında davet ettiğiniz her yeni üyenin ilk alışverişinden 20 TL değerinde hediye kuponu kazanacaksınız

benimde olmadı canım aynen kampanyalalrla yapılan alısverişler haric dio sanırım ondan 2 3 gün daha bekleyip mail atıcam bende

Maalesef böyle kızlar yüklenmicek yani hediye çeki falan :105:

yapı kredi nin trendyol için 20 tl verdiği kampanyayı göremedim,nerden ulaşıcağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…