Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

avon türkiye de bi resm vardı hani içined toplam kaç resim olduğu tahmin edilcekti ordan cnm

aaa ona bende katılmıştım sonuçları nerde cnm bulamadım ya.

buldum cnm yokmuşum meğer

mavi jeans sonuçlanmış
Öpücüklerini birleştirdiler, yepyeni birer jean kazandılar! Katılan tüm sevgililere teşekkür ederiz :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=571839871#!/photo.php?fbid=10150573971689755&set=a.73634644754.74343.72193804754&type=1&theater

Son düzenleme:
kızlar bi arkadaş trendyol çeki isteyen vrmı dedi ben dedim bana msnini ve şifresini gönderdi bişi alsam adres değiştirirmiki bence güvenli deil demi:26:

facebook tan mı yazdı canım,dün biri bana da yazdı bir bit yeniği vardır diye oralı olmadım,dikkatli ol bence
evt cnm faceden markafonime yazmıştı sendemi ona yazdın

aldığın hesapların şifresini değiştir, bu kadar basit..

msn başkasına ait değiştirememki cnm direk ona gider siparişlerim emailine bencede kullanmam gerek yok

Tebrik ederim canım
2. kişi de ben olsam bari, aranmadım ama

Çok beğendim reçellikleri :) Güle güle kullan sende..
Çok teşekkür ederim hemen yapıyorum dediklerini..

teşekkür ederim canm

bende de görünmüyor :2:benim yaptığım alışveriş de görünmüyor siz görüyormusunuz:26:

enerjik.com dan aradılar sımdı hedıyem kargodaymıs acaba ney çatlıcam şimdi gelince foto paylaşırım canlar

LOREAL LANCOME RUBYROSE FLORMAR İNDİRİMLİ ÜRÜNLER | Facebook

YARIŞMA FOTOMUZU SON PAYLAŞIMIM ARKADAŞLAR YARIN SON GÜN KATILMAANLAR İÇİN SON ŞANS ..
.
1-KATILIMCILAR İLK OLARAK SAYFAYI SONRA RESMİ BEĞENMELİDİR.
2-BU YARIŞMA RESMİNİ DUVARLARINDA PAYLAŞMALIDIR.
RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZILMALI
HEDİYEMİZ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ SUYA DAYANIKLI ASLA AKMAYAN BU MuHTEŞEM RİMEL
... ... BİTİŞ TARİHİMİZ 17ŞUBATTIR HERKEZE BOL ŞANS

kızlar buradada yarışma var ilgilenen olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…