işe yaramazmış çek canım, yalnızca çiçek içinmiş..
avon türkiye de bi resm vardı hani içined toplam kaç resim olduğu tahmin edilcekti ordan cnm
kızlar bi arkadaş trendyol çeki isteyen vrmı dedi ben dedim bana msnini ve şifresini gönderdi bişi alsam adres değiştirirmiki bence güvenli deil demi:26:
kızlar bi arkadaş trendyol çeki isteyen vrmı dedi ben dedim bana msnini ve şifresini gönderdi bişi alsam adres değiştirirmiki bence güvenli deil demi:26:
evt cnm faceden markafonime yazmıştı sendemi ona yazdınfacebook tan mı yazdı canım,dün biri bana da yazdı bir bit yeniği vardır diye oralı olmadım,dikkatli ol bence
aldığın hesapların şifresini değiştir, bu kadar basit..
evt cnm faceden markafonime yazmıştı sendemi ona yazdın
yok canım benim facebooka mesaj olarak geldi,tanımadığım birinden
kızlarr avonlarım geldı tam paketını açtım kendı kendıme çok cömertler falan dıye konusuyodum.tel ile fotosunu çekerken telefon çaldı.kim?
gazete vatan.dıvasdan teltaş kazanmışım.1500.kişi olmuşum.2gun içinde gelirmiş.inanmıyorummmmmmmmmm.aranan varmı.diğer kişi de izmirden miş.şok oldum.
benimde aldığım seramik kaşıklık kırık çıktı 5 tl bişey di..limangoya yazıp iade etmedim ama yazmak gerek..
bir de porselen mama tk. almıştım onlar sağlam geldi çok şükür..
Çok yüksek bedel ödeyip almadığım için ve siparişimi iptal edersem reçelliklerden olacağım için boşverdim bende..
Güle güle kullanın sizde aldıklarınızı..
Olur mu canım hiç öyle şey. Aynı sipariş olduğu için hepsi iptal edilecek diye bir şey yok. Maille bildirin sonra da arızalı olan ürünleri yollayın telafi etsinler.
Eki Görüntüle 348423
decorium firması şekerlikle birlikte resim çekmemi istediler şuan şoktayım hahaha
Güle gülekullan canım. Ilk kazanılan şeyler çok kıymetli oluyor bilirim. Ben de acemiliğimde nikken firmasından powerband kolye kazanmışım, haberim bile yoktu öyle görüp tıklamışım heralde kargo gelince nasıl mutlu olmuştum, hala boynumda hiç çıkarmıyorum
Avonları gelenler ve hediye kazananlar gülegüle kullansınlar, bol hediyeli günler olsuun
o kadar öptük tü bi de..Mavi Jeans'de yokum.Halbuki rüyamda kazanmıştım
ne yazıcaz ki:26:
o kadar öptük tü bi de..
sorunlu ürünleri bildirmek için..
Çok beğendim reçellikleri :) Güle güle kullan sende..
Çok teşekkür ederim hemen yapıyorum dediklerini..
Kızlar benim daybuydaydan yaptığım alışveriş görünüyor yalnız ben eşime davet gönderdim onun hesabından da alışveriş yaptık ama bana hediye 20 tl gelmediNeden acaba?? Aynı durumla karşılaşan var mı yoksa alışveriş teslim edilince mi yükleniyor hediye çeki?
teşekkür ederim canm
bende de görünmüyor :2:benim yaptığım alışveriş de görünmüyor siz görüyormusunuz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?