enerjik.com dan aradılar sımdı hedıyem kargodaymıs acaba ney çatlıcam şimdi gelince foto paylaşırım canlar
Kızlarrrr ben çok soru soruyorum ama yine bişe soracağım..
Limango hediye çekimi kullanamıyorum bir arkadaşımda denedi o da kullanamıyor sizde öyle bi durum oldu mu ? Önceden kullandık ama şimdi olmuyor
"Ülker Ducros reklam filminde oynayan karakterler aşağıdakilerden hangisidir?" sorusuna "Anne/çocuk" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!
Kazananlar:
1- Aliye Dinger
2- Aslı İnanoğlu
3- Aylin Akdemir
4- Büşra Cesur
5- Devrim Karaaslan
6- Fatih Altan
7- İdil Işıkdağ
8- Lerzan Karabayır
9- Mért Sever
10- Meryem İncekaraoğlu
11- Nesli Taner
12- Nusrettin Balıkçi
13- Ömer Faruk Sukayar
14- Sabire Karapıçak
15- Seda Serdar
16- Selin Şentürk
17- Sinem Köseoğlu
18- Tuana Demirel
19- Tuba Öztel
20- Zeynep Çatalkaya
Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.
Yüz Tık'la Kazan!
kızlar üye olup 100tıkla puan topluyosunuz hergün hediye var
arkadaşlar teknosa aşk için teknoloji kazananları açıklamış pcden chorme ve explorer dan açamadım buraya kazananları kopyalar mısınız?
Snickers Türkiye
Duru Shine reklam filmini izlediniz mi?
Bugün saat 14.00'da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.
Duru Banyo Keyfi | Facebook
Finish Türkiye - Duvar | Facebook buyrun kızlar
Ev Hikayesi - Duvar | Facebook
Eki Görüntüle 348450
Facebookta ilk 1000 içersinde yer alın bu dekoratif duvar objesini kazanma şansı yakalayın!
"Ülker Ducros reklam filminde oynayan karakterler aşağıdakilerden hangisidir?" sorusuna "Anne/çocuk" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!
Kazananlar:
Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.
sen daha önce ducrostan kazandınya
hee ben kazandımda emmimin torunları daha kazanmadıonlara kazanana kadar katılmam lazım
başlatma kız emmingilin torununa torbasına..
bak, bu haftada yokum ducrosta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?