metro da artık sorulara bakmadan hızlıca sadece cevaplara bakarak cevap verebiliyorum
düşününki her gün 7 hesaptan katılıyorum ama gelin görünki her hafta sadece bir hesaptan kazanabiliyorum
kızlar onur airden iki adet yuzde elli indirim var ben kullanmıorum kullanmak isteyen olursa bildirsin bana son gün neydi unuttum valla
Eki Görüntüle 348368 Eki Görüntüle 348366
Merhaba Kızlar Limango siparişlerim geldi..Kaliteleri oldukça iyi..
Gördüğünüz gibi kupalardan biri kırık çıktı..Kaşıklarda öyle..Bu durumda neler yaptınız yazmıştınız sanırım ama hatırlamıyorum
..
Çok beğendim reçellikleri :) Güle güle kullan sende..çok üzüldüm yaa
benimkiler de gelmiş aynı reçellikten ve kalpliden almıştımkırık yok allaha şükür teneke kutum biraz yamukmuş düzeltmiş ablam düzelmiş o çok öenmli değildi zaten
referans numarası al şimdi iptal et siparişi limangodan önce referans no verior o sana
onunla kargoya götür geri yolla limangoya
paran iade ediliyo sonra
çok güzel iyi günlerde kullanın. arkadaşlar metronun cevaplarını biliyormusunuz?
çok üzüldüm yaa
benimkiler de gelmiş aynı reçellikten ve kalpliden almıştımkırık yok allaha şükür teneke kutum biraz yamukmuş düzeltmiş ablam düzelmiş o çok öenmli değildi zaten
referans numarası al şimdi iptal et siparişi limangodan önce referans no verior o sana
onunla kargoya götür geri yolla limangoya
paran iade ediliyo sonra
benimde aldığım seramik kaşıklık kırık çıktı 5 tl bişey di..limangoya yazıp iade etmedim ama yazmak gerek..Eki Görüntüle 348368 Eki Görüntüle 348366
Merhaba Kızlar Limango siparişlerim geldi..Kaliteleri oldukça iyi..
Gördüğünüz gibi kupalardan biri kırık çıktı..Kaşıklarda öyle..Bu durumda neler yaptınız yazmıştınız sanırım ama hatırlamıyorum
..
bugün ducros açıklanacak
pazartesi ve perşembe günleri açıklanıyo çünkü bekliyorum bakalım :26:
Kızlar benim daybuydaydan yaptığım alışveriş görünüyor yalnız ben eşime davet gönderdim onun hesabından da alışveriş yaptık ama bana hediye 20 tl gelmediNeden acaba?? Aynı durumla karşılaşan var mı yoksa alışveriş teslim edilince mi yükleniyor hediye çeki?
Kızlar benim daybuydaydan yaptığım alışveriş görünüyor yalnız ben eşime davet gönderdim onun hesabından da alışveriş yaptık ama bana hediye 20 tl gelmediNeden acaba?? Aynı durumla karşılaşan var mı yoksa alışveriş teslim edilince mi yükleniyor hediye çeki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?