Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar daybuyda nasıl bir site kredi kartıyla alışveriş yapmak için:26:

alışveriş yaptım 3 gün evvel henüz elime ulaşmadı,sorun yaşayan görmedim henüz,ama vip dükkan ile alakalı çok şikayet okudum,hoş ben orası ile de 4 kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım ,para iadesin de de yaşamadım..

sabah erkenden limangodaki bambinin babetleri için kalktım ,ama ne gezeeer..
37 no babet koymamışlar bile butiğe,demek stoklarda da kalmamış tüühhh..

hımm trendyol çeklerimin 2 adet inin alt sınırı 100 tl imiş, hırs yaptırıcaklar bana 100 tl lik hediye çeki kazanmaya çalışıcam , napolyona üye olmak isteyen var mı??? :))

kızlar annem adına amcam adına kazanmışım felan diyosunuz ya ben anlamadım hepsine face adresimi aldınız.. çok cahil gördüm kendimi

ben siteden okumuştum güvenilir diye bende 3 tane alışveriş yaptım ama daha gelmedi..gelmesi uzun sürüyor demişlerdi sitede..

canımm ben daybuyday den yapıyorum alısverişi,fena degiller gönderimleri epey gec oluyo ama biraz dikkatsizler,yanlıs ürün gönderimi yaptılar bana,geri gönderince de karta iade de sorun yok. trendyol gbi anlycagın. yine söylüyorumm güvenmiyorsanız Sanal Kart kullanın

canım özel mesajına cevap verdikten sonra bir daha denedim, kodda sorun yok.bende düşüyor kargoyu.
özel mesajın 10dk sı dolmadı diye burdan yazıyorum

daybuyday'den ben 25tl lik çek kazanmıştım,onu kullanmak adına 1 kere alışveriş yaptım. sorun yaşamadım

tekrar denedim canım ama bende düşmüyor neden acaba,çok ilginç şaşırdım şimdi

tekrar denedim canım ama bende düşmüyor neden acaba,çok ilginç şaşırdım şimdi

ben de anlamadım :26: boşluk filan da mı ekledin ki, copy paste yaptıysan...

istersen ekran görüntüsü yollayayım düşüyor vallahi, böyle yalancı durumunda olmayayım çok utandım:18:

başka tarayıcıdan mı denesen acaba?

canım olur mu ? senin suçun ne? vardır sistem den kaynaklı vs bir nedeni denerim canım olmazsa bile ne olacak canımız sağolsun

selam kızlar
ben son zamanlarda hiçbir şey kazanamadım bari bloglara bakayım dedim ama nasıl blog isleyicisi olnuyor anlayamadım bilen biri söyleyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…