aynısının pembesini trendyoldan almıştm 5 tl ye gelmişti. çok rahat güle güle kullan canım.
yine bana verilmeyen bir cevap
selam kızlar
ben son zamanlarda hiçbir şey kazanamadım bari bloglara bakayım dedim ama nasıl blog isleyicisi olnuyor anlayamadımbilen biri söyleyebilir mi?
selam kızlar
ben son zamanlarda hiçbir şey kazanamadım bari bloglara bakayım dedim ama nasıl blog isleyicisi olnuyor anlayamadımbilen biri söyleyebilir mi?
yine bana verilmeyen bir cevap
canım bildiğim kadarıyla izleyici olmak için seninde bir bloğunun olması gerekiyor bloğun olmadan izlenebiliyorsa onun nasıl yapıldığını bilmiyorum:44:
canım bildiğim kadarıyla izleyici olmak için seninde bir bloğunun olması gerekiyor bloğun olmadan izlenebiliyorsa onun nasıl yapıldığını bilmiyorum:44:
canım ,bloglarda genelde sağ üst sutünlarda ''izleyicile''r- ''bu siteye katılın^^ butonu vardır ona tıkla ve son kısımda'' bitti''ya da'' done'' butonu çıkıcak ona da tıkla bu kadar o bloğun izleyicisin artık
o damak ın oyunu ne iğrenç kızlar yaa geçiş yk bi yerde resmen ya gemiye ya tahtaya çarpıyo130a kdr gelebildim
1-KATILIMCILAR İLK OLARAK
2-BU YARIŞMA RESMİNİ BEĞENİP DUVARLARINDA PAYLAŞMALIDIR.
RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZMALILAR
HEDİYEMİZ RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ MANİKÜR SETİ VE TAKMA KİRPİKTİR..
BİTİŞ TARİHİMİZ 19 ŞUBAT SAAT 24.00 HERKEZE BOL ŞANS
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002297042160
kızlar 14 şubatta daybuydaydan verdiğim siparişim bugün geldi aras kargo ile yani bayaaa hızlılar ve güzel paketlemişler. ben havlu almıştım havlunun kutusu dışındada daybuyday kutusu ve kargo poşeti gayet iyi yaniii soran arkadaşlar olmuşda ben memnun kaldım paylaşmak istedim...
Kadının Gazetesi
Kazananlar listesine 100 kişi daha eklenmiştir! Kazananları tebrik ediyoruz :)
Kadının Gazetesi
harikaymış. canım güle güle giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?