Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar
ben son zamanlarda hiçbir şey kazanamadım bari bloglara bakayım dedim ama nasıl blog isleyicisi olnuyor anlayamadım bilen biri söyleyebilir mi?

canım ,bloglarda genelde sağ üst sutünlarda ''izleyicile''r- ''bu siteye katılın^^ butonu vardır ona tıkla ve son kısımda'' bitti''ya da'' done'' butonu çıkıcak ona da tıkla bu kadar o bloğun izleyicisin artık

Son düzenleme:
selam kızlar
ben son zamanlarda hiçbir şey kazanamadım bari bloglara bakayım dedim ama nasıl blog isleyicisi olnuyor anlayamadım bilen biri söyleyebilir mi?

canım bildiğim kadarıyla izleyici olmak için seninde bir bloğunun olması gerekiyor bloğun olmadan izlenebiliyorsa onun nasıl yapıldığını bilmiyorum:44:

kızlar 14 şubatta daybuydaydan verdiğim siparişim bugün geldi aras kargo ile yani bayaaa hızlılar ve güzel paketlemişler. ben havlu almıştım havlunun kutusu dışındada daybuyday kutusu ve kargo poşeti gayet iyi yaniii soran arkadaşlar olmuşda ben memnun kaldım paylaşmak istedim...

yine bana verilmeyen bir cevap

cnm sanırım şifrelerini biliyorlar ben bir tek kendi faceimle katılıyorum çok da katılamıyorum zaten ancak okuyorum burayı.

bi kampanya da benden olsun ancak bende uygulama açılmadı belki sizde açılır

EQUAL METER uygulamamız 14 Mart tarihine kadar yayında olacaktır. Bu tarihe kadar uygulamamızı dilediğinizce kullanabilir ve uyum puanınızı duvarınızda paylaşabilirsiniz! Equal Parfüm - EQUAL METER | Facebook

canım bildiğim kadarıyla izleyici olmak için seninde bir bloğunun olması gerekiyor bloğun olmadan izlenebiliyorsa onun nasıl yapıldığını bilmiyorum:44:

hayır bloğunun olması gerekmiyor..bloğum yok ama birçok bloğun izleycisiyim..

SAĞOL CNM YAAA
bi de şansımızı bloglarda deneyelim
ben bu damakın oyununu daha önce görmemiştim ama zor geldi bana:)

o damak ın oyunu ne iğrenç kızlar yaa geçiş yk bi yerde resmen ya gemiye ya tahtaya çarpıyo130a kdr gelebildim

Daha fazla bekleyemedim ups yi aradım
sözde kargom irsaliyesiz olduğu için ürünlerim firmaya geri verilmiş,firmayla görüşün dediler.
Glade ye mail attım 1 saat sonra döndüler,kargo şirketiyle görüştük en yakın zamanda göndericez dediler.
Uğraşmama değmez ama haksızlığa gelemedim 998 kişinki ualaştı da benim iki spreyimde mi sorun oldu ayol

güle güle kullan ben de 14 şubatta almıştım kek kalıbı daha gelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…