Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydın kızlar hala hiç bi yerde ismim yok evet damakta çok zormuş millet 1060 falan yapmış helal vallahi.buarada hediye kazanan tüm arkadaşlara yeni günde tekrar hayırlı olsun:)yeni günde yeni hediyeler nasip olsun :)

benimkilerde de sorun var canım,
bence asıl sorun ups kargo!!! çıldırttılar beni..bakalım bugün gelecek mi kargom.

damakta şimdi oynadım muzlar var orda onlar 20 puan hepsini aldım ama puanıma yansımadı 100 puan kazandım bu işte bir üç kağıt var bence arkadaşlar

damakta şimdi oynadım muzlar var orda onlar 20 puan hepsini aldım ama puanıma yansımadı 100 puan kazandım bu işte bir üç kağıt var bence arkadaşlar
oyunda muz mu var :26:
damak çikolar puan veriyor, fıstıklar da süreni uzatıyor..
fıstıklar puana yansımıyor.

Limango'dan kargo çekimle aldığım ev botlarım geldi. 8,85 TL ye almıştım. Çok şekerler bayıldım

[h=6]Acer Bilgisayar
[/h][h=6]Şanslı kalp seni bekliyor olabilir mi? Öğrenmek için hemen Acer Bilgisayar - Kazandıran Kalpler | Facebook buraya tıkla, ACER Aspire A100 tablet kazanma şansını yakala![/h]

ayyyyyyyyyy bayıldım bunlara
aırlıkferrrr harıka bır ayakkabı yollamıslar valla helal olsunnnnn
ıyı gunlerde gıyın ıkınızde

gule gule kullan canm bayıldım zuzuya bende kutuda olanlar ne onları cozemedımama onlar nerden geldı
blogdan cnm kokulu sabunlar içindekiler

oo şahane canm iyi günlerde kullan inşallah
tşkler aircim seninde ayakkabıların harika güle güle giy inşallah

Limango'dan kargo çekimle aldığım ev botlarım geldi. 8,85 TL ye almıştım. Çok şekerler bayıldım
bende pembesini aldım aynısının henüz gelmedi meraklardayım

Airlikfeer bayıldımm ayakkaplarına, güle güle giy canım

Siremims, senin hediyelerin de süper

Kızlaar duru listesini kopyalarmısınız, ben bakamıyorum işyerinden
çok tşkler
[h=6]Acer Bilgisayar
[/h][h=6]Şanslı kalp seni bekliyor olabilir mi? Öğrenmek için hemen Acer Bilgisayar - Kazandıran Kalpler | Facebook buraya tıkla, ACER Aspire A100 tablet kazanma şansını yakala![/h]

iyi hafta sonları herkeseeeeeeeee

kızlar BEKO hızlıymış vallahi geldi benim kupa
ayrıyeten koşun 1000 kişi olduğunda çekiliş var
melvita türkiye

çekirdek aile klubu burdada yarışma var

herkese bol şansss

17 Şubat tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Her gün 3 kazanan ilan edilecektir. Bizi takip etmeye devam edin!

-Sema Erdemli
-Neşe Usluoglu
-Pelin Büyükyahşi

fnısh

arkadaşlar burdan hediye takı kazanmışım kargo alıcıya ait demişlerdi baştan bende küçücük takı kargo çok tutmaz deyip katılmıştım ama kargo 7.40 liraymış alsam mı almasam mı karar veremedim biraz fazla geldi napsam ki:26::26:

Dilruba TAKI | Facebook

Slm kızllarrrrrrrrrrrrr

Birkaç ay önceye kadar burdaydım ama hem iş yoğunluğu hemde bişiy kazanamadığımdan uğramıyordum
amatekrar geldim

ben kargo ucretli tercıh etmıyorum sahsen.para ödeyeceksek nıye burda ugrasıyoruz.değer mi bari o paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…