ben kargo ucretli tercıh etmıyorum sahsen.para ödeyeceksek nıye burda ugrasıyoruz.değer mi bari o paraya
ben baktım..hiçde değmez. ama zevk meselesi...
7,40 lira kargo ödeyeceğine limangoya yeni üyelik al 20 tl kazan beğendiğin ürünü al onun da kargosu 7 lira üstelik secenek çok bence bi takıya o kadar kargo çok fazla zaten vazgeçenler olmuş alma derim
bence de alma takıya değmez evet bende baktım vazgeçen olmuş
yahu bu levent aktaş maşallah burdanmı diycem çünkü bu kadar vakti olan bir erkek olsun sanmıyorum bu hafta sildi süpürdü maşallah nereye baksam onun adı
iyi günlerde kullan.bende uyuyodum oğlum açmış kapıyı ses uyandım bi baktım aras kargo hep gelen adamkızlar BEKO hızlıymış vallahi geldi benim kupa
ayrıyeten koşun 1000 kişi olduğunda çekiliş var
melvita türkiye
çekirdek aile klubu burdada yarışma var
herkese bol şansss
Merhabalar,arkadaşlar Trendyol çeklerini nasıl alıyorsunuz?Ben de bu sitelerden sürekli alışveriş yapıyorum ama hiç çek kullanmadım.Daha doğrusu burada okuyunca gördüm böyle birşey olduğunu.TV de kodlar falandan bahsedilmiş.Nasıl alınıyor nasıl kulanılıyor? Dünya para ödeyip alışveriş yapıyorum ben.Lütfen biriniz açıklayın :))
levent başka bir blogda:)) onlar feci yardımlaşmalı ve seri çalışıyorlar
iyi günlerde kullan.bende uyuyodum oğlum açmış kapıyı ses uyandım bi baktım aras kargo hep gelen adamkatı meyve sıkacağım gelmiş bekodan.katılım şartlarında ay diodu dağıtım şaşırdım beklemiyodum.helal olsun bekoya..Beko BKK 2147 Beko Kat Meyve Skaca - Beko|Beko Beyazeya|Beko Led tv|Beko Klima|Beko Ankastre gelen ürünümde bu.. herkese bol hediyeler olsun
yine iyi gelmişsinBen 20 de 30 da küt bıraktım sonra
ayyyyyyyyyy bayıldım bunlara
aırlıkferrrr harıka bır ayakkabı yollamıslar valla helal olsunnnnn
ıyı gunlerde gıyın ıkınızde
blogdan cnm kokulu sabunlar içindekiler
tşkler aircim seninde ayakkabıların harika güle güle giy inşallah
çok tşkler
iyi hafta sonları herkeseeeeeeeee
iyi günlerde kullan.bende uyuyodum oğlum açmış kapıyı ses uyandım bi baktım aras kargo hep gelen adamkatı meyve sıkacağım gelmiş bekodan.katılım şartlarında ay diodu dağıtım şaşırdım beklemiyodum.helal olsun bekoya..Beko BKK 2147 Beko Kat Meyve Skaca - Beko|Beko Beyazeya|Beko Led tv|Beko Klima|Beko Ankastre gelen ürünümde bu.. herkese bol hediyeler olsun
http://goo.gl/0Gaey
bak bir de bu link var limangodan yıl sonuna kadar geçerli 20 tl veriyor yeni üyelik adresi şart ve tel no ile tanımlamak gerekiyor
ben tüm sülaleyi tanımladım 8 10 tane çek var elimde her ay birini kullancağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?