Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

7,40 lira kargo ödeyeceğine limangoya yeni üyelik al 20 tl kazan beğendiğin ürünü al onun da kargosu 7 lira üstelik secenek çok bence bi takıya o kadar kargo çok fazla zaten vazgeçenler olmuş alma derim

burdan duyuruldumu bılmıyorum benım haberım olmadı
Rausch Türkiye
Sn. Levent Aktaş, Sn. Esin Akar, Sn. Selda Memiş Yeşildağ, Sn. Demet Göktaş ve Sn. D Gamze Akncgl' den adres ve telefon bilgilerini bulker@santekozmetik.com adresine göndermelerini rica ederiz.

Merhabalar,arkadaşlar Trendyol çeklerini nasıl alıyorsunuz?Ben de bu sitelerden sürekli alışveriş yapıyorum ama hiç çek kullanmadım.Daha doğrusu burada okuyunca gördüm böyle birşey olduğunu.TV de kodlar falandan bahsedilmiş.Nasıl alınıyor nasıl kulanılıyor? Dünya para ödeyip alışveriş yapıyorum ben.Lütfen biriniz açıklayın :))

bence de alma takıya değmez evet bende baktım vazgeçen olmuş

yahu bu levent aktaş maşallah burdanmı diycem çünkü bu kadar vakti olan bir erkek olsun sanmıyorum bu hafta sildi süpürdü maşallah nereye baksam onun adı

kardeşimin Beko'dan kazandığı kupa gelmiş sıcak soğuk olduğunda renk değiştiriyomuş

kızlar BEKO hızlıymış vallahi geldi benim kupa
ayrıyeten koşun 1000 kişi olduğunda çekiliş var
melvita türkiye

çekirdek aile klubu burdada yarışma var

herkese bol şansss
iyi günlerde kullan.bende uyuyodum oğlum açmış kapıyı ses uyandım bi baktım aras kargo hep gelen adam katı meyve sıkacağım gelmiş bekodan.katılım şartlarında ay diodu dağıtım şaşırdım beklemiyodum.helal olsun bekoya..Beko BKK 2147 Beko Kat Meyve Skaca - Beko|Beko Beyazeya|Beko Led tv|Beko Klima|Beko Ankastre gelen ürünümde bu.. herkese bol hediyeler olsun

trendyol çekini tv kodu kullanarak aldık şu an yok bi umut salı günü ali kaptanın dizisinde çıkabilir. oaradaki caroline ürün mankeni olmuş. bir de trendyol zaman zaman çek tanımlıyor hesaba başka alışveriş yaparkan ana hesabın olsun hep ondan davet yolla diğer maillerine böylelikle 10 tl kazanırsın alışveriş başına bir de yapıkredi int. bankacılığı şuan 20 tl çek kodu veriyor hesabın varsa ykb da coca cola kırmzı kasa kodu var.

http://goo.gl/0Gaey

bak bir de bu link var limangodan yıl sonuna kadar geçerli 20 tl veriyor yeni üyelik adresi şart ve tel no ile tanımlamak gerekiyor

ben tüm sülaleyi tanımladım 8 10 tane çek var elimde her ay birini kullancağım

ohhh ne güzel iyi günlerde vitaminlenin hayırlı olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Tekrar yarışma zamanı. bu sefer cevaplarınız yerine paylaşımlarınız acnecinamide pratik kullanım setini kazanma şansını verecek. aşağıdaki fotoğrafı paylaşan kişiler arasından 3 arkadaşımıza acnecinamide temizleme jeli, jel krem ve sivilce mendilinden oluşan paketimizi hediye ediyoruz.
paylaşın, arkadaşlarınıza paylaştırın, kazanma şansınızı arttırın
yarışmamız ve paylaşımlarınız tüm haftasonu devam edecektir. pazartesi akşamı son gün
Acnecinamide - Duvar | Facebook

parfumya.com
Herkese Günaydın...

Pazartesi günü yeni bir sürprizimiz olacak... Hem de bu sefer yarışma, soru , beğeni yok:)

Bizi takip etmeyi ve herkesin faydalanabilmesi için davet edebildiğiniz kadar arkadaşınızı sayfamıza çağırmayı unutmayın:)

ayyyyyyyyyy bayıldım bunlara
aırlıkferrrr harıka bır ayakkabı yollamıslar valla helal olsunnnnn
ıyı gunlerde gıyın ıkınızde

kız ben seçtim ayakkabyı söyledikleri albumden istediğini seçiyorsun onu yolluyorlar çok saol

blogdan cnm kokulu sabunlar içindekiler

tşkler aircim seninde ayakkabıların harika güle güle giy inşallah

çok tşkler

iyi hafta sonları herkeseeeeeeeee

amiin canm

tebrikler süper

çok saol canm ben bunun bittiğini sanıyordum geçen 4 hesap açmıştım hepsi bitti üzülüyordum:2: şuan çok mutlu oldum
5 hesap daha açtım akrabalarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…