Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ateliette’den çok şık bir ayakkabı kazanmak ister misiniz? YARIŞMAMIZ başlıyor! Albümdeki Ateliette – Wilma Elles butiğimizde bulunan ürünlerin isimlerini doğru sıralama ile 1.ÜRÜN: (Ürün ismi), 2.ÜRÜN: (Ürün ismi), ………….5.ÜRÜN: (Ürün ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com’a gönderen 50. kişi Ateliette – Wilma Elles butiğimizdeki Wilma Elles’in giydiği ‘Ateliette Fuşya Siyah Ayakkabı 466 ’ isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi Şanslar…

Trendyol | Facebook

ben böyle yaptım trendyolu

1.ürün: Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617
2.ürün:Siyah Kroko Hakiki Deri Ayakkabı TM800
3.ürün:Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015
4.ürün:Kahve Bot 11K972
5.ürün:Siyah Süet Bot 11K870

bende aynısını yazacaktım sen göndermişssin :)))

1. URUN : Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617

2. URUN :Siyah Kroko Hakiki Deri

3. URUN :Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015

4. URUN :Kahve Bot 11K972

5. URUN :Siyah Süet Bot 11K870

yaptım ama paylaşım yapmak bu yarışmalarda, herkes bir numarayı arasa daha kolay

Millet çok önceden yapmış geç kalmışız
Gerçi belli olmaz rufflessda da geç kaldım zaten yanlıştır diye gönderip kazanmıştım, o gün bu gündür şansım klmadı gerçi ama, şans buu. Herkese bol şanslar

Ateliette’nin şık hediyesi sahibini buldu! Albümdeki ürünlerin doğru sıralaması: 1.ÜRÜN: Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617, 2.ÜRÜN: Siyah Kroko Hakiki Deri Ayakkabı TM800, 3.ÜRÜN: Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015, 4.ÜRÜN: Kahve Bot 11K972, 5.ÜRÜN: Siyah Süet Bot 11K870idi. Gözde Demirkan, Ateliette – Wilma Elles butiğimizdeki Wilma Elles’in giydiği ‘Ateliette Fuşya Siyah Ayakkabı 466 ’ isimli ayakkabıyı kazandın, tebrikler! İstediğin numara ve güncel iletişim bilgilerini ‘Ateliette Yarışma’ başlığıyla yarisma@trendyol.com’a mail atmanı rica ediyoruz. trendyol’da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

Trendyol Ateliette’nin şık hediyesi sahibini buldu! Albümdeki ürünlerin doğru sıralaması: 1.ÜRÜN: Siyah Bej Rugan Ayakkabı 617, 2.ÜRÜN: Siyah Kroko Hakiki Deri Ayakkabı TM800, 3.ÜRÜN: Vizon Süet Ayakkabı 11Y2015, 4.ÜRÜN: Kahve Bot 11K972, 5.ÜRÜN: Siyah Süet Bot 11K870idi. Gözde Demirkan, Ateliette – Wilma Elles butiğimizdeki Wilma Elles’in giydiği ‘Ateliette Fuşya Siyah Ayakkabı 466 ’ isimli ayakkabıyı kazandın, tebrikler! İstediğin numara ve güncel iletişim bilgilerini ‘Ateliette Yarışma’ başlığıyla yarisma@trendyol.com’a mail atmanı rica ediyoruz. trendyol’da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!
birkaç saniye önce · Beğen

inşallah bizden biridir

inşallahhhh :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…