Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınn damakın oyununda millet nasıll 1000 puan alıyor anlamış değilim 200 zor yapıyorum

Sayfamızda gerçekleştirdiğimiz Maceraya Giriş yarışmasında sorduğumuz soruya doğru cevap vererek çift kişilik bilet kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz!

Kazananlar: Esin Güneş, Serkan Daş,Yusuf Işık, Levent Damla Bayır, Çiğdem Yıldız, Süleyman Emre Erbaş, Dilek Olgun, Ilknur Çakir Küçükvar, Ferhat Altan, Hande Oren

jurassiz landa giriş bileti kazanmışım arkadaşım söylemese haberim olmayacak 29 tl bilet fiyatları çok yüksek sizlerden birileri de varmı arasında

Kadınlar Ne İster @kadinlarneister Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Yarışmamız birazdan başlıyor... İçeriğimizi RT eden her 100. kişi hediyeler kazanıyo

günaydın kızlar
eşim ve kendi adıma nescafe kazanmışım nasıl geliyo bu kahveler adres göndermişmidik hatırlamıyorumda

benim geldi canım ekstrem fazla para çekilmemiş kargo ve indirim çeki düştükten sonra kalan para çekilmiş sadece için rahat olsun

Rexona Türkiye
Rexona’dan sizlere özel fırsatlar devam ediyor!

Bugün saat 14:30’da Facebook'ta yapılacak olan yarışmamıza katılın Rexona Ürün Kiti kazanma FIRSATI YAKALAYIN.

Çorap Terzisi
CoraPhoto yarışmamız için harika tadarım fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Ellerinize sağlık. Süpersiniz..

Pritt Türkiye
Rengarenk ‘Pritt’ ürünleri seni bekliyor! Nerede mi?
Hemen ‘Göster Kendini’ uygulamasına gir; Pritt Türkiye - Göster Kendini | Facebook sorumuza doğru yanıtı veren her 100. kişiden biri ol, Pritt’ten kırtasiye seti senin olsun. Bol şans :)

Merhaba arkadaşlar bende dün oriflameye yeni üye oldum.Oriflamenin sayfasına girdikten sonra üye oldum sonra bana telden döndüler.Bazı kozmetik ürünlerini sipariş ettim satış temsilcisi yönlendirdi beni telefondan konuştu siparişi verdik.Ve ürün geldikten 18.günü parayı yatırabilirsin dedi.100 puanlık alışveriş yapmamı istedi bazı indirim ve hediyelrden yararlanmam için.Kısacası oriflame hakkında çok birşey bilmiyorum satış temsilciliği hakkında ve ürün satışı knusunda bilgi veren olursa bana çok sevinirim.Mesela bende birini hemen üye yapma şansım varmı ve benim kazancım nasıl oluyor tecrübenizi paylaşırsanız memnun olurum.

CicekSepeti.com
Herkese günaydın! Göründüğünden çok daha büyük ve heyecan verici sürprizlerle dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle! :)

Loreal lancome rubyrose flormar indirimli ürünler
yarışmamız devam ediyoorr
1-katılımcılar ilk olarak sayfayı sonra resmi beğenecek
2-duvarlarında yarışmayı paylaşılacak
3-resmin altına beğendim paylaştım yazılacak

çekiliş ile 1 kişiye resimdeki any clean otomatik açılan makyaj seti hediye yarışmamızın bitiş tarihi 29şubat çarşamba günüdür.bol şanss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…