Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dengeli Hayat
Dengede kalmanın sırrını biliyor musunuz?
Eğer bu konuda iddialıysanız, Dengeli Hayat oyunumuzu oynayarak
harika ödüller kazanmaya davetlisiniz:)
Dengeli Hayat - Dengeli Hayat | Facebook
https://www.facebook.com/pages/tazeyaprakcom/282694591760187
burada da bir yarışma var yaprak sarması yapıp resmini çekip bir de tarif yazıp yolluyorsun onlarda sana salamura yaprak yolluyormuş. resimlerden int. de olabilirmiş vs...
Bir Adam Bir Bebek
Çılgın Şubat 7.Gün Hediyesi Petunia Pickle Bottom Çanta | bir adam bir bebek
Bu müthiş hediyeyi kazanmak için sayfayı alttaki beğen buttonunu kullanarak beğenip Facebook sayfanızda paylaşmanız yeterli. Bunu yapan 1 kişi Türkiyede sadece Beymen Kids ve ONDA SOLE adreslerinde satılan Petunia Pickle çantanın sahibi olacak.
ebebek'ten 3 üyemize emekleme pantolonu hediye!
Hediyeli Anketler - bebek.com
Hiltonun üstün kalite ve hizmet anlayışı artık Bursada.
Çok yakında konuklarını ağırlamaya başlayacak olan Hilton Bursanın açılışını Facebookda gerçekleştireceğimiz bol ödüllü yarışma ile kutluyoruz.
Ayrıntılar için Pazartesi gününü bekleyin..
Hilton Bursa Convention Center & Spa - Otel - Bursa | Facebook
ben zaten hiçbirşey de yokum![]()
Arkadaşlar dankekin cevapları
1.Kuşağın rengi siyahtır
2.iki
3.iki farklı kek,iki farklı lezzet,Dankek8 kek
Arkadaşlar dankekin cevapları
1.Kuşağın rengi siyahtır
2.iki
3.iki farklı kek,iki farklı lezzet,Dankek8 kek
ben 2. soruya 5 dedim tebrikler dedi çekilişe katıldınız dedi.bence cevap 5
slm buradaki arkadaşlar sayesinde bende bir şeyler öğrendim , paylaştıkça güzelleşiyor diye düşünüyorum :)
bu akşam fikirmetre ye üye oldum , oradan daybuyday için 10 tl lik hediye çeki geldi,bende şimdidaybuyday e bakıyorum neler var diye, napolyon biraz sabır işi ama , orada da naplarını hediye çeklerini dönüştürebiliyorsun ben 2 adet trendyol çeki almıştım , birde zaten pc de dolaşıyorum diyorsan güzel yarışmalarıda oluyor ,eğer istersen davet edebilirim ,
birde anket doldurarak bebek bezi alan aarkadaş nereden doldurdu acaba, ???
ben 2 dedim ama beni de tebrik etti:26: