Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Dengeli Hayat
Dengede kalmanın sırrını biliyor musunuz?
Eğer bu konuda iddialıysanız, Dengeli Hayat oyunumuzu oynayarak
harika ödüller kazanmaya davetlisiniz:)

Dengeli Hayat - Dengeli Hayat | Facebook

https://www.facebook.com/pages/tazeyaprakcom/282694591760187

burada da bir yarışma var yaprak sarması yapıp resmini çekip bir de tarif yazıp yolluyorsun onlarda sana salamura yaprak yolluyormuş. resimlerden int. de olabilirmiş vs...

Bir Adam Bir Bebek
Çılgın Şubat 7.Gün Hediyesi Petunia Pickle Bottom Çanta | bir adam bir bebek
Bu müthiş hediyeyi kazanmak için sayfayı alttaki “beğen” buttonunu kullanarak beğenip Facebook sayfanızda paylaşmanız yeterli. Bunu yapan 1 kişi Türkiye’de sadece Beymen Kids ve ONDA SOLE adreslerinde satılan Petunia Pickle çantanın sahibi olacak.

ebebek'ten 3 üyemize emekleme pantolonu hediye!
Hediyeli Anketler - bebek.com

Hilton’un üstün kalite ve hizmet anlayışı artık Bursa’da.

Çok yakında konuklarını ağırlamaya başlayacak olan Hilton Bursa’nın açılışını Facebook’da gerçekleştireceğimiz bol ödüllü yarışma ile kutluyoruz.

Ayrıntılar için Pazartesi gününü bekleyin..

Hilton Bursa Convention Center & Spa - Otel - Bursa | Facebook

https://www.facebook.com/photo.php?...26944114.69883.155530674483311&type=1&theater

Orijinalmarka.com
‎84.Oscar Ödül Töreninde En İyi Kadın Oyuncu Kim, hangi filmi ile seçilmiştir?
Sorumuzun cevabını bilen 1.,10.,30.,kişilere sürpriz hediyelerimiz olacak.Cevaplarınızı sorumuzun altına yazayabilirsiniz.:)

kızlar günaydın
189tl bot 40tl düşmüştü trendyolda çeklerimle sadece kargo ödeyerek 5tl aldım nasıl sizce?
$55115475391541043_1_org_icon.webp

Arkadaşlar dankekin cevapları

1.Kuşağın rengi siyahtır
2.iki
3.iki farklı kek,iki farklı lezzet,Dankek8 kek

Lancôme Turkey
Merhaba,

Ödüllü Soru yarışmamızda hile yaptığı belirlenen, birden çok sahte hesapla yarışmaya katıldığı tespit edilen, yarışmacılar kazananlar listesinden temizlenmiştir. Yeni kazananlar listesinde bulunan yarışmacılarımızın facebook@lancome.com.tr adresine iletişim bilgilerini (telefon numarası ve adreslerini) göndermelerini rica ederiz

Kazananlar listesine Lancôme Turkey - Ödüllü Soru | Facebook adresinden ulaşabilirsiniz.

Cillit Bang Türkiye
Herkese iyi haftalar! Pazartesi sendromunu yok edecek bir haber :
Yeni Kampanyamız 3 gün sonra başlıyor! Bu sefer oyunlu, beğenmeli, çekilişli falan da olmayacak! Katılan hemen herkesi sevindireceğiz! Ayrıntılar Çarşamba günü bu sayfada!

Son düzenleme:
Tekin Acar Cosmetics
FCUK Friction Her EDP/Him EDT kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 100ml.FCUK Friction Her EDP veya Him EDT kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)

* FCUK Friction Her EDP/Him EDT kazanma şansını 27 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 6 Mart Salı 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

Tekin Acar Cosmetics
FCUK Friction Her EDP/Him EDT kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 100ml.FCUK Friction Her EDP veya Him EDT kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)

* FCUK Friction Her EDP/Him EDT kazanma şansını 27 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 6 Mart Salı 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

slm buradaki arkadaşlar sayesinde bende bir şeyler öğrendim , paylaştıkça güzelleşiyor diye düşünüyorum :)
bu akşam fikirmetre ye üye oldum , oradan daybuyday için 10 tl lik hediye çeki geldi,bende şimdidaybuyday e bakıyorum neler var diye, napolyon biraz sabır işi ama , orada da naplarını hediye çeklerini dönüştürebiliyorsun ben 2 adet trendyol çeki almıştım , birde zaten pc de dolaşıyorum diyorsan güzel yarışmalarıda oluyor ,eğer istersen davet edebilirim ,

birde anket doldurarak bebek bezi alan aarkadaş nereden doldurdu acaba, ???

bende fikirmetreye üye oldum benide davet edersin degilmi

Back
X