Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar... cocopops anneleri bugün mü açıklanacaktı?
bi de... pritt sayfasının sorusunu yanıtlamadan teşekkür ederiz yazısı çıkıyor..:44:
veet te bugün çıkmadı neden acaba?

şimdi gördüm yazını
sağolasın canımm:119:

maggileri gelenler hangi tarihte kazanmıştı acaba?
ben ayın 20 sinde kazandım daha gelmedi

Kızlar ben bu Limangodaki 20 tlyi anlayamadım bir türlü..Şimdi başka hesap açıp,kocamın teli versem,her alışveriş yapışımda onun teline kod mu gelecek?Yada bu onay kodu sadece bir defaya mahsus mu olacak,diğer alışverişlerimde gitmeyecek mi..Ya lütfen anlayan varsa açıklayabilir mi bana :26:

kodları girmeden al canım nescafeleri kod girdiğin tarih fişin tarihinden önce olmasın komik olur

kızlar benimde nescafeler geldi şimdi.

Ama fişi istiyorlar.Arkadasında öyle yazıyor.

Marketten başka bir paket satın alsam bile diğerlerini nasıl ibraz edecem ki? Bence bi işimize yaramaz

Gönderdikleri paketleri onlar biliyorlardır bunlardaki şifreleri kabul etmez gibime geliyor.

Aslında yinede sormak gerekiyor.

alışverişin onay kodu, limango hesabına yazdığın tel numarasına gitmez, kredi kartı alırken bankaya verdiğin numaraya gider.
limango hesabına yazdığın telefona 'kargonuz yola çıktı' diye bilgi mesajı gider.
anlatabildim mi?

neden fiş istiyorlar anlamadım ben bedavalar için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…