Kızlar ben perşembe günü nescafeyi doldurdum ne zaman gelir sizce ?
Vakkorama
‎"84. Oscar Ödül töreninde EN İYİ KOSTÜM TASARIMI dalında sizce hangi film kazanır?" sorumuza "The Artist" yanıtını veren kişiler arasından jürimiz şanslı 100 kişiyi seçti! Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Kazananları linkten öğrenebilirsiniz. Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook
kkontess kazanmış tebrikler
kızlar... cocopops anneleri bugün mü açıklanacaktı?
bi de... pritt sayfasının sorusunu yanıtlamadan teşekkür ederiz yazısı çıkıyor..:44:
veet te bugün çıkmadı neden acaba?
salladım tuttuama ilk kişiye olduğundan ümitli değilim, illa ki daha hızlı biri çıkıyor
cevap ne yaptın cnm
pembe vinç yaptım canım.ilk o çarptı gözüme
doğruymuş
pembe vinç yaptım canım.ilk o çarptı gözüme
doğruymuş
kodları girmeden al canım nescafeleri kod girdiğin tarih fişin tarihinden önce olmasın komik olur
Kızlar ben bu Limangodaki 20 tlyi anlayamadım bir türlü..Şimdi başka hesap açıp,kocamın teli versem,her alışveriş yapışımda onun teline kod mu gelecek?Yada bu onay kodu sadece bir defaya mahsus mu olacak,diğer alışverişlerimde gitmeyecek mi..Ya lütfen anlayan varsa açıklayabilir mi bana :26:
kızlar benimde nescafeler geldi şimdi.
Ama fişi istiyorlar.Arkadasında öyle yazıyor.
Marketten başka bir paket satın alsam bile diğerlerini nasıl ibraz edecem ki? Bence bi işimize yaramaz
Gönderdikleri paketleri onlar biliyorlardır bunlardaki şifreleri kabul etmez gibime geliyor.
Aslında yinede sormak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?