tarih yok ama dün yaptığım alıverişlerden bir tanesi kargoya verilmiş bile2 tanesi de gönderime hazır diyo(Benetton butiği)
hediye edilen nescafe paketleri neden katılımdan muaf olsun ki ,bunu fiş ile ibraz edemiyeceğiz..
hediye desek nasıl inandırıcı olucaz..buna bi çözüm getirmesi gerek nescafenin..
hediyelerle katılım olmasın mı demek istiyorlar acaba?
tarih yok ama dün yaptığım alıverişlerden bir tanesi kargoya verilmiş bile2 tanesi de gönderime hazır diyo(Benetton butiği)
valla çok sanşlısın süper benim 14 şubatta aldığım tişört için tedarik aşamasında dio hala
yuhhh yaaa bi aydamı gelir bi sipariş
:81:
peki mail mi geldi? sms ile msj mı?
woo istanbul marka tişört mü eğer o ise benim geçen hafta geldi ve kaliteli bir ürün
valla çok sanşlısın süper benim 14 şubatta aldığım tişört için tedarik aşamasında dio hala
yuhhh yaaa bi aydamı gelir bi sipariş
[SUB]Nescafe de de saçma kampanya , belki bakkaldan aldım nescafeleri , 25 kuruşluk şeyin fişinimi alıcam...[/SUB]
kızlarrr nescafe ve benim o hangi kargoyla geliyor ???
kızlarrr nescafe ve benim o hangi kargoyla geliyor ???
bir saatir poşet kurcalıyorum içindemi kaldı cüzdandamı diye kocişide aradım ama arkadaşların dediği gibi yine carefour yolu gözüktü bana alayım 2paketede o fişi gösteririz bedava çıktı diye sevindim bide çıkacağı tutar fiş yüzünden kaybetmiyeyim :) aç tavuk hissettim kendimi
veet e doldurdunuzmu fıstıklar zor açılıyor ama
nescafe yurtiçi.
benimo zip dağıtım ama misal bana mng ile gelecekmiş, zip öyle dedi
veete katıldınızmı kızlar...
sabahtan beri uğraşıyorum açılmıyor deli oldum...
Tatlım , bedava gelecek nescafeler , facebook sayfasındaki muhabbetin üçlüsü oyunundan değilmi..... Ben olaki olursa araba çekilişi sonucunda kazanan kişiden belge ibraz etmesini istediklerinin anladım da... Karıştı kafam iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?